Author |
Turk Arkadaslar Lutfen Okuyun |
scqo Joined: Jun 15, 2002 Posts: 5 PM |
arkadaşlar böyle teker teker ve cansız yazışmak yerine niye bi yerde toplanmıyoruz mesela MİRC de herkesin MİRC si vardır. konuşmak isteyen arkadaşlar irc.illegaltech.org a gelsinler ordan #mycep kanalına gelin.Gelecek olan arkadaşlar lütfen buraya yazın.Canlı olarak bütün bilgilerimizi orda paylaşalımm. Hadi size EYYYi günleerrrr |
|
wless Joined: Jun 17, 2002 Posts: 1 PM |
Gun aydin! ne var ne yok? |
x-daemon Joined: May 02, 2002 Posts: 232 From: Istanbul, Turkiye PM |
burda da yazisilabilinir aslinda...?
 | P800 |
Ama burda çok cansız oluyor kimin hangi saatte gireceğini bilemiyorum ama herkes bi yerde toplandığı zaman daha iyi oluyor.Eğer siz Bi saat ayarlamıyorsanız ben ayarlıyım. 21 Haziran Cuma Günü Saat 9:30 da irc.illegaltech.org #mycep Kanalına SİZİ BEKLİYORUMM ordaki nickim DeePS OKKEYMİ HADE BYESS |
Ama burda çok cansız oluyor kimin hangi saatte gireceğini bilemiyorum ama herkes bi yerde toplandığı zaman daha iyi oluyor.Eğer siz Bi saat ayarlamıyorsanız ben ayarlıyım. 21 Haziran Cuma Günü Saat 9:30 da irc.illegaltech.org #mycep Kanalına SİZİ BEKLİYORUMM ordaki nickim DeePS OKKEYMİ HADE BYESS |
Pardon Arkadaşlar Akşam Saat 9:30 da yaw Yani 21:30 da yanlış yazmışım affedersiniz hade ben bekliicem duyanlar duymayanlara söölesin lütfenn |
TheCrow Joined: Jan 23, 2002 Posts: 243 PM, WWW
|
Praat eens even lekker Nederlands of Engels.
TheCrow |
x-daemon Joined: May 02, 2002 Posts: 232 From: Istanbul, Turkiye PM |
TheCrow; scqo suggests us to meet on an Turkish irc channel, to chat and share ideas also in Turkish..
 | P800 |
|