| Author |
Romanian Forum |
alynch Joined: Jun 09, 2004 Posts: 0 From: Portland, Oregon PM, WWW
|
Hello everyone, I stumbled acrossthis forum on a google search. I am starting as new Romanian forum, in a few weeks. www.romanianforum.com It is currently being built, and will soon be the largest romanian forum on the web. I invite all of you to give me your opinions and thoughts once it launches, or even now if you like. Thanks. |
|
|
sosojerk Joined: Jan 14, 2003 Posts: 295 From: Timisoara, Romania PM, WWW
|
can you tell us more?what is your forum about? and...at the moment is not available for viewing. and one more thing...if it is going to be the biggest romanian forum on the net you may want to talk romanian language to attract the romanians all over the world,right?
[ This Message was edited by: sosojerk on 2004-06-09 18:19 ] |
alynch Joined: Jun 09, 2004 Posts: 0 From: Portland, Oregon PM, WWW
|
www.romanianforum.com
Well the initial shell of the forum part is launched, but will add much more to it in the days to come. I will be installing language packs to you click a button for english and one for romanian, and they will translate the board. Let me rephrase the other: I hope it to be the largest on the net Along with this forum I will be creating an online marketplace for romanian owned businesses in the US and in Romanian to advertise and network together.
[ This Message was edited by: alynch on 2004-06-09 22:28 ] |
danberte Joined: Jun 02, 2004 Posts: 109 From: Cluj-Napoca/Romania PM, WWW
|
heya dude. lets say u went for it and quite did some research on romanian forums to get your own the best. whats the call, the motivation? ill check the url and tell ya what i think.
fratzilor, ajutatzi.ma. am in sertarul mic de la birou una bucata palm m130 (65k color) si inca una m500 (cel cu carcasa metalica,slim). ambele au huse de piele origi (samsonite si targus), arata bine bine bine si functioneaza asisderea. am doar un incarcator/sync cradle la ele si o tastatura qwerty full pliabila.
well, faza e ca de cand cu p800 nu prea am vreme si de ele deci vreau sa le vand. cineva interesat?
WiFi Romania! - http://www.cfree.ro |
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Why romanian forum? Pai zi niste preturi ceva  |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
sorry man, nu cred ca e careva interesat. Io inca mai am p800 de vanzare ca am p900 de ceva timp...si p800 sta in dulap
|
|
hai ma fra... cum dreaq sta p800le in dulap. ala il dai imediat ce iesi din casa... hmm. si cat vrei pe el? asa, d curios, ca eu abia mi.am luat.
palmurile imi stau in fo 300 de euro da nu.s optimist sa cred ca iau mai mult de 230euro. aud oferte? :)
|
evident, pretul e pe tot "pachetul": cele doua deviceuri si accesoriile aferente. :)
sosojerk Joined: Jan 14, 2003 Posts: 295 From: Timisoara, Romania PM, WWW
|
Man, sistemele gen palm is pe duca.
scape de ele cat mai poti la un pret cat de cat rezonabil.
in curand nu se vor mai cumpara.
[ This Message was edited by: sosojerk on 2004-06-10 16:39 ] |
daca tu imi gasesti client esti tare! are toate acc in afara de handsfree ca l-am pierdut, are 2 carduri( de 16 mb si 32 mb), cutie, etc, docking station...acum pot sa dau si un protect de ecran martin fields overlay plus...totul la 270 euro.Negociabil
|
|
@sosojerk
mane, incerc da nu prea am cui. is si nu-s pe duca palmurile. dracu stie. pana una alta is tools destul de bune. sigur, nu valoreaza nik fara aplicatii. de aia am adunat toata crema softurilor d p net si le-am scris pe un cd care il dau cadou cu sculele. :)
stii, cluju e caca ca aia care stiu ce.i aia palm nush pe unde dreaq se ascund. nu vreau sa le vand pe castane, la de.aia care nu stiu numai ca sa le dau.
cat crezi, totusi, ca pot lua p ele?
@petrutms
cred ca am un cumparator pt el. dar oferta era cam pe la 250euro. nush. ma interesez. daca e, ne intalnim la o cafea in ceainarie (ca nu.mi place crema) si te scapam de el.
si, dc te scap de el nu merit io cardu de 32, ca asta d 16 nu.mi ajunge? :)
(aa, by the way, p800le meu l.am luat de o luna cu....170 de euro :) hehe. ce.i drept nu are toate accesoriile. da macar nu.i de la hoti.)
numai bine! astept vesti
(poate ma scapati de palmuri)
ok man, 250 ar fi minim.Are accesorii, cutie,etc,nu e de la hoti, e luat personal din Anglia acu un an cu 600 euro din magazin...Care ceainarie?aia de pe iuliu maniu in jos? nr de tel e 0745169824. Citeste si pm.
|
|
@petrutms
acum ti.am raspuns la pm. :)
well da, 250 mi se pare si mie limita de jos... vedem.
ceainaria aia de langa crema, Flowers, o stii? linistit, fara fite, asa cum trebuie..
nr meu e 0744782752. si url.ul e www.cyanad.ro
povestim,k?
(aa, sunt online mereu. pe y! messenger. varianta wap, ca nu am gasit un soft care sa merga pe p800 cu y!. stii tu?) sal
asa
update la p800 se poate numai la service sau cei care au scule. Numai la p900 de pe net, asa am facut io.
Pt yahoo messenger iti recomand agile messenger. nu merge prin apn wap, ci internet, dar cam pt o ora de chat iti ia vreo 100k,deci 20 centi. Eu asa mai stau pe messenger.
|
|
aha, pricep. da char incercasem agile, dar nu pe apn internet. depinde... mai multe clickuri pe varianta wap, da functioneaza. da, am sa caut pe ineva care face update. nici o vers d opera nu vrea p softu meu?
mersi mult man
|
|