Esato

Forum > Sony Ericsson / Sony > Technical > help me w995 cam stoped working

Author help me w995 cam stoped working
inglis71
W995 Black
Joined: Jun 21, 2010
Posts: 2
PM
Posted: 2010-06-21 20:44
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
hi all i have a problem with my w995 my cam on the back and the one on the front it just comes up black on the screen it will take pics but they are black i get all the settings it will flash and all that but its just black i have tryed updating with sony no fix i have tryed updating the cam drivers 0 1 and 2 ! its geting close to meeting my wall

if you can help me fix it by trying what you say i will paypal you 10
buntoo
Samsung Galaxy S II
Joined: Apr 13, 2007
Posts: > 500
From: Pakistan (SGSII)
PM
Posted: 2010-06-21 21:26
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
hi, if a sofware update/reinstall doesn't solve your problem then it could be a hardware fault. Did you ever drop your handset? Best solution is to take your phone to customer care centre.

p.s. We don't need your 10.. [addsig]
Lightspeed_x
Sony Xperia Z1
Joined: Mar 03, 2008
Posts: > 500
From: Dominican Republic
PM
Posted: 2010-06-21 21:32
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
Hi, inglis71, welcome to Esato...

as buntoo said, we need more information to help you out a bit better....

did the handset enter in contact with water?

How old is the phone?, is it still under warranty?

Which firmware are you currently using?


Xperia Z2 4.4.2 Kitkat
inglis71
W995 Black
Joined: Jun 21, 2010
Posts: 2
PM
Posted: 2010-06-21 21:58
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
i have tryed 2 cameras (i have a blocked version of this phone in bits) both work on the blocked phone i have the most up to date fw it has no warranty as i got it from a m8 and it did work b4 but it just stoped working its like the view finder won't update ?
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi