Author |
Turkish SonyEricsson Forum |
quanax Joined: Feb 02, 2003 Posts: 67 From: Turkey PM |
burada pahali. 830 milyona aldim ben. 500 euro civari yani. (3650 de ayni fiyata satiliyordu bir an 3650 mi alsam diye kararsiz kaldim. telefoncuda ikisinide inceleyip hemen vazgectim )
menüde almanca yok. sadece türkce , ingilizce ve bir de yunanca yada rusca bir dil var ne oldugunu anlamadigim. 3 dil var sadece yani.
Journey sanirim yurt disindan gelme ilk üretimlerden birini bulmak lazim karsilastirma yapabilmek icin.
|
|
sinop1985 Joined: Jul 27, 2002 Posts: 62 PM |
memleket'te 3650 ler 500 Euro'mu?? Paya pahali. almanya'da 300 Euroya var. Vallahi, buradan telefon isteyen varsa yazsin bana. Yazin getirecem.
8310, 7210, 7650, T68i ve t310 lar ne kadar orada??
Selamlar
Aranizda OSS'ye katilan varmi??
Cok sükür almanyada yok öyle sinavlar. |
gencetasdemir Joined: Nov 13, 2002 Posts: 2 PM |
Arkadaslar hepinize merabalar burda konunun ilk baslarinda bir cok kisi p800 u satip t610 a gectiklerini yazmis dogrusu bir p800 kullanici olarak bunu nasil yaptilar anlamis degilim.P800 ile ilgili bi kac sorum var ben tukcell hatti kullaniyorum ve opera browser la web/wap sayfalarini acamiyorum(sadece telefon usb ile bilg e bagli ve bilg internet e bagliysa bilg uzerinden acabiliyorum) buna benzer sorun yasayan vari .Diger sorum sa yazilim lariniz nedir ben yeni r2f yi yuklettim ilk basta r1d idi.Son olarak p800 u verip t610 alan arkaslar bana t610 un p800 den gelismis ozelliklerini yazarsa sevinirim(boyutu dısında:)).ve t610 un isletim sistemi felan nedir belirtirseniz sevinirim.Kisisel olarak p800 un sevmedigim yani camera sensorunun korumasız ve acikta olmasi ve pil omru(uygulamalari kullaninca 1 gun gidiyor yani yazilim yuklettikten sonra bu sure artti biraz) |
JoUrNeY Joined: Feb 20, 2003 Posts: 32 From: NeVeRLaND PM |
@sinop1985
Evet iste arkasinda 03w21 yaziyor demek sorunsuz seriden iyi guzel icim rahatladi o zaman Ben T610 u 710 milyon TL ye aldim yalniz bir tanidik araciligiyla indirim oldu o yuzden bu fiyata geldi yoksa normal fiyati 830 - 850 milyon TL arasi degisiyor.
@quanax
830 milyon TL ye nerden aldin sen ? Ben estore.com.tr den aldim birde yaninda 3'lu havlu seti hediye ettiler Bana 710 milyon TL ye geldi cok iyi fiyata aldigimi dusunuyorum nazar deymesin Birde bugun Kadikoy Carrefour'a gittim ve orda SonyEricsson stand acmisti. Ordaki gorevli adamda ilk cikan prototip T610 lardan vardi ve zil seslerini kiyasladim ve ayniydi hatta benimki biraz daha yuksekti diyebilirim. Ama adamin prototip T610 unda hissing problemi varmiydi yokmuydu bilemiyorum. Yurtdisindan gelme bulmak cok zor sanirim. Neyse problemsiz gozukuyor guzel.
@gencetasdemir
Simdi oncelikle sana yazilimin pil omruyle alakasi olmadigini soyliyim. Ben 3 ay kadar P800 kullandim ve gelmis gecmis en gelismis telefon, hatta telefon demek haksizlik smartphone bu cihaz. Ozellikler mukemmel yalniz bence cepte rahatca tasinabilicek bir alet degildi o yuzden satisa cikardim yerine ufak bir telefon ve yanina da bir pocket pc almak icin. Ama malesef satisa cikardiktan sonra arabamdan calindi cihaz boylece satamadan gitti Neyse bende yerine ufak telefon istedigim icin uzun suredir takip ettigim T610 u aldim ve cok memnunum. Boyutlari ve ozellikleri hakikaten piyasadaki denk modellere gore cok cok daha iyi ve gelismis. P800 ile T610 u kiyaslamak dogru olmaz cunku farkli siniflarin telefonlari bunlar. P800 UIQ (Symbian 7), T610 ise normal SE menusune sahip daha basit bir isletim sistemiyle calisan bir cihaz. T610'u Nokia 7250, Motorola 720 gibi ufak kamerali telefonlarla kiyaslamak dogru olur ve bence hepsinden cok daha gelismis bir cihaz. Su anda P800'u kiyasliyabilecegin bir telefon yok icin rahat olsun. T610'u secenler ozellikle boyutlari yuzunden seciyordur benim gibi. Tabii bu ara T610'un yanina birde Dell Axim X5 400Mhz Advanced pocket pc aldim ve alet mukemmel diyebilirim. P800 de yapilamiyan bircok seyi yapiyorum. Mesela oyunlari PC'deki oyunlarla yarisabilicek kadar guzel grafikli, pili cok guzel gidiyor ve ekrani kocaman, butun ekran divx formatinda olsun mpeg formatinda olsun film izleniyor ve son derece kaliteli 65536 renk cok farkediyor filmlerde (ekran boyutlari ve islemci hizida cok iyi oldugundan hic takilma olmadan izlenebiliyor). Kisaca P800 de bir pocket pc ile kiyaslanamaz Nasilki P800 diger telefonlara gore daha gelismis Pocket PC ler de P800'e gore cok daha gelismis ve hizli. NEyse yazdiklarim fazla uzadi kusura bakmayin.
|
x-daemon Joined: May 02, 2002 Posts: 232 From: Istanbul, Turkiye PM |
selamlar,
ben de p800 kullanicisiyim ve oldukca memnunum telefonumdan
ama t610 da almak istiyorum. sinop, ne zaman geliyorsun ve kaca getirebilirsin t610'u? (istersen msg atabilirsin). hatta bikac tane bile ismarlayabilirim.
bir tane de r520m var, motion snooze olayi, sensor'lere toz girmesinden dolayi etkileniyormus, sIk sIk temizlemek lazim cihazi yani.
 | P800 |
follalapadoo Joined: Feb 14, 2002 Posts: 18 PM |
T610 en ucuz Baskuda.com'da 804mılyon TL'ye...
Daha iyi fiyata bulabilecek var mi? Daha iyi fiyat varsa ondan alacam yoksa Baskuda'dan alacam |
Ben tam olarak 31.7.03 de gelecem, arabaylan geleceyim icin, bir kac tane cep telefonu getirecem yanimda.
T610 lar hissingsiz ve siffir olacak. 2 sene garantili. Fiyati: 380,-EURO
Ben daha ucuza aliyorum ama, gümrükte para istiyorlar.
Baska modeller de var bende.
Isteyene posta araciylan'da gönderebilirim.
Ben Gebze'ye gelecem allah izin verirse.
[ This Message was edited by: sinop1985 on 2003-06-16 11:27 ] |
journey ben dün gebzede bir kvk shopdan aldim 830 milyona. dükkan 3 tane getirmis birini dün bana , ikisinide bugün baskalarina satmis. kapanin elinde kalmis yani . aslinda sinop1985 in teklifide cok cazipti ama 1.5 ay bekleyemedim
-bu arada webviewer 3.0 yükledim ama calismiyor. hic bir yere baglanmiyor , deneyen varmi ?
-birde epey güzel yabanci midiler buldum ama türkce pek bir sey yok ortalikta. olanlarda heralde nokialar icin sesleri fazla cikmiyor.
|
Sinop efendi 380 Euro guzel fiyat epey, geldiginde haberim ola, gebzeye glip alacam bi tanesini ve kesin
|
Benim gelmeme tam 6 hafta var. Bu 6 hafta icinde biraz daha ucuzlar. Sanirim 350-360 Euro'ya verebilirim. Hemen isteyen varsa, UPS yada FEDEX araciylan yollayabilirim.
Birsey daha var, 6 hafta icinde kirmizi ve mavi renkleri'de gelecek. Fiyati biraz daha yüksek olacak.
Bende istediyiniz hersey var, gelmeden 1 hafta öncesine kadar söyleyin yeter.
Selamlar |
manuela Joined: Aug 18, 2002 Posts: 110 From: Austria PM |
Sinop 1985,Seckin,Bubsy
ben Avusturyada bugün T-Mobile shop da T610 18 ci hafta üretimi ,denedim ses kalitesi süper hic bir his sesi yok denedim! tam alicaktim baktim kutunun üstünde "Sari nokta" var vazgectim bende cünkü almanyada software update le HIS düzeltiliyo update den sonra ton sesleri cok düsüyomus diye vazgectim,telefon mid leri denedim belki anlaya bilirim diye ama anlayamadim!!cünkü midiler hep alcaktan yüksege dogru basliyo yani birden enyüksek sesle calmiyo!Sinop almanyadan oldugun icin sana soruyorum özellikle bana bir fikir versene !nedemek bu sari nokta kutuda olan |
Sinop1985,
benim beklemeye sabrim var, isimede gelir beklemek
Ben senden kesin 1 adet kirmizi T610 belki birde ek olarak gri alacagim
Bu arada P810 cikiyor, p800den birazcik daha derli toplu ama kasasi cok farkli degil, esas farki daha koyu renklerde olmasi ve video kayit ozelliginin olmasi, butun platform vs ayni P800 ile aslinda, sanirim T68 hikayesindeki gibi P800lerde 810 yazilimina upgrade filan edilebilecektir.Belki P810 ilede gelirsin diye dusundum
Bu arada elinde baska ne modeller var?
[ This Message was edited by: follalapadoo on 2003-06-16 22:06 ] |
Bubsy Joined: Jan 07, 2003 Posts: 44 From: Suadiye PM |
Oooooooh be....
En sonunda alabildik T610'u; amina sikim 
[ This Message was edited by: Bubsy on 2003-06-17 02:10 ] |
kesikkafa Joined: Jun 17, 2003 Posts: 3 From: cyprus PM, WWW
|
Selamun aleykum
Bayburt ludan selamlar..
artik beni de aranizda goreceksiniz insallah..
t300 kullanan yok galiba aranizda..ben yeni aldim..stand by sorunu yasiyorum.. milletin ki 1 hafta iken benim sarjim 2 gun ancak gidiyor..sizce acilirmi zamanla yoksa bi sorun mu var?
www.kesikkafa.com ...if you are a Metal Head |
forum tasinmis yaw bulana kadar canim cikti
ama dogru yerini bulmus sanirim.
dün t610 um kendi kendine kapanip acildi
telefon sarjda idi , bluetooth acikti , ayni anda resimlerden bir resime bakiyordum , bellek durumuna gectim , oradan MMS gitmeyenlere gectim , gitmeyen bir MMS im vardi ona bakayim dedim tam o anda telefon kendi kendine kapandi ve kendi kendine acildi. hani bilgisayarlarda ram yetmezde kitlenir falan öyle bir sey oldu sanirim. fazla karisik isi kaldiramadi cihaz. su anda normal calisiyor.
|
|