Esato

Forum > Regional > Europe, Middle East and Africa > Hungarian Thread - Magyar Fórum

Previous  123 ... 139140141 ... 157158159  Next
Author Hungarian Thread - Magyar Fórum
Atlis
P1
From: European Union
PM, WWW
Posted: 2004-04-13 20:07
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
@Roobi - sorry man, I can check it out... but I don´t have any usb on my phone... I know, that it could be connected to the pc by usb but there is no real usb plug... sensible memory - sound strange for me to... Only connection I´m usin´ is by :bt: JABRA dongle and fma software... And that´s the way how I´m working with the phone´s memory... And as I see you´ve got T610 and in fact that´s the same phone... No more features added so...
roobi
T610
PM
Posted: 2004-04-13 20:34
@ Atlis - Aha... are you usin` only the fMA? `cos there`s a lot of cool programms for it... I can suggest you the PC CONTROL... a cool programme, and you can controll your WinAMP with it too... you can see your playlist on the phone... etc...

Thanks for the infos...

Oh... where is your girlfriend?

Cheers... Roobi

[ This Message was edited by: roobi on 2004-04-13 19:54 ]
Atlis
P1
PM, WWW
Posted: 2004-04-14 18:12
Sometimes I use also baracoda control - probably similar soft, but this is used as a remote control of mouse, so u can do anything... Do you have link for that software you mentioned?

This message was posted from a Z600

Afrodite
T630
From: Szczecin (PL)
PM
Posted: 2004-04-14 18:27
I'm back... Did you miss me? I was busy...de most mar magyarul,mert fustol a fejem.Egy kicsit elvoltam, mivel egyutt vagyunk Atlis-szal... Mi ujsag veled! @Atlis - mi van nyivecske?

This message was posted from a Nokia

Atlis
P1
PM, WWW
Posted: 2004-04-14 18:32
Gyere kigyo kipufogoba - good one isn't it? :-D:-D:-D

This message was posted from a Z600

roobi
T610
PM
Posted: 2004-04-14 18:53
@ Atlis - where is that Baracuda (?) controller donwloadable? Tnakx

@ Afrodite - örülök hogy megjöttél, s nem baj hogy nem voltál... itt a tavasz, szerelem... Ich drücke euch die daumn!!!
Afrodite
T630
PM
Posted: 2004-04-14 20:14
@Atlis - where I gotta go? You are crazy!!
But you´ve written it correctly....

@roobi - en ilyeneket nemtanittok vele!! Hogy honnan veszi...
Atlis
P1
PM, WWW
Posted: 2004-04-14 20:25
@ roobi - I recommend you to check this link http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=31302 - you will find more details about baracoda... it´s really useful software... and works perfect... don´t be surprised, that it is designed for T68... works also with T610/Z600, but you´ll have to set your own settings... Download the readme file to... it will help you to deal with some problems...

Cheers Atlis

And remember, keep smiling!

@ Afrodite - Yeah I know, I´ve got perfect teacher...
roobi
T610
PM
Posted: 2004-04-14 20:45
@ Atlis, thanks a lot... I`m tryin` to collect all the programmes thats are available... so thankx agian!!!

@ Afrodite - könnyebb ha bevallod, hogy ilyeneket tanítasz neki... S tényleg originális a pasid... /ha véletlenül nem te tanítottad neki akkor viszont nagyon jól használja fel a nyelvet ... hehehehehee.../
Te hogy vagy? Tényleg, SK-ban is szitterkedsz?
Steve_Hun
Xperia Arc Black
From: Finland
PM
Posted: 2004-04-14 21:10
Hello Robi!

Látom, hogy már nem csak hárman vagyunk! (Már amennyiben engem is hozzád és Tibihez hasonlóan beszámolunk, mert ugyebár én nem vagyok olyan aktív mint ti) A múlt heti dologgal kapcsolatban van már valami fejleményed? Érdemes próbálkozni vele? Egyáltalán Te elintézted már? Tapasztalatok? Előre is kösz a válaszokért!

Steve
A proud owner of E/// R320s, E/// R600, E/// T65, E/// T68(m)i, T610, K750, Satio, Xperia arc
roobi
T610
PM
Posted: 2004-04-14 21:39
Szai Steve, Haver!!!

Örülök, hogy látlak... rég nem hallottam felőled, hogy vagy? Végülis elmentél az utolsó ZH-ra?

Jó hírem van, megvan... és működik is! Már próbáltam küldeni de pehhemre mindígt megszakadta kapcsolat! De kitalálunk valamit! Merre laksz?

Egy jó ideje már szinte csak lappang a magyar fórum , ugyanis Tibi 19-éig magyarországon, te sem jelentkezel...
De szerencsére a szomszéd fórumból néha-néha átlátogat Afrodite és a barátja Atlis!!!

Üdv, Robi

[ This Message was edited by: roobi on 2004-04-14 20:44 ]
Steve_Hun
Xperia Arc Black
From: Finland
PM
Posted: 2004-04-14 22:02
Szia Robi!

Elmentem az utolsó ZH-ra és megérte! Igaz az eredményét majd csak jövő hét hétfőn tudom meg, de úgy érzem, hogy egész jól sikerült! Mondtam, hogy összesen 4 ZH-t írtunk most, és abból éreztem, hogy az egyik nagyon rosszul sikerült! Hát tényleg...Meg is rántottak belőle, úgyhogy a vizsgaidőszakban az első vizsgaalkalom alatt írhatom meg újra, persze az már más lesz, nehezebb, a teljes féléves anyagból, stb...Szóval azzal nagyon megszívtam, pedig az igazán nagy gáz a dologban az, hogy nem magát az anyagot nem tudtam, hanem csak úgy símán elszúrtam az egészet! (Egyébként közgazdaságtan (makroökonómia) amiről most szó van, és a matekkal szúrtam el az egészet, ami viszont azért vicces, mert a matek ZH-m 50-ből 46 pontos lett!!!!) Veled mi van egyébként? Suli hogy megy? Amint látom egész jól beszélsz németül! Sajnos nekem a német nem igazán megy! De legalább angolból van felsőfokú nyelvvizsgám, úgyhogy sem érettségizni nem kellett belőle, sem itt, a főiskolán nem kell tanulnom (kötelező jelleggel) nyelvet!

Steve

U.I.: küldök pm-et!
A proud owner of E/// R320s, E/// R600, E/// T65, E/// T68(m)i, T610, K750, Satio, Xperia arc
Afrodite
T630
PM
Posted: 2004-04-14 22:15
Hallo... @Roobi-hogy vagy?En kegyetlenul uncsizok.Holnap melo!Semmi kedvem oda menni...gondolj ram...

This message was posted from a Nokia

roobi
T610
PM
Posted: 2004-04-14 22:55
@ Afrodite - ne unatkozz... tarts velünk, beszélgess velünk!
Ln jól vagyok, me happy napom van, egyik régi ismerős tűnt fel ismét a fórumba, meg vlaahogy jó napom volt...
Mit dolgozol? Ígérem lélekben veled leszek munka közben!!!

@ Steve - pm elküldve, suli ott van ahol volt, most szünetem van hétfőig, de utána hajtás megint
Tök cool a felsőfokú nyelvvizsga... miért nincs nekem is
Afrodite
T630
PM
Posted: 2004-04-15 20:49
@roobi - valtottam munkahelyet, most jelenleg penzugyi irodabo dolgozok,ma elso nap,es merges vagyok, mivel 22,00ig kell maradnom.Es semmi kedvem...
Koszike,hogy gondolsz ram,aranyos vagy.Remelem te jobban vagy mind en...
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
Previous  123 ... 139140141 ... 157158159  Next
Goto page:
Lock this Topic Move this Topic Delete this Topic