Author |
Turkish SonyEricsson Forum |
sinop1985 Joined: Jul 27, 2002 Posts: 62 PM |
Selam Millet
Nerelerden Türk arkadaslar var??
Avrupa'dan olan baska birisi varmi?
Hepiniz Istanbul'da mi yasiyorsunuz??
Ne dersiniz Konfederasyon Kupasin'da sansizim nasil? Milliler insallah bu sefer Brezilyayi yenecek.
|
|
aydahm Joined: Jun 14, 2003 Posts: 218 From: Turkey PM |
ben de T610u 800milyona aldim, sanirim turkiyeden alinacak en ucuz fiyat bu. |
iyiinsan Joined: Oct 20, 2002 Posts: 366 From: PM, WWW
|
Quote:
|
On 2003-06-18 00:54:41, aydahm wrote:
ben de T610u 800milyona aldim, sanirim turkiyeden alinacak en ucuz fiyat bu.
|
|
hepsiburada.com'da %4 havale + %4 e-kolay indirimyle 760 milyon... ben bunlardan yararlanabilirdim ama 800'e aldım ben de...
Bu arada t610'unu Türkiyeden alanlara bikaç sorum var;
1. Aldığınızda tüm wap-mms ayarları yapılı mıydı? -Benimkinin bantı kapalı olmasına rağmen hepsi ayarlıydı...
2. Sağ tuşa bastığınız zaman Turkcell sayfasına mı gidiyor?
3. Eğlence>Diğer Oyunlar bölümünde Oyun Parkı linki var mı? -Ben de var..
Ayrıca bir isteğim var, T610'u olan biri wap.oyunparki.com/introJava.aspx?rnd=8975 adresine waptan girip oyun sayfasına girip giremediğini söyleyebilir mi? Bende telefonunuz desteklemiyor diyo ama destekleyen telefonlar bölümünde t610....
http://www.iyiinsan.net |
quanax Joined: Feb 02, 2003 Posts: 67 From: Turkey PM |
Quote:
|
Bu arada t610'unu Türkiyeden alanlara bikaç sorum var;
1. Aldığınızda tüm wap-mms ayarları yapılı mıydı? -Benimkinin bantı kapalı olmasına rağmen hepsi ayarlıydı...
2. Sağ tuşa bastığınız zaman Turkcell sayfasına mı gidiyor?
3. Eğlence>Diğer Oyunlar bölümünde Oyun Parkı linki var mı? -Ben de var..
Ayrıca bir isteğim var, T610'u olan biri wap.oyunparki.com/introJava.aspx?rnd=8975 adresine waptan girip oyun sayfasına girip giremediğini söyleyebilir mi? Bende telefonunuz desteklemiyor diyo ama destekleyen telefonlar bölümünde t610....
|
|
1- evet aldigimda tüm wap , gprs , mms ayarlari yapiliydi. (ben en son t68i ye r7a versiyonu yüklettigimde de bu turkcellin wap ayarlari telefona otomatik yüklenmisti. sanirim SE türkiye tcellin wap ayarlarini telefonlarin türkce yazilimina entegre etmis. )
2- sag yan üstteki tusa basinca turkcell sayfasina baglaniyor evet. ayrica joysitcki sola basili tutarsan da ayni yere baglaniyor.
3- ayni link bende de var. hatta diger resimler ve diger sesler bölümlerinde turkcell linkleri var. yazdigin linkteki sayfaya girebiliyorum. sorun yok. hos geldiniz falan diyor ancak su anda bu telefon modeline ait oyun sistemimizde bulunmamaktadir . lütfen yakin zamanda tekrar ziyaret ediniz . siteyi tanimak icin kisa bir tur atmak icin tiklayiniz falan yaziyor.
[ This Message was edited by: quanax on 2003-06-18 18:49 ] |
Sanirim buradaki hepimiz Sony Ericsson fanatigiz. Güzel ama, Sony Ericsson bu gidis hattinda cok sey yapamaz. Piyasada cok az model var. Nokia'ya bakon hele bir, onlar onlarca telefon cikartiyor. Hepsi birbirine bezliyor ve ayni model üzerine yapilmis. Kaliteli olan cok az telefon var.
Sony Ericsson bana göre en iyi telefonlari üretiyor. Hele hele eski Ericsson, T28 ve T39. Biraz daha fazla model gerek.
Ve bu dörtken tarzindan'da vazgecsin. Biraz daha T68i bezleyen yada T28, T39 modellerden lazim.
Sizce'de öyle deyilmi?? |
|
Saol quanax...
Dün Shubuo'yu arayıp sordum; sorunun kendilerinden kaynaklandığını ve çözmeye çalıştıklarını söyledi...
http://www.iyiinsan.net |
|
Arkadaşlar moralim çok bozuk ya!
Düm akşamüstü Yeniköy sahilinde bisiklete biniyodum, 3 günlük T610'um da kılıfla gidonun üstünde asılıydı (saat kayışıyla tutturmuştum, çok sarkık değildi), bir de bir torba içinde (torba gidona sarılı bir şekilde) Panasonic'in telsiz ev telefonlarından vardı. Biraz da hız yapıyordum.
Türbanlı (ki çok gıcık olurum, feci Atatürkçü'yümdür), 30-35 yaşlarında bir kadın kaldırımın kenarında yolda yürüyordu (ben kaldırımdaydım...). Kadın bana baktı, ben ona baktım, bir kere kornaya bastım ve kadın tam benim önümde kaldırıma çıktı! Ben feci bir şekilde fren yaptım fakat duramadım, gidon kırdım ve bir ağaca kaydım. Tam o sırada ev telefonunun içinde olduğu torba çözülüp... T610'un üstüne!!!
Telefonu çıkarıp elime aldığım zaman aliminyum bölümde feci ezilmeler ve çizikler olduğunu gördüm! O kadına nasıl küfrettiğimi bi Allah bilir (ben sinirden ne dediğim bilmiyodum)...
Tabi bi de ondan sonra artistik hareketlerle kadını yusuflatmak var, o ayrı konu...
[ This Message was edited by: iyiinsan on 2003-06-20 05:43 ]
[ This Message was edited by: iyiinsan on 2003-06-20 05:44 ] |
gecmis olsun iyi insan. alüminyum yumusak bir metal , cizilmesi cok kolay malesef. servislere yakinda yedek malzemeleri gelir degistirirsin. |
Bubsy Joined: Jan 07, 2003 Posts: 44 From: Suadiye PM |
LOL
Aman vallah T610'uma iyi bakiyorum; eger bir cezik olursa kafayi yerim... |
Cizik falan oldumu, en iyisi bir dummy almak ve onun parcalarini T610 takmak. Daha ucuz ve farkli renklerde var dummyler.
@ bu türban davasini karistirma, benim annem ve halalarim'da türbanli, biz müslümaniz, türban ve atatürkcülün hic bir alakasi yok. Atatürk'de müslümandi, o sadece özgürlük verdi ve herkes istediyi gibi giyinebilir. günahi kendi boynuna. Bende atatürkü cok cok severim. O bizim atamiz. Lütfen Atatürk'ü bu türban davasina sokmayalim.
Tessekürler |
|
Türban dedi im daha çok kara çar afa kaç yordu... Uzatmamak için türban dedim... Özür dilerim...
This message was posted from a T610 |
Telefonla yazilan mesajlarda turkce karakterler duzgun cikmiyor.
This message was posted from a T610 |
turkce midi isteyenlere :
http://www.kimim.com/midi/midi.htm
ister misket havasi calsin telefonda ister cengiz kurtoglu :=)
[ This Message was edited by: quanax on 2003-06-21 20:02 ] |
se turkey Joined: May 11, 2003 Posts: 29 From: tr PM, WWW
|
R8a015 sw li t68i kullanan war mi 13 saniye bi ise yaramio t610® nun mavisi ne zaman gelir tr ye ¿ :-D
This message was posted from a T68i |
Bubsy Joined: Jan 07, 2003 Posts: 44 From: Suadiye PM |
@quanax
Turkce midi sitesi icin sagol.... |
|