Author |
Slovak forum (archive) |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@El&Zef gut onee ja tu budem citat o egyptskych sopach este 90minut asi
Ayindyie |
|
Tea1 Joined: Sep 03, 2004 Posts: 0 From: Zvolen, Slovakia PM |
75 za osobu. My sme boli pri pyramidach, institute papirusu a eg muzeu kde je tutanxamon |
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Citat sa do dalo rychlejsie aj s gulami cez tu cola html light, len na pisanie sa mi treba prepnut na wap 2... Branimir, ved skus tam ist, prinajhorsom sa aspon si aspon vyskusas, ako vies zjednavat. :)
This message was posted from a Nokia |
snurka sak nemusime |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
tento program maju seci rovnaky.my sme boli este v parfumerii :) sorry all uz nebudeme otravovat.
This message was posted from a WAP device |
Co by to koho otravovalo... ;-) Cim viac dojmov popisete, tym skor sa to tu prehupne cez 10litrov v postoch. ;) To v akom hoteli ste, myslim standardovo...
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
ja som mal za 75dol. aj Luxor a giftun.co uz. nabuduce budete mudrejsi.
my sme o tyx lacnyx vedeli ale nexceli sme riskovat ked sme v cudzine. istota je istota |
cestovka tomu dala 3 a pol,ofic. je to 3 a podla mna tak 2 heh.ale ja nie som narocny
3 a pol coho??? |
@hawker za 2 tyzdne com tu som sa uz co to naucil. treba povedat tretinu jeho ceny.bud ta vyhodi ze si ho urazil,alebo zjednavas dalej :) @tea ja som tomu typkovi veril,je to predsa moj dealer a tomu musis verit :)
tak to je ine |
kuracix hlav. hviezdiciek hotela.som odpovedal Hawkerovi
Preco tak vela, ze tretinu ceny? Menej sa neslusi? ;) 3 a pol hviezdicky? Takze vyhlad na plaz, kupelna, WC aj so snurkou ;) , vecne plny barovy pult, telka, obsluha hore bez... ;-)
my sme mali 4**** |
|