Author |
Hungarian Thread - Magyar Fórum |
roobi Joined: Feb 20, 2004 Posts: 121 PM |
Beszélek anyanyelvként magyart, ezen kěvül jňl beszélek németül és angolul, szerbül nagyon keveset tudok
[ This Message was edited by: roobi on 2004-06-22 13:58 ] |
|
Tec9 Joined: Dec 21, 2003 Posts: 263 From: UK / Hungary PM |
nagyon sok, minden hol ott vannak, a fele jó a masik fele nem.
|
Vannak fekete barŕtaid? A vŕrosban itt 2 van!
This message was posted from a T610 |
nincs fekete barátom. neked sok barátaid vannak?
|
Nem, igazi barŕtom 1 van, barŕti köröm kicsi, 5-6 barŕt! Neked?
hát nincsen nagyon barátom csak emberek akivel beszélek.
|
Akkor hasonlětunk! Ha ěgy nézzük akkor 1 barŕtom van! Mondjuk én nem szeretem a disco-t (mŕr 2 éve nem voltam), nagy partykat sem, de a meghitt beszélgetéseket igen! Szoktam ůgy hogy elhěvom a barŕtom, 1 üveg bor mellett elbeszélgetünk, esetleg hozza a barŕtait? Te? Disco, party...?
én se szeretem a disco-t vagy party-t.
|
Mondjuk hogyan ŕllsz a: alkohol, cigaretta, drog? Ha valamit nem értesz amit ěrok akkor szňlj!
eddig mindent értek, alkohol - nem nagyon szoktam inni de szeretem amikor iszok, ciggaretta - régen szoktam de már nem, akkor se sokat, drogot még nem próbáltam és nem is akarok. Te?
|
Alkohol limitŕlva, ha arrňl van szň nagyon jňl megvagyok nélküle, cigaretta nem vonz, drog nem prňbŕltam én se és engem is taszět, nem akarom még prňbŕlni se?
S milyen alkoholt szeretsz? Kŕvé?
Beck's sör-t szeretem, mást nem is nagyon szoktam. Kávét nem szeretek csak teát. te milyet szeretsz?
|
Sör ok, vermuth, bor, pezsgö (de csak féléde), kŕvé, tea (nagyon szeretem a jň teŕt, ěgy extra pénzt költ a csalŕdom) Ugye nem gond hogy kěvŕncsi vagyok? Szabadidödben mit szoktŕl csinŕlni?
nem baj, nem szokot senki Így beszélgetni velem ugyhogy jó hogy végre valaki érdekel. Szabad időmbe szoktam Playstation 2-vel játszani, zenét halgatni, de leg töbször a számitógépen szoktam dolgozni - képeket csinálni, themeket, interneten nézelődni. Te mit szoktál csinálni?
|
Én szeretem nézni a tv-t, jŕtszani pc-n, s nagyon szeretek mobilozni! A pc-n jŕtszok vagy flash-eket készětek! S most hogy a siemens join media-n részt veszek a csapattal, ěgy muszŕly flash-eket extra készěteni! S pontosan mien témŕkat készětesz, lŕtom sok nö-s témŕk, de ezen kěvül? Készětesz hasonlňakat mint amit küldtem?
|