Esato

Forum > Sony Ericsson / Sony > General > Sony Ericsson Z710 discussion

Author Sony Ericsson Z710 discussion
alex_mayorga
K790
Joined: Oct 14, 2005
Posts: 40
From: Mexico
PM
Posted: 2007-06-12 05:56
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
@hitmark

I've got a Z710i for my wife as an anniversary gift. Looks like the unit is buggy as hell.

The current firmware on it is CXC1250434 R1EE001 060902

I've tried SEUS on it already, but it says that the software on the phone is current and it won't update.

The most annoying bug is that the call log only shows blank entries, so is not possible to dial/caller ID people that had called her.

Can you please post your software version?

Where should one report bugs to?

Is this common?

Should I ask for a replacement while it's still under warranty?

Thanks in advance.
I my K790i, I d my K750i
My "wify" her Z710i, my "wify" d her K700i
Rookwise
Xperia X10 Black
Joined: Mar 22, 2004
Posts: > 500
From: UK. Phone:Sony XZ1
PM
Posted: 2007-06-13 15:20
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
I would suggest you return and ask for a replacement. The latest Z710 firmware is very stable with no noticeable problems. Have been using it on my Z710 since buying it nearly 3 months ago and not once had a problem.

This message was posted from a K800i
alex_mayorga
K790
Joined: Oct 14, 2005
Posts: 40
From: Mexico
PM
Posted: 2007-06-27 05:14
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
Just reporting in with the solution (knocking on wood), given I saw a person with this same problem on Yahoo! Answers but I couldn't answer before the question closed.

I had to turn of, do a master reset (careful: the messages/contacts would be swiped), take out the battery, put battery back on and turn on the phone and its now working properly.

Anyhow, I'll keep an eye on it in case it develops other problems.
hitmark
C702 Speed Black
Joined: Jun 16, 2006
Posts: 32
PM
Posted: 2007-07-20 23:35
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
sorry for the lack of reply.

the current firmware im looking at (the built in updater cant find any thats more recent)is:

cxc1250434 r1jc002 070122

and the shutdown issue i talked about in my post seems to come and go, so i cant make up my mind if its a hardware issue or a software issue...
Jesiah
Z710 Black
Joined: Sep 04, 2007
Posts: 2
PM
Posted: 2007-09-04 01:08
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
HELP please!

I debranded my Z710i and now the Events/Shortcut button doesn´t work, it acts the same as the internet button.

Any idea?

Thanks!
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi