Author |
Turkish SonyEricsson Forum |
kramer_hpal Joined: Jul 06, 2004 Posts: 158 From: Turkey, Istanbul PM, WWW
|
aranızda p800 için bedava bişeyler bulabileceğim bir yer bilen varmı?
bide soru: hiç birni bluejack yaptınız mı?yada denedinizmi??
-------------------------------------------------------------------
BU TOPICI CANLI TUTALIM:LİSTE BAŞI YAPALIM: HAYDİ TÜRK GÜCÜNÜ VE KARDEŞLİĞİNİ HERKESE GÖSTERELİM!!!
|
|
sunfury Joined: Jun 24, 2004 Posts: 63 From: Istanbul PM |
Harbiye'deki turizm bürolarından birinde blujacking denedim, 3 tane bayan çıktı (bürodaki tek erkek bendim o sırada), bir tane "daphne" vardı, aklım onda kaldı ama çok ortalıkta olduğumu farkedip bir şey yapmadım. Metroda da buldum pek çok telefon, orada yaptım. Ama sonucunu göremedim. |
kramer_hpal Joined: Jul 06, 2004 Posts: 158 From: Turkey, Istanbul PM, WWW
|
bende carrefour a her gittiğimde dniyorum bluejack yapmayı ama daha hiç başarılı olamadım. 10-15 tane telefon buluyorum. mesela geçen sefer tek seferde 3650-7650-3660-6600-bide isimsiz buldum ama hep obex error alıyorum.
|
quanax Joined: Feb 02, 2003 Posts: 67 From: Turkey PM |
tozunu alalim buranin paslanmasin
ne var ne yok telefon memleketimin aleminde ?
|
Melik Joined: Jan 24, 2004 Posts: 249 From: Turkey - Istanbul PM, WWW
|
bende bluejack yapmistim, Cafede , Carrefourre Starbucks da ....
The Knowledge of the Past, is the Key to the Future.
I'm sorry for my bad english. Please Correct my wrong sentences. Galatasaray since 1905 |
ssnndn Joined: Aug 11, 2004 Posts: 0 From: Turkey PM |
Merhabalar;
2 yıl önce nokia dan dönerek doğru yolu bulan biri olarak;
P800 her yerde stoklarda bitti uyarısı alıyorum.
Bu konuda bilgisi olan var mı dostlar? |
madduck Joined: Aug 23, 2004 Posts: 18 From: PM |
evet piyasada p800 kıtlığı var
|
madduck Joined: Aug 23, 2004 Posts: 18 From: PM |
bu arada Türkler niye burayı çok sık kullanmıyoruz, valla elin gavuları kendi başlıklarını açmışlar takır takır konuşuyorlar |
quanax Joined: Feb 02, 2003 Posts: 67 From: Turkey PM |
konusacak pek birsey yok
t610-630 eskidi artik.
k700 memlekete gelmedi.
zaten cogunluk nokia ve diger markalari kullaniyor , onlarda buraya gelmez.
benim t610 eskidi epeycene , kapak cizik cizik oldu , tuslarin boyasi döküldü pili 1 günden fazla gitmez oldu .
k700 memlekete gelecekte fiyati düsecekte biz de alacaz. telefonum iyicene dökülmeden gelse bari
bu arada motorola e398 i gören inceleyen varsa biraz anlatsin nedir nasildir alinir mi ?
[ This Message was edited by: quanax on 2004-08-24 19:32 ] |
iyiinsan Joined: Oct 20, 2002 Posts: 366 From: PM, WWW
|
Ben geçen gün gördüm, güzel alet. K700i'nin çıkmasını bekliyorum. Eğer bu ayın sonuna kadar çıkmazsa veya E398'den pahalı olursa E398 için baskılarımı başlatıyorum!..
www.motorola.com.tr'den baktım, bir kaç eksiklik dışında güzel bi nesne. O paraya değer yani.
Şu anda çok uykum var, yarın öğlen tekrar bir şeyler yazmaya çalışırım...
http://www.iyiinsan.net |
Confidence Joined: Sep 06, 2004 Posts: 0 PM |
Merhabalar,
Foruma yeni kayıt oldum , sizin de daha önceden söylediğiniz gibi bu 'topic' yaşatılmalı.
--------
T68i model cep telefonum war. (İlk göz ağrım , deiştiremiyor insan )
Telefonun melodileri malum çok zayıf. Bir veya iki tane adam gibi melodi ancak çıkıyor. Bilgisayardan melodi aktarıyım dedim ama midi vs kabul etmedi. t68 i için melodi bilgisayarıma nereden indirebilirim fikriniz warmı? Araştırdım ama pek bi sonuç elde edemedim.
Bulunduğunuz yerlerdeki tüm Türklere selamlar...
|
flawless Joined: Aug 15, 2002 Posts: 39 From: Turkey PM |
|
flawless Joined: Aug 15, 2002 Posts: 39 From: Turkey PM |
Selamlar,
Herkes gibi benim de dileğim bu topic'in yaşaması. Tanıdığınız tüm SE kullanıcılarını lütfen haberdar edin...
Bu arada Sony Ericsson CeBIT'de süpperrrdi.... S700 muhteşemdi özellikle.. P910 'a ilgi inanılmazdı. Özellikle de P800 ve P900 cüler hayran kaldılar. Bunun dışında da çok güzel aktiviteler vardı. Cominec yarışması mesela.... |
Pasxalis Joined: Sep 06, 2004 Posts: 0 From: Bristol (UK), Athina (Ellada) PM |
Merhaba biraz gec olsada foruma register oldum.
P910 yeni mi cikti ? bende P900 mevcut yazilim trade isteyen arkadas varmi?
thanks in advance. |
Pasxalis Joined: Sep 06, 2004 Posts: 0 From: Bristol (UK), Athina (Ellada) PM |
Smart Phone'lari GPS olarak kullanan varmi?
£300 civari burda var turkiyede P900 uyumlu GPS cihazlarinin fiyati ne kadar? TR'deki sistem destegi varmi? Sadece koordinatlari mi veriyor yoksa harita ile beraber calisiyor mu?
http://www.visualit.co.uk/P800_tubelonst.htm sitesindeki london haritasini kullaniyorum tabi bunun GPS ile alakasi yok.
istanbul'un haritasi olan varmidir?
ilgilenenlere tube 2.01 i upload ederim. ve de london yollarini , metro sistemini etc.
Bu aradan Londra'da yasayan turk/turkce bilen varmi?
anyone in london?
o filos einai stin londoni?
|
|