Author |
Türkçe tartışmak için.. |
blumx Joined: Jan 25, 2002 Posts: 73 From: PM, WWW
|
Merhaba, telefonlarla ilgili türkçe tartışabileceğimiz bir site var artık,
tasarımı phpBB'nin aynısı ama ben baştan yazdım..
Aşağıdaki siteden "Teknoloji" altına yazabilirsiniz..
www.blumx.com
Herkese sevgiler..
[ This Message was edited by: blumx on 2002-10-18 10:41 ] |
|
|
kimse gelmedi henüz  |
ionur Joined: Jan 10, 2002 Posts: 103 From: Istanbul, Turkey PM |
Merak etme geliriz  |
ionur Joined: Jan 10, 2002 Posts: 103 From: Istanbul, Turkey PM |
Blumx foruma uye oldum, bir de cevap yazdim. Site de hizli calisiyor. Duzeyli muhabbet donerse esato kadar sIk ziyaret ederim
[addsig] |
|
Saol ionur, bu forumu takip edenler katılsa en azından teknoloji kısmında düzeyli muhabbet olur.. Aslına bakarsan ilk etapta çok insan çekip sonra doğal seleksiyona bırakmak gerekiyor.. Biraz zaman yani.. |
|
bugün bir arkadaşımız daha geldi.. wap.blumx.com'da açık ama sizlerden katılım olmadığı için geliştirmedim.. Talep olursa Türkiye'nin ciddi wap forumlarından birine dönüştürebiliriz.. |
|
P800 kullanan birileri varsa bekliyoruz..
[ This Message was edited by: blumx on 2003-01-19 21:41 ] |
woltran Joined: Nov 18, 2002 Posts: 23 PM |
bence cok iyi yapmissin gerkliyd. |
|
valla bence de gerekliydi talep olursa teknoloji'yi böleriz..
Türkiye'de MMS, GPRS gibi teknolojiler yeni yeni tabana yayılıyor ve insanların çok fazla türkçe kaynağa ihtiyacı var..
|
quanax Joined: Feb 02, 2003 Posts: 67 From: Turkey PM |
iyi olmuş , güzel olmuş. |
Melik Joined: Jan 24, 2004 Posts: 249 From: Turkey - Istanbul PM, WWW
|
eski postları karıştırdım siteye noldu ?
The Knowledge of the Past, is the Key to the Future.
I'm sorry for my bad english. Please Correct my wrong sentences. Galatasaray since 1905 |
Clearday Joined: Sep 21, 2004 Posts: 95 From: Istanbul, Turkey PM, WWW
|
düzeyli olmak için başka yerlere gerek yok,burasıda düzeyli konuşabileceğiniz ve hemde diğer tüm ülke insanları gibi bunu kendi veya ingilizce yapabileceğiniz bir yer esato, hemde ülke tanıtımı için gayet de iyi,lakin 200000 üstünde okunma oranıyla ingilizler,slovaklar,50000 üzerinde diğer avrupa ülkesi vatandaşları durumu burada gösterebiliyor. Bunun dışında eğer konu çok teknik olacaksa tabiki bir türkçe wap,gprs,edge,h+,..etc gibi konular açmak yeterli olur,lakin bu konuda yazan profesyonel kişilerin çokluğu konusunda kendimde şüphe belirmektedir.Neyse...açmak dan çok içerik ve süreklilik,bunun yanında da üslup ve düzeyin korunması çok önemli,aksi taktirde olay pekçok forumda olduğu gibi komediye dönüyor.
siz buna doğal seleksiyon veya başka birşey diyebilirsiniz, ama işler gerçekten de bazen söylendiği kadar basitçe olmuyor. İnşallah istediğiniz gibi olur.
saygılarımla.
|
|