Author |
Turkish SonyEricsson Forum |
CemNi Joined: Apr 25, 2003 Posts: 9 From: PM |
Arkadaşlar kimlerde R520m var? Bende bu Motion Snooze olayında bi tuhaflık var kuruyorum alarmı başlıyo ötmeye ama 2-3 saniye ötüyo kendi kesiyo ben hareket yapmasam bile, hareket algılayıcı sapıtıyo kesiyo alarmı. Speakerphone yapınca sensör çalışıyo sağlam, yani kulaana yaklaştırınca kesiyo sesi. Bu Esato'daki R520m forumunu okudum bayaa adamda varmış bu olay. Nedir haberi olan var mı? Telefonun yazılımı en sonuncusu...
|
|
Bubsy Joined: Jan 07, 2003 Posts: 44 From: Suadiye PM |
en sonunda bir hatasiz T610 buldum, his~mis'da yok.
model'i: R6A 03W18
burda fiyatida $500 |
JoUrNeY Joined: Feb 20, 2003 Posts: 32 From: NeVeRLaND PM |
@bubsy
2 gun once bir T610 aldim ve hissing problemi yok diye dusunuyorum. Su hissing problemi konusma esnasinda kulakligin sesini sonuna kadar acinca sessiz ortamda duyulan tiz bir ses degil mi ? Ben sessiz ortamda kulakligin sesini sonuna kadar actim ve hicbir ses gelmiyor. Birde problemin software ile mi duzeltildigini yoksa fabrika cikisi mi duzgun oldugunu nerden anlayabilirim ? Cunku bazi problemli cihazlar software ile sesleri kisilarak duzeltilmis benimki onlardan mi degil mi merak ediyorum
|
seckin Joined: Jun 14, 2003 Posts: 0 PM, WWW
|
oncelikle herkese selamlar,
Ericsson'lardan 768,A1010,T28,R320,T39,T68i,P800 den sonra en son olarak iki haftadir T610 sahibiyim, iki haftada iki tane geri degistirdim, cunku bu 'hissing' problemi olan telefon denk gelmisti (03W20 = yapim tarihi 2003 Week 20), bugun aldigim T610, (03W21) bu 'hissing' problemi yok artik.
Arkadaslar sizlere bir sorum olacakti, kaliteli Turkce midi parcalarini indirebilecegim siteler biliyormusunuz ?
Tesekkurler,
Seçkin /// Hollanda
|
sinop1985 Joined: Jul 27, 2002 Posts: 62 PM |
Selamlar
En sonunda geldi iste. Hayirli olsun herkese.
Bende bedava türkce poly. melody ariyorum, bana gönderin lütfen.
k_a_r_a_h_i_l_a_l@freenet.de
|
@seckin
Selam,
Ya su 03w21 tarzi numarayi nerden bakiyorsun ogrenebilir miyim ? Pilin takildigi yere baktim ama bazi yazilarin ustune garanti hologrami yapistirilmis. Bu numaralar kutusunda filan yazmaz mi ?
|
Bubsy Joined: Jan 07, 2003 Posts: 44 From: Suadiye PM |
@JoUrNeY
Vallah kanka her sey pillin uzerinde yazili, eger hologram filan varsa caktirmadan cek ve bak. Ama eger basta denemissen, ve speaker sesini sonuna kadar acmissan ve tis-mis cikmiyorsa; o zaman al......
Eger speaker'den boyle bir hafif islik sesi cikiyorsa; alma...... |
seckin Joined: Jun 14, 2003 Posts: 0 PM, WWW
|
Quote:
|
On 2003-06-15 01:31:39, JoUrNeY wrote:
@seckin
Selam,
Ya su 03w21 tarzi numarayi nerden bakiyorsun ogrenebilir miyim ? Pilin takildigi yere baktim ama bazi yazilarin ustune garanti hologrami yapistirilmis. Bu numaralar kutusunda filan yazmaz mi ?
|
|
Selamlar Journey,
Bu numara yani bu fabrika yapim tarihini belirten numara, telefonda yazilidir, yani sim kartini taktigin yerin uzerindeki seri numarasi ve imei numarasinin yazdigi alanda yazilidir, tam olarak S/N numarasinin yazildigi yerin sagindadir, pilin yapildigi zamanda ayni o sekilde, pilin uzerinde yazilidir.
Kutusunda yazmiyor hayir.
|
quanax Joined: Feb 02, 2003 Posts: 67 From: Turkey PM |
<--------
iste en sonunda bende aldim
hiss problemi yok
üretim tarihi 03w22
harika bir telefon , müthis bir icat. |
aydahm Joined: Jun 14, 2003 Posts: 218 From: Turkey PM |
Merhaba arkadaslar,
ben de yeni uye oldum esatoya, ve T610 almak istiyorum.
butun forum postlarini okudum onla ilgili
size 2 sorum olacak:
1) Bu hissing problemi turkiyedekilerde var mi? varsa nasil anlariz? ve bu problem garanti degisim kapsamina giriyo mu?
2) T610i diye birsey cikacak mi?
Tesekkurler
Herkese Selamlar |
@seckin & bubsy
Sagolun az once baktim pilin uzerine ve 03w21 benimki. Su hissing olayi telefonla gorusme esnasinda kulakligin sesini sonuna kadar actigimda cikmasi gereken ses degil mi ben yanlis bilmiyorum heralde ? Eger oyleyse ses filan yok yani sorunda yok o zaman. Amaaaa iste birseyden emin olamiyorum hani bazi telefonlar sorunluydu da sonra servise gidip sesleri kisildi boylece polyphonicler filanda kisildi, iste benimkinin o telefonlardan olup olmadigini nasil anliyabilirim onu merak ediyorum. Bunu anlayabilmenin bir yolunu bilen var mi ? Veya IStanbul Suadiye civarlarinda olupta MIDI lerin seslerini kiyasliyabilicegim baska bir T610 sahibi var mi ?
|
Hissing Problemi olan T610 lar tamirden sonra melodiler daha sessiz caliyor. Bu demekki ses ayariyla birseyler yapiyorlar. Benim de birkactane hissing'li T610 var ve onlardan cok memnunum. Niyemi? Cünkü okadar az islik varki, hic rahatsiz etmiyor. Hissing problem'i olmayanlar'da melodiler baya farkli caliyor. bazen gelen aramalari kaciriyorum. Öbüründe öyle diyil.
Selamlar
Hala türkce melodi ariyorum |
quanax Joined: Feb 02, 2003 Posts: 67 From: Turkey PM |
bence ses seviyesi oldukca yüksek. en azindan t68i den daha yüksek.
türkce melodi icin waptan tagtag.com/melodigrafik adresine bakabilirsin. ama buradakilerin ses seviyesi biraz düsük.
ücretli melodi alinabilecek www.polimelodi.com sitesi var. ama almanyaya gönderirmi bilmiyorum.
|
@sinop1985 & quanax
Evet o sesi kisma olayindan haberdarim. Fakat asil sordugum soru benim T610'un sesi kisilanlardan mi yoksa direk fabrika cikisi duzgun olanlardan mi oldugunu nasil ogrenebilecegim ?? Ayrica kesin olarak sesi kisilmamis olan bir T610 bulabilsem onunla kiyaslicam sesin yuksekligini fakat baska T610 yok su anda cevremde. Bir sekilde kiyas yapabilecegim bir telefon bulabilirsem kesin emin olabilirim. |
telefonun arkasinda 21w03 yazarsa sorun yok demek, benimkiler o tarihden önce yapilmis, birisi kisik birisi normal.
Nekadar verdiniz siz T610 lariniza??
Menü'de almanca varmi?
SElamlar |
|