Author |
Jugoslovenski forum |
Vojo Joined: Feb 21, 2004 Posts: 26 PM |
Ako si dobio 32000 red je bio da castis brate kreditom. A Sasa isti slucaj je bio i sa mog T300, pao je sa tarase i nebi mu bilo nista da nije uleteo u baru, 2/3 ekrana je bilo sjebano ali sam ga ja osusio tj probaj da isteras vodu iz ekrana, malo po malo pritiscuci ekran pristima, istjerao sam vodu iz njega, mada je ostala mala linija po sredini ekrana ali nije to toliko strasno. Da ga nosis u servis uzece ti 40-50e pod uslovom da ti je ekran samo otisao!
This message was posted from a T300 |
|
Guardian OfThe Blind Joined: Dec 07, 2003 Posts: 5 From: Belgrade, Yugoslavia PM, WWW
|
Ej, pa jel probao neko bluejacking na beer festu? Hiljade ljudi i to gusto pakovano... Ili se previse krecu? Ja sam se setio tek kada sam dosao kuci ;( |
Sasa1 Joined: Mar 04, 2004 Posts: 57 From: Serbia&Montenegro PM |
Ma opusteno ziv je i zdrav :es: a sto se tice bluejackinga dobro si me podsetio :es: :-)
This message was posted from a T610 |
Neznam ti ja sta ti je to, salim se naravno, probao sam nekoliko puta ali nisam nasao nikog sa bluetooth tel, a slabo ja i nosim ovu moju ciglu sa sobom, odvali mi djep, a ti koji tel imas, a jel ti ono rece da je comtrade autorizovana prod mob tel. a pogledaj u GSM novinama cene, pa koje lud da plati 50-60% vise za mob od prosecne cene u drugim prodavnicama
Guardian OfThe Blind Joined: Dec 07, 2003 Posts: 5 From: Belgrade, Yugoslavia PM, WWW
|
Hehe, a sta ja da kazem za dzepove od moje cigle, p800 ;)
This message was posted from a WAP device |
Malo sam se zeznuo cene su duplo skuplje odprilike oko 100-110%, a tvoj p800 je malo tezi ali je zato malo manji, a jel mozes ti da preko mms-a saljes programe igrice? jel postoji takav symbian program
djole89 Joined: Jul 26, 2004 Posts: 428 PM |
Salio sam se Vojo, nisam osvojio nista! Ne kladim se ja. Ne volim da rizikujem ono sto imam da bi dobio ono sto nemam. To mi ne treba. Ja sam danas bio u Mercatoru, i u redu za kasu uzmem moj k700, upalim bluetooth, pocnem search, sa namerom da cu naci neku ribu i nadje mi samo jedno ime- nedja mob. I ja batalim nedju i vratim mob u dzep. Da je bila tu neka riba...... Slabo ima kod nas bluejackera! Nije to kod nas uobicajno. U Evropi samo ostavis ukljucen BT i za 20 sec strmi se na tebe bar 5 bluejackera.
@Ivan: Irfanview nema ono sto mi treba! U svakom slucaju hvala!
[ This Message was edited by: djordje1yu on 2004-08-22 16:39 ] |
maki101 Joined: Feb 12, 2004 Posts: 207 From: SErbia PM, WWW
|
Djordje kako si zadovoljan sa svojim k700, koliko traje baterija u proseku? I na kraju krajeva njega ili 7600 posto su cene slicne?
This message was posted from a Nokia |
K700 je fantastican. Ima sve. Kod mene baterija traje, uz svakodnevno ulazenje u internet preko BT 2 sata min i + pustanje pesama, igranje, 1dan. Bez toga moze da potraje 2.5 dana. Bolje uzmi K700, ta Nokia je mnogo teza za rukovanje (zbog oblika i rasporeda tastera), a SE ima najlepsi interfejs. Koliko ja znam 7600 nemoze da snima video klipove, ima samo 30 MB memorije (i nema karticu) i nema radio. K700 ima 40 MB, snima video klipove, ima radio. Takodje K700 ima podrsku za 3d Java igre, a 7600 to nema.
[addsig] |
maki101 Joined: Feb 12, 2004 Posts: 207 From: SErbia PM, WWW
|
Moze da snima video klipove, a mislio sam da ima i mogucnost memoriskih kartica ali ipak u katalogu pise da nema. Ako je tako definitivno uzimam K700 :-) Hvala Djordje.
This message was posted from a Nokia |
Nema na cemu! Nece te izneveriti.
[addsig] |
Kupuj k700 i nista ne pitaj najjaci telefon! @djordje koliko u proseku zauzima slika u VGA formatu?
Cuj ti njega on je bio u Evropi, a rekoh ti ja da je evropa EVROPA, a znam ja da se ti malo vise salis (tj maslas) a Miki Sasa i Djordje su ti najvece paljevine na k700 tako da ga samo hvale. Dobro razmisli sta ces uzeti, 350e nije mala para barem kod nas da je tako lako bacas u vodu
Pa naravno da cu da ga hvalim to je normalno! I nije 350 nego 300!
Cena je tu negdje a prosek je oko 350e, uglavnom je skuplji od 6600, u svoj klasi je 1st ali zato nema sta da trazi medju SYMBIAN tel
|