Author |
Turkish SonyEricsson Forum |
Melik Joined: Jan 24, 2004 Posts: 249 From: Turkey - Istanbul PM, WWW
|
en fazla yilbasina kadar bi 500 milyon TL ye düser bence... |
|
shipmaster Joined: May 28, 2003 Posts: 3 From: WORLD PM |
SELAMLAR,
K700i ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.KULLANANLAR VARSA GÖRÜŞ BİLDİRMESİ RİCA... |
quanax Joined: Feb 02, 2003 Posts: 67 From: Turkey PM |
k700i almadim , 500 ytl ye düsene kadar da almayi düsünmüyorum.
is yerinde birisi almis biraz kurcaladim.
oldukca güzel olmus.
boyutu kücük. agirligi t610 kadar.
ekrani t610 a göre daha iyi.
video kayit yapip sonra kaydi telefondan izleyince görüntüyü biraz kesik kesik oynatiyor pek sevmedim.
ayni noktadan ayni cismin resmini t610 ve k700i ile cekip ekranda görünen görüntüye baktigimizda k700i bariz olarak daha iyi.
mp3 falan caliyor ama ses seviyesi nokialardan daha düsük gibi.
tuslarina alismak gerekiyor bence t610 un tus takimi daha kullanisli.
tema degisimi t610 dan cok cok daha hizli. animasyonlu temalar var ve hos olmus.
oyunlarina bakmadim.
|
Clearday Joined: Sep 21, 2004 Posts: 95 From: Istanbul, Turkey PM, WWW
|
Arkadaşlar S700 doğubanka düştü.Yanlız 850 dolara satıyorlar.Şu telefon resmi olarak ne zaman gelecek ülkeye...
|
dilkur Joined: Jul 24, 2004 Posts: 0 PM |
Quote:
|
On 2004-09-19 17:10:00, flawless wrote:
T610 unuz anlad???m kadar?yla yurtd???ndan al?nm??. E?er faturan?z var ise yani yurtd???ndan bireysel olarak al?nm??sa (kaçak de?ilse) yetkili servislerde ücretsiz olarak TR dil kodu içeren R6C yükleterek sorununuzu çözebilirsiniz...
|
|
|
Borarslan Joined: Oct 27, 2004 Posts: 0 From: Istanbul PM, WWW
|
Selam millet,
Günlerdir SE T300 telefonumdaki fotoğrafları kablo ile bilgisayara aktarmanın yollarını arıyorum. Tersini yapmayı başardım. Send File ve Obex send bunu yapabiliyor. Ancak telefonumdaki fotoğrafları bilgisayara göndermenin bir yolunu bulamadım. Sadece mms ile e-posta olarak gönderebiliyorum ancak o da 1 defada 3 yada 4 resim gönderebiliyor ve MMS bedava değil!
Bu konuda bilgisi olan var mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
borarslan |
|
E Kabloyla Telefondan Bilgisayara Hiçbir dosya aktaramazsınız. Ya Kızılötesi, yada Bluetooth gerek.
The Knowledge of the Past, is the Key to the Future.
I'm sorry for my bad english. Please Correct my wrong sentences. Galatasaray since 1905 |
Borarslan Joined: Oct 27, 2004 Posts: 0 From: Istanbul PM, WWW
|
Anlıyorum. Görünen o ki ben bi kızılötesi port alacağım. Peki onu nereden bulurum? Ve bunu yapabilmem mümkün mü? Yani irda'yı alıp sonra da aaa.. olmuyormuş demek pek üzücü olur da  |
CemTAMAY Joined: May 25, 2004 Posts: 3 PM |
Selamlar,
p900 kullanıcısı olarak hepinize selam ederim.
Görüş ve Sorunlarınızı paylaşmak isterim.
Saygılarımla. |
|
Evet arkadaşlar, Bu Samsung D500 Cihazını Gördüm ve Bayıldım , sizin düşünceleriniz nedir ???
Bu arada V800'ün Memlekitimize gelmesini sanmıyorum, Daha Z1010 bile gelmedi, Bizim Operatörler Daha Push to Talk'la uğraşırken UMTS'in Türkiyeye gelmesi yıllar alır...
I'm sorry for my bad english. Please Correct my wrong sentences. Galatasaray since 1905 |
mert138 Joined: Nov 12, 2004 Posts: 157 From: Bahariye, Kadikoy, Istanbul, T PM, WWW
|
K700, P9x0 vb. gibi tlefonlarda mpeg videolarını izlemek için pvauthor diye bi programla videoları mp4 e çevirebilirsiniz, ihtiyacı olanlar e-mule den edinebilirler.
Aklınızda bulunsun  |
beyzade Joined: Jun 15, 2004 Posts: 1 From: istanbul PM |
D500'u bir suredir takip ediyorum.
Memoryexpansion ve radyo eksikligini bir kenara bırakırsak S700'e ciddi bir rakip geliyor gibi. Kamerasının da S700den asagı kalır yanı yok.
Dizaynı biraz daha şık olabilirdi ama, E800 gibi biraz daha yuvarlak hatlı belki.
ilkbaharda da bir üst modelinin (belki upgrade) çıkacagını okudum. |
|
aynı fikirdeyim...
janissary Joined: Jul 29, 2003 Posts: 7 From: PM, WWW
|
Quote:
|
On 2004-11-02 10:29:28, Borarslan wrote:
Anlıyorum. Görünen o ki ben bi kızılötesi port alacağım. Peki onu nereden bulurum? Ve bunu yapabilmem mümkün mü? Yani irda'yı alıp sonra da aaa.. olmuyormuş demek pek üzücü olur da
|
|
yok birader için rahat olsun
al sen kızıl ötesini tak bilgisayarına direk gönder |
ciko84 Joined: Feb 08, 2004 Posts: 9 PM |
Merhaba beyler acaba emea3 kodlu en yeni flash dosyasini nereden bulabilecegimi bilen warmi? |
|