Esato

Forum > Sony Ericsson / Sony > Tips and tricks > Sony Ericsson Codes

Author Sony Ericsson Codes
gaming_guy
K810 Blue
Joined: Oct 10, 2006
Posts: > 500
From: UK
PM
Posted: 2007-06-22 18:12
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
i couldn't get the no sim code to work on a k700i

K700i > K750i > K810i (current phone)
tranced
LG Nexus 4
Joined: Jan 19, 2006
Posts: > 500
From: Santo Domingo, wonDeRland
PM
Posted: 2007-06-22 18:20
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
imo, i think it works with the old and
I jay0726 | (+3, 0) | Clara, Evita, Mimmi & Victoria | My Pics | Do your job!
Supa_Fly
K750
Joined: Apr 16, 2002
Posts: > 500
From: Toronto, Ontario
PM, WWW
Posted: 2007-06-22 18:31
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post

On 2007-06-22 18:20:24, tranced wrote:
imo, i think it works with the old and



Agreed. I cannot say about OLD phones but on old :e: phones it does like the T18z/T39m.

Anyone have a code that can show the TRUE lifetime of a phone even if its been flashed.?!
|AppleTV2|iPhone7 256GB|MBA 256GB| Previously ... K750|Z500|Z520|K700|K790i|K850i, :Ericsson: T18z|T28World|T36m x3|T68m (Ericsson, not the rebranded T68i).
ahmed5
W700
Joined: Apr 16, 2007
Posts: 138
PM
Posted: 2007-06-24 09:41
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
@aatuif could u please explain exactly how the no sim code works, cos i think it only resets ur pin

This message was posted from a W700i
tranced
LG Nexus 4
Joined: Jan 19, 2006
Posts: > 500
From: Santo Domingo, wonDeRland
PM
Posted: 2007-06-24 22:37
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post

On 2007-06-24 09:41:36, ahmed5 wrote:
@aatuif
could u please explain exactly how the no sim code works, cos i think it only resets ur pin





This message was posted from a W700i
naaahhh, i dont think so. i've tried this code and my pin has not changed at all.
I jay0726 | (+3, 0) | Clara, Evita, Mimmi & Victoria | My Pics | Do your job!
ahmed5
W700
Joined: Apr 16, 2007
Posts: 138
PM
Posted: 2007-06-25 09:03
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
@tranced but does it actually work? cos it really does nothing for me but confirm that my pin is correct.

This message was posted from a W700i
tranced
LG Nexus 4
Joined: Jan 19, 2006
Posts: > 500
From: Santo Domingo, wonDeRland
PM
Posted: 2007-06-25 14:08
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
look what i said

On 2007-06-22 18:20:24, tranced wrote:
imo, i think it works with the old and

and not, it hasnt worked for me

_________________
40% online

i've myself | i trance music | i clara

Give ideas on the Esato Awards 2007 Prelude.

[ This Message was edited by: tranced on 2007-06-25 13:09 ]
aatuif
R520
Joined: Sep 04, 2006
Posts: > 500
From: KASHMIR
PM, WWW
Posted: 2007-06-25 14:34
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
Quote:

On 2007-06-24 09:41:36, ahmed5 wrote:
@aatuif
could u please explain exactly how the no sim code works, cos i think it only resets ur pin


it doesn't reset it...
ahmed5
W700
Joined: Apr 16, 2007
Posts: 138
PM
Posted: 2007-06-25 17:35
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
@tranced, so this basically means it wont work on my w700? If anyone's made it work they should please let us know how and the way it works exactly.

This message was posted from a W700i
Xen0nflash
K800 Silver
Joined: Jun 09, 2006
Posts: 475
PM
Posted: 2007-06-25 17:42
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
I can't acces the service menu. When I press right the sms menu pops up
tk338
Xperia X10 Mini Black
Joined: Oct 26, 2006
Posts: 338
PM, WWW
Posted: 2007-06-25 17:46
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
put a * before it, so the code looks like this:
* > * < < * < *
Xen0nflash
K800 Silver
Joined: Jun 09, 2006
Posts: 475
PM
Posted: 2007-06-25 17:46
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
Never mind it works now
aatuif
R520
Joined: Sep 04, 2006
Posts: > 500
From: KASHMIR
PM, WWW
Posted: 2007-06-25 18:43
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
So there are 2 codes actually to enter the service menu...
both work...
tranced
LG Nexus 4
Joined: Jan 19, 2006
Posts: > 500
From: Santo Domingo, wonDeRland
PM
Posted: 2007-06-25 20:00
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post

On 2007-06-25 18:43:00, aatuif wrote:
So there are 2 codes actually to enter the service menu...
both work...


nop, there is just one
I jay0726 | (+3, 0) | Clara, Evita, Mimmi & Victoria | My Pics | Do your job!
aatuif
R520
Joined: Sep 04, 2006
Posts: > 500
From: KASHMIR
PM, WWW
Posted: 2007-06-26 05:35
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
@trancy, the one posted above seems diff from that on the first page... IMO...
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
Goto page:
Lock this Topic Move this Topic Delete this Topic