Author |
Turkish SonyEricsson Forum |
mert138 Joined: Nov 12, 2004 Posts: 157 From: Bahariye, Kadikoy, Istanbul, T PM, WWW
|
selam, uzun bi süredir foruma uuramıyordum bi bakayım dedim
P910 umdaki pil sorunumun ki aleti 2 günde bir şarj etmek lazım, p990 da wlan açıkken ne kadar gideceğini tahmin edemiyorum. herhalde wlan açıken fazla 24 saat gider. benim performansına göre p990 için biçtiğim fiyat 1.200 dür, daha fazlasını kesinlikle hak etmez. Ama çok güzel bi telefon, piyasası biraz düşerse veya 1.000 gibi fiyatlardan bulursam p910 umu deiştirebilirim. Asıl kafamda w810 var ama p910 dan sonra pek gitmez heralde
 P910i  P990i & W810i (wish list No:1) PSP Value Pack |
|
Altug1903 Joined: Jan 20, 2006 Posts: 1 PM |
Telefonum K300i DCU-11 usb data kablosu aldım fakat bir türlü kullanamıyorum driverını kurdum file manager falan kurdum ama telefon takılı olduğu halde not connected diyor varmı bu konu hakkında bilgisi olan çok acil yardıma ihtiyacım var lütfen... |
arikan Joined: Feb 16, 2006 Posts: 0 PM |
arkadaşlar sonyericsson güncelleme hizmetini nasıl kullanacağımı anlatırmısınız.f500i var son adımda hattınız yüklemeye uygun değil diyor |
SeLo. Joined: Mar 12, 2006 Posts: 4 From: PM, WWW
|
Abiler ben de varım nasılsınız iisiniz İnşallah |
shipmaster Joined: May 28, 2003 Posts: 3 From: WORLD PM |
Selamlar
Onca telefondan sonra K750i de durdum.5 aydır kullanıyorum ve ufak tefek yazılım sorunları dışında mükemmel bir cihaz,kesinlikle tavsiye ederim.Boşverin symbian lı pili çabuk tüketen,virüs kapan büyük cihazları.K750 çok kullanışlı,symbianlı cihazların tüm avantajları yazılımına uygulanmış,küçük ve şarzı normalde 5-6 gün gidiyor.Cihaz eksiksiz bir compact makine,aldıktan sonra çok uzun bir süre yenilemeyi düşünmeyeceksiniz.Belki yanına PDA türü P990 olabilir.
Telefonlarını net ten güncellemeyi düşünenlere de bir uyarı:tavsiye etmiyorum.Çünkü bazı şeyler kayboluyor,bilgisayarın ve şartların eksiksiz hazır olması gerekiyor.Tavsiyem garantili cihaz alın ve 2 yıl boyunca servislerden ücretsiz güncelletin.
ALWAYS BE ON CONNECT... |
aydahm Joined: Jun 14, 2003 Posts: 218 From: Turkey PM |
haziran ve temmuz aylarini bay gecmisiz forum olarak, olsun
K750i kullaniyorum ben de ve cok memnunum, bu aralar onun bir ust modeli olan K790i cikacak piyasaya, 3.2 MP kamerasi var EDGE var farkli olarak, merak edenler bakabilir Sony Ericsson'un sitesine 'pek yakinda' gozukuyor su anda...
neyse herkes kendine iyi baksin,
ve Turkcell Super Lig Artik Baslasin ! |
aydahm Joined: Jun 14, 2003 Posts: 218 From: Turkey PM |
hmm evet forum tamamen durmus nerdeyse...
neyse ben size K790i ile ilgili bilgi vereyim biraz
genel olarak K750iye gore daha buyuk boy ve en bazinda, hatlari biraz daha kare, yani k750den daha duz bir telefon
ekran mukemmel, cozunurluk olsun parlaklik olsun inanilmaz
foto kalitesi zaten muthis, hele ki flashi zifiri karanlikta bile bomba gibi
ancak video kalitesi K750den cok cok az farkli, bu bir eksi sanirim
yaninda 256mb MS Micro gelio ki bu baya yeterli bence
genel olarak bu kadar, biraz daha kullandiktan sonra tavsiye edilesi olup olmadigini gorcez... |
TurkishS Joined: Sep 29, 2006 Posts: 2 From: Turkey PM, WWW
|
selam.. |
quanax Joined: Feb 02, 2003 Posts: 67 From: Turkey PM |
Quote:
|
On 2006-10-02 12:21:40, TurkishS wrote:
selam..
|
|
selam arkadasim
ben buraya mesaj atmayali yillar olmus ya
1.5 yil önce aldigim n6630 um eskidi , n93 alayim diye bekliyorum biraz düssün hele fiyatlari. |
makbil Joined: Oct 26, 2006 Posts: > 500 From: Istanbul PM |
P990 bulabilmiş şanslı kişilere birkaç sorum var:
Mobile Networking Wizard telefonunuzu görüyormu?
Ayrıca Wi-Fi bağlanırken WPA protokolü kullanarak bağlanmayı başarabildinizmi?
Yurtdışındaki telefonlarda yapılabildiği söyleniyor kullanıcılar tarafından, buradaki SE destekde yapamadığını söyledi. Bizim versiyonlarda bir sorun var gibi sanki, şifresiz veya WEP çalışıyor, WPA olunca profil kurulabiliyor ama bağlantı sağlanamıyor.
Aklınızda olsun, eğer SEUS çalışmazsa bilgisayarınızın lisanını ve lokalini English UK yapın, o zaman çalışıyor. |
mithat Joined: Nov 22, 2006 Posts: 0 PM, WWW
|
selamlar.bu ilk mesajım. ikinci el "s700i" aldım.
1. firmware güncellemesi yapmak istiyorum bluetooth üzerinden mümkün müdür?
2. bilgisayardan program veya oyun yüklemek için bir program var mıdır.
3. 2-3 gün önce aldığım için henüz fazla araştıramadım.
bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler |
lastikcizme Joined: Oct 05, 2006 Posts: 227 From: Turkiye PM |
Herkese merhaba.
Bir süredir Esato'dayım ve bu forumdan haberim olduğu halde buraya yazmamıştım. Türkçe yazmak tuhaf geliyor şimdi
Telefoncu bazı tanıdıklara bakılırsa Türkiye'deki 750'ler çok problemli cihazlarmış, ikinci ele getirenlerden almıyorlarmış bile, falan.. Bir fikri olan var mı? Ayrıca W810'unda şu tıslama probleminden muzdarip olan var mı? Buna takmış durumdayım aslında ama SE'na çok güvenim vardı bu konudaki umursamazlıkları bana çok rahatsız edici geldi. |
Burada kimse yok mu? |
Ka Mate Ka Mate Ka Ora Ka Ora!! |
She'll be coming 'round the mountain when she comes!
She'll be coming 'round the mountain when she comes!
She'll be coming 'round the mountain she'll be coming 'round the mountain she'll be coming 'round the mountain when she comes!! |
|