Author |
Turkish SonyEricsson Forum |
ay Joined: Mar 16, 2005 Posts: 0 PM |
selam millet! k750 hakkında ne düşünüyorsunuz? |
|
mert138 Joined: Nov 12, 2004 Posts: 157 From: Bahariye, Kadikoy, Istanbul, T PM, WWW
|
Herkeze selamlars
@tpl53, o dediin cebime msj gelio olayının adı bluejack. P serisi ericssonlarda sman isimli bi programla yapılıo, istediim msj ı yazıp bluetoothdan millete atıosun. ben de yapıodum onu sper bi olay. Cebit te herkez telefonlarının bluetoothlarını açtıından herkeze "Buy SonyEricsson" die msj atıodum deliriolardı heralde. Bu olayın senin telefonunla yada firmwaresiyle alakası yok. Meraklanma yane
S700 ile bilgi vermek istedim, benim bir arkadaşım amerikadaki kuzeninin S700 alacaı haberini almış, bu elemanda da wardı, amerikadakine siah aldırdı, kendi gri housing i ona werdi, ondaki siyahı da kendine taktırdı, adamda siah S700i war şu an ve feci bi tip, konsept diebilirim...
 P910i  P990i & W810i (wish list No:1) PSP Value Pack |
ay Joined: Mar 16, 2005 Posts: 0 PM |
bizim topic forumda diplere inmeye başladı, durumu kurtarmak lazım |
Djinn Joined: Apr 09, 2002 Posts: 0 From: Istanbul-Turkey PM |
arkadaşlar merhaba,
P800 ümü satıyorum.
ÇİZİKSİZ, kutusunda, Nisan 2006'ya kadar garantili
Faturası, kutusu, dock station, 3 yedek kalem, orjinal kılıfı, 2 CD'si, Bileklik, kapaksız kullanım için olan kapak...
Ayrıca tum crack prog. ve oyunların oldugu bir CD...
Telefonda Sınırsız Video Kaydı için Camcorder PRO ve Quickoffice 2.0 (word, excel, powerpont) yuklu...
İlgilenen arkadaşlar ecakir@gmx.net adresinden bana ulasabilirler..
ecakir@gmx.net |
mert138 Joined: Nov 12, 2004 Posts: 157 From: Bahariye, Kadikoy, Istanbul, T PM, WWW
|
p800 e bol şanslar
fiat olarak ne düşünüosun, nası piyasası, merak ettiimden soruyorum, istersen PM olarak da atabilirsin!...
|
SE telefonlar için gzel tema editörü var mı bildiiniz p9xx ler veya s700 ler için ??
seval_ Joined: Jul 06, 2005 Posts: 0 PM |
meraba k500i icin bir program ariyarum resimleri password koysun biliyormusuz diye sorujaktim
te6ekur
[addsig] |
seval_ Joined: Jul 06, 2005 Posts: 0 PM |
aaa bir de FM radio sorujaktim galiba bir sey varmis altina dakilan k500i ye ve radio dinleyabilirmi6in
[addsig] |
Melik Joined: Jan 24, 2004 Posts: 249 From: Turkey - Istanbul PM, WWW
|
Arkadaşım bu forumu neden çıkardın gene 1. sayfaya? 1. Sayfada zaten bir türk forumu vardı...
The Knowledge of the Past, is the Key to the Future.
I'm sorry for my bad english. Please Correct my wrong sentences. Galatasaray since 1905 |
Clearday Joined: Sep 21, 2004 Posts: 95 From: Istanbul, Turkey PM, WWW
|
denemeee
|
(sc)chronos Joined: Feb 07, 2004 Posts: 163 From: tartarus PM |
forumdaki türklere selamlar! |
cengizkpt Joined: Jan 19, 2004 Posts: 0 From: WORLD PM |
MERHABA
P990i ÇIKIYOR,İNCELEDİNİZMİ?
BEN MÜKEMMEL BULDUM.ÖZELLİKLE WLAN ÖZELLİĞİ İLE MÜKEMMEL OLACAK.UMARIM FİYATI ABARTILI OLMAZ
SELAMLAR... |
shipmaster Joined: May 28, 2003 Posts: 3 From: WORLD PM |
MERHABA
P 990 i her yönüyle mükemmel bir cihaz ve eksiksiz bir makine.Artık Wlan özelliği olan geniş ekranlı bir cihaz kullanmak lazım.Çünkü ücretsiz wlan hotpoint noktaları çoğalıyor.İnternete girmek bundan sonra daha kolay ve ücretsiz olacak.Bunun için de P 990 i biçilmiş kaftan...
Selamlar... |
Clearday Joined: Sep 21, 2004 Posts: 95 From: Istanbul, Turkey PM, WWW
|
nedense kimseler uğramıyor buraya...
|
Melik Joined: Jan 24, 2004 Posts: 249 From: Turkey - Istanbul PM, WWW
|
2010 da belki katılırız dünya kupasına...
The Knowledge of the Past, is the Key to the Future.
I'm sorry for my bad english. Please Correct my wrong sentences. Galatasaray since 1905 |
|