Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@ing Ako sa to vlastne stalo? Kolko ste isli?
|
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
@ihle,nite,gombiky Fijok : a nad cim porozmyslate mily pane ? **;-))**
This message was posted from a WAP device |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Cau ing.My sa este nepozname.Pocul som ze si skusal odolnost aut.. Ja som mal podobnu prihodu par rokov dozadu...ale lepsie auto...Trabant a nie v nemecku |
Ing FijoK Joined: Jul 22, 2004 Posts: 3 From: Zvolen, Slovakia PM |
@Elrond: poistene to je (dufam) dnes som uz bol nieco vybavovat. no ja som bol pridriemnuty, ale bolo to dako takto: bolo to na dialnici takze sme mohli ist asi 130-140 a boli sme v strednom pruhu (trojprudovka) v tom sa zprava vynoril daky passat ktory xcel predbiehat ale nepozrel sa asi do spatneho ze my sme tesne za nim a xceme predbehnut jeho. tak nam vbehol do pruhu, tukli sme aj jeho - kolega zacal prudko brzdit a oprel to o zvodidla - stastie ze za nami nic neslo.
|
|
Esteze sa nikomu nic nestalo. A passat ako dopadol?
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
El - od 1030 do teraz som prerobil chalanovi od format C: az po XP SP1 a OW maxi + 6610. Najhorsie bolo to spojenie! IrDA dongle a Nocka! Najvacsia ficovina na tejto Planete! Urcite som zostarol o dva roky. Ten dongle je od nejakej neznamej cinskej firmy a ovladac nie je autorizovany, takze kym som len to rozchodil, tak ma skoro eblo. No a to nehovorim o Nocke :roll: infra musi od nej byt 1 cm aby to fungovalo! Na prasky! Ale ide to. Len dokedy...
This message was posted from a K700i |
|
To je ta povestna komunikacia Nokii a infra alebo bt.
|
@sorac zdravim, cital som tvoje posty par stran dozadu ze zijes v UK a ze mas tulave topanky. Taq uz sa pozname
@Elrond: no kolega za volantom dopadol troxu horsie: ma zlomene lave predlaktie, ale na to ako to auto vyzera je to este ako tak. Passat dopadol ovela lepsie, len mierne vtlacena zadna cast a rozbite svetla - nic viac.
Boa mam menej posts ako mangelka
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
@atlis mal si mu hned aj naklonovat FATku na neskorsiu obnovu ;D
This message was posted from a WAP device |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Tak nastastie si ok..este ze ste mali ok auto.. Chalani lucim sa.Musim ist maknut...Cafte...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|
No tak to musis dohnat. Ja som mal v novembri havariu s kamionom. Mozno preto mam teraz problemy a bol som aj na operacii.
|
S kamionom??? Ty kokso to si co robil???
|
Tea1 Joined: Sep 03, 2004 Posts: 0 From: Zvolen, Slovakia PM |
@all: Ja vas len kuknem bo som v praci
@mangel Ing: no sa s tym velmi nexval - nemas sa cim , mna v postox nedobehnes |
@all: Ozaj a kde je Michal??? Hadam len nepracuje
@mangelka Tea: ze nie??? do konca tyzdna mam 150 posts
|
|
Ale prsalo, som isiel asi 55 na ibize a asi 40m predo mnou mi vbehol kamion, ktory isiel zo skladu do mojho pruhu. Zacal som brzdit a dostal som smyk a siel som rovno nanho, tak som odbrzdil a snazil som sa mu vyhnut...uspesne. Lenze co cert nechcel na kraji v mojom pruhu bol odparkovany dalsi do kamion a jak som sa vyhol tomu prvemu, tak v tom momente som bol v dalsom smyku a asi v rychlosti 20km som prastil pravy predok do kabiny kamionu. Nikomu nic nestalo (ale mozno vtedy mi praskla ta platnicka), len auto to schytalo. Kamion mal len prasknutu puklicu a to bolo vsetko. Ironia je, ze akurat som sa vracal z posty, kde sme boli s bratom zaniest papire na poistoovnu o havarii, lebo pred 2tyzdnami do nas nabural jeden blavak. V obydvoch havarkach to schytali tie iste casti, len ja som ich trosku dokoncil. Vsetko nam vymeneli a auto bolo ako nove.
|
|