Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
cafte.
hravate este dakto toto? ja som to znova zacal hrat pred 2 tyzdnami a zas ma to chytilo.
|
|
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
el, jo, ja sa hlasim jaky mas rank?
I saw the man who can change my destiny... He stood in the mirror. |
|
myslis na SK? ked som koncil, tak som mal 120 a po dlhej pauze som bol na 1300 mieste. teraz som 750 a stupam
a ty mas aky rank? asi budes o dost vyssie ak si to stale hraval.
[ This Message was edited by: Elrond on 2006-11-03 14:08 ] |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
no povodne som myslel global, ale to nevadi
I saw the man who can change my destiny... He stood in the mirror. |
|
Tot z trackmanianations.com
Your current ranking is 41466.
|
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
Branimir wrote:
--> nuz kto na to nema, nech nejazdi, neohrozuje len seba ale aj nevinnych dpc, pneuservisy su njake pretazene, najblizsi volny termin o tyzden v piatok
[/quote] b1,to mas obe ruky lave,ze si nedokazes prezut auto sam(cca 15-20 min) alebo nemas na dvoje disky? ked uz kritizujes
Ayindyie |
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Ja to uz nehravam... ale mozno skusim cez HSDPA by to mohlo ist lepsie ako cez 3G
Snurka  |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Quote:
|
On 2006-11-03 13:53:50, Sip wrote:
Branimir ked tu neprovokuje Boto tak sa musis ty spravat jak kkt?
|
|
leti sorky v jumbo jetu
leti do fanglii
kancelar ma na closetu
brakina a sipa ma poradce
boto strasi na esatu
jeho desej branibori
takze radsi k mrtvymu mori
leti koupat se
mima,soja,afrodita
usazeni u esata
jen ten chudak snurka
chodi zmagoren
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Sipe neprajem ti to ale keby ti niekto na letnych gumach zosupoval niekoho znameho asi by si ho neospravedlnoval tym, ze nemal peniaze na zimne gumy, tak mu to odpustim... Alebo? Snurka to je tak, kazdy ma robit to co ma, ty mas doma pristroj na vyvazenie kolesa? Peniazky sa musia tocit a nie pchat do ponozky, to ten kapitalizmus takto nevybudujeme Neviem cim som vas tak podrazdil snad je to len tymto pocasim. Ak sa vam vyjasni, dajte vediet
http://www.zlyprezident.sk/ |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
Kliiidek hosi,bony budou kto prezut,vybavim servis na sobotu za priplatok a zasa sa nam robi kolona na kopci,poladovica pre zmenu,otvorim bufet pneuservis. Ono to nieje len o gumach,zvycajne ten s letnymi ide opatrnejsie ako frajer na zimnych,ale uplne najhorsia kombinaci je 2letne+2zimne ,sam so tak jazdil
What does not kill me, makes me strengthen  |
branko,ja sa len pytam
cize zimne gumy mas,ale disky uz nie
mozme sa pobavit o racionalite jednych diskov a dvoch sad gum...plechove disky na zimne gumy stoja par korun,neplatis pneu,setris cas,zliatinove disky a teoreticky aj gumy,ak nejazdis vela
Ayindyie |
btw takze s tvojho vyjadrenia usudzujem,ze vymena 4kolies je nad tvoje schopnosti,resp kvalifikaciu
Ayindyie |
Jo hosi to ked som prezuval svojho UAZa to bolo zuzo,do kazdeho kolesa 450x fuknut pumpou a ked nesla vyzut pod auto ,spustit a znovu robota na cely den.ja tez necham tieto zimne na plechacoch a na leto hodim elektrony na letne
What does not kill me, makes me strengthen  |
Quote:
| boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500
sorac,kde si v puxi? Si slubil,ze ma budes ucit britsky a seres na mna ty pigu.Chod do EU fora a nieco tam napis na tych avarov.
This message was posted from a P900
--
Posted: 2004-12-11 16:33:50
Edit : Quote
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 2
boto so blb ? budes mi kolace do lochu nosit ?
--
Posted: 2004-12-11 16:43:22
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500
no chod ma tam opravit,vies ze ja pisem aj po slovensky ako hungar,co potom vanglansky.Co prcas nejaku.Prcat je povolene podla noveho vynosu EU od 21,30,tak neporusuj to.Lebo ti gule odrezu.Elrond a ty kde si v puxi.V tom sp2 sa lepsie vyznas,som lamer.Uz vas nebudem provokovat,aspon dnes nie.
ARMANDO,sak som napisal hadam nemier,si to zle prereadoval.Chod a napis nieco do eu fora.
This message was posted from a P900
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-12-11 15:49 ]
--
Posted: 2004-12-11 16:45:53
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 41
--
Posted: 2004-12-11 16:47:00
Edit : Quote |
|
|
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |