Author |
Slovak forum (archive) |
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
@Elrond - nebud hnusak,hej? Ja chcem byt vynimka,ked mu napises... dobre? Za chvilku dobehnem Atlisa  |
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@Afrodite Ak by som siel na COFAX, tak vlakom alebo busom a ked pojde mama do tej Blavy (dnes som jej uz povedal 5x aby tam brnkla), tak autom. Do Blavy mi samemu auto nedaju. Kua este asi 7-8 mesiacov a budem mat vlastne auto. Budem frajer . Apropo bolesti, pred chvilou ma to na 30sec straasne bolelo. Ja sa na to mozem. Pit by som potom fakt nemohol.
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
@Elrond - jasne ze ma to irituje! Radsej nech mi posty prirataju! Grrr!
This message was posted from a Z600 |
|
@Afrodite Neboj. Mna tie pocty vobec nezaujimaju. Ide o to aky je ten clovek a nie kolko ma prispevkov. Ale aj tak by som uz mal okolo 1500.
|
|
@Elrond - mne staci ked sa jedneho dna dostanem na 500... Len pre dobry pocit. Ake auto kupujes?
|
Este neviem. Chcem ho aj na tuning, takze asi BMW 3rady '92 alebo Hondu CIVIC 1.6 (130k), alebo nieco uplne ine. Preferujem BMW koli stylu a Hondu, lebo ma super motory.
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Chlapi,ja pridem,najlepsie by to bolo v sobotu. Zoberiem aj zenu poviem,ze ste programatori ako ona. Ucte sa Sap,Linux.
This message was posted from a T610 |
|
@Elrond - hmmmm, moooze byt! Asi by som zoaral tu Hondu. Daju sa s nimi robit cary - hlavne ten motor je super. Ked zainvestujes do par detailov tak z teho vznikne super kara.
|
@Atlis Vsak ja vim a preto ju chcem. Dal by som tam nizkoprofilove pneumatiky, hlinikove disky, kridlo, mozno blatniky a chiptuning. Honda robi neuveritelne motory a za 1.6 neni ani velka poistka a aj spotreba je chvalyhodna.
@boto Programovat trosku viem, ale len tak, vypisat text, zadaj udaje, vypocitat nieco... Spravil som milionara a potobne male prkotinky.
EDIT: Mal by som si to po sebe citat, boha jeho. Robim same chyby.
[ This Message was edited by: Elrond on 2004-04-21 13:37 ] |
roobi Joined: Feb 20, 2004 Posts: 121 PM |
Hi Mates!!!
How R ya???  |
|
Fine and you?
This message was posted from a T300 |
roobi Joined: Feb 20, 2004 Posts: 121 PM |
I'm fine too, thnx! Something new here? :-D
|
Szia roobi! How are you m8? Nothing new here. We are just planning some meeting of Slovak Esatonians. So hopefuly, it'd be cool
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Kua hosi,co nejdete do toho eu fóra a nenapisete nieco hlupe? Napr. Co za chuja to zalozilo. Chcem substitovat toho Figla vsak mu minule povedali,ze je blby.
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
Boto beres to GPRS? |
|