Author |
Slovenski forum... |
dvanulnul Joined: Dec 20, 2002 Posts: 45 From: Slovenia PM |
Tko k je bil tm švedski...
Če se da komu zajebavat, z mobitelom pa to.Tko se mi zdi, da se da kej povedat še o težavah z operaterji. Pa če ni druzga mamo usaj prbližn enake telefone, ne pa tko k uni fince k majo že usi P800, T68i in podobno.
Če se komu kej da, nej kej napiše pa bomo kero rekl.
59486542 |
|
uncle Joined: Feb 14, 2002 Posts: 114 From: Slovenia PM |
Samo res tu se samo govori o T68i in o P800 in to je za njih samoomevno, da jih majo... ko pa pri nas za razliko si ze neki posebnez ce si lastis kako tako mašino... |
intelegent115 Joined: Mar 01, 2002 Posts: 470 From: Slovenia PM |
Pozdravljeni slovenci!
Jaz bom kmalu kupil T68i...ker mi je najbolsi...a sta vi2 tukj bl nokiasa al sta ericssonovca? SonyEricsson 4 ever! |
Alo intelegent115, sej smo oz. bli sonyericsson-ovi pristasi samo, jaz sem mel T65 pa sem hotel meti Ericssona oz. SonyEricssona z barvnim ekranom pa ni bilo nobene poceni variante pa sem si pac pol nabavo 7650... samo se vedno sem neke vrste SE fan, sam to je bol tak, glede na to, da ne dajo nobenega novega telefona ven, nokia pa ji samo mece na trg!!!! |
dvanulnul Joined: Dec 20, 2002 Posts: 45 From: Slovenia PM |
Dandanes sm spet SE, k nism dobu nobenga dobrga popusta za nokio.Pa se mi zdi kr dobr (t200). Me je ful navdusu s slikcami ipd. ampak je pa bl glup glede uporabe.
...T68 zgleda pa ful dobr, ampak a ni akcije za T300? |
Ja je akcija za T300 samo ves da ne dam 30K in za 3 leta vezem M@... raje dam 40K za 7650 in se vezem S! za 2 leti pa ves da mam vec od tega!!!! |
lexus Joined: Jan 24, 2002 Posts: 308 From: Montenegro PM, WWW
|
Ja nisam slovenac al se nadam da cete me razumjeti: zna li ko od vas kad se ocekuje P800 u sloveniji?
Pozdrav iz Crne Gore |
P800 bo v SLO navoljo okoli februara, marca!!! |
jibuti Joined: Mar 04, 2002 Posts: 220 From: Slovenija PM |
barabe!!...pa so rekli da bo že pred Novim Letom......
Očitno še niso pripravili slovenskih menijev;če pa bo P800 v predplačniškem paketu bo to tako ali tako obvezno.sicer pa mislim da od boljših telefonov le N9210 nima slovenskih izbirnikov.
Nič od darila, hm...... |
Ericssony Joined: Jun 05, 2002 Posts: 205 From: Slovenia PM, WWW
|
Predlagal bi, da slovenske debate "preselite" na Mobisux (www.mobisux.com)
Author and developer of Theme Creator Pro http://tcpro.lasyk.net/ |
|
Hvalanaodgovoru.Mislimdanecucekatifebruar/mart,imagavecuItaliji(TIM)itoza800EUR...
This post was posted from a Nokia |
Mas prav ericssony samo ce majo švedi svoj forum pol bomo tudi meli svoj forum!!!!!!!  |
Ericssony Joined: Jun 05, 2002 Posts: 205 From: Slovenia PM, WWW
|
Vej pa te mejmo svoj forum, zakoj pa te nej
Pa ka ne pozaben: gej štere Slovenec zainteresejrane za beta test nouvoga Theme Creatorja Pro II???
[ This Message was edited by: Ericssony on 2002-12-23 19:36 ] |
lazarini Joined: May 08, 2002 Posts: > 500 PM, WWW
|
Heheheh kva je dej modeli a vi se radi o telefonih zgovarjate ...
Ja no jest kar neki casa ze cakam na p8oo sam uporabljam t68i v navezavi z iPAQ om 3870 in upam da bom lahko kmalu nosil okoli le eno napravo
glede p 800 v sloveniji .... januar najkasnej februar saj tko so mi na svemi rekl in na mobitelu do sedaj nimamo tudi enga primerka doma samo dummija ki je skrit v zaprti plastiki v city parku v lj
Imel sem ga sicer v rokah letos na teleinfosu sam je se cist zmrzoval takrat so ga privlekli direkt is cebita tega ki ste pa lahko gledal na sodobni elektroniki v lj so nam ga pa naute verjel posodil hrvati !
ko pride v slo bom takoj zvedu in mogoce tudi dobil na kratek test vam se sporocim kako bo ....
in lepo to da se je le en spomnu slovencke na esatotu mal skup potegnit heheheh
uzivajte LAZ |
|
Interesantno, kada sam posalo post sa Nokie 9210 nestali su "space"-ovi, spojio sve rijeci ??? |
|