Author |
Slovak forum (archive) |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
su vraj aj pda cka z ktoryx sa da telefonovat,nebolo by to najlepsie?
This message was posted from a WAP device |
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Ani mne to Peto nejde do hlavy, mozno je problem aj u K7, cital som, ze sa objavila mutacia R2T a ba dokonca R3B, takze chvilku pockam a ked bude ten firmware dostupny a stabilny tak upgradnem. Potom mozme znova skusit. Ty ale ber tu T630, myslim si, ze je pre Teba zbytocne vyrazit 14 litrov za K700i, ked disponujes PDA.
no cellphone... |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Quote:
|
On 2004-09-05 12:29:00, Elrond wrote:
Hej cital. V com je potom chyba. Ved maserovi to ide, len on ma prvy fw na K700.
Vyrastal soom na F117, Baronovi, potom F22ADF, F18 Korea, F16, Falcon 4, IL2, Lock-On (ten mam, ale este so ho nehral) a este som hral jeden s bombarderom ale bolo to velmi tazke, ale naucil som sa to. Potom este drtim vesmirne, ale to je uz o inom.
|
| Chyba je win pocket 2003,lebo na 2002 to ide aspon teda mne to islo.T3 je palm co ma s tym spolocne.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
no mne sa to uz tiez krati,uz len 2dni
Tea1 Joined: Sep 03, 2004 Posts: 0 From: Zvolen, Slovakia PM |
Ty si v Egypte??? V ktorom meste??? |
klasika Hurghada
A hotel??? My sme boli v Marlin Inn  |
|
@Br - ano napriklad Qtec, lenze vychadzaju dost draho a je podstatne lepsie vyuzivat kompinaciu phone + pda ako tento klon. Zatial.
@Boto - ide o to, ze sme s Elrondom skusali dial up HP + K700i. Nefungoval. Tak Elrond upgradol FW a tiez to nefungovalo, tak som to testoval s Tungstenom (aj predtym) ale chcel som si to este overit a nie je problem. Nebol som si isty. Problem je v tom, ze vsetko normalne funguje - COM port, Obex, Push... Ale aj ked je funkcny COM port a prejde sa na Dial up, tak jednoducho PDA vytaca, ale nedokaze aktivovat spojenie na net. Cize pravdepodobne nekomunikuje spravne s modemom. Je to na hovno, pripomina mi to XP SP2
no cellphone... |
len posledny tyzden sa nam sulozi pocasie,fuka vietor,su vlny a voda nie je vyslovene horuca.a teplota klesla dnes na36. ale inak pohodaaa
V kt. ste hoteli??? |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Ja viem o co ide,fucknuti dial up cez Mne to ale s win pocket 2002 fungovalo. El ma ale win pocket 2003.A ako pocujem aj palm na to ide.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
empire beach
|
Quote:
|
On 2004-09-05 12:45:00, boto43 wrote:
Ja viem o co ide,fucknuti dial up cez Mne to ale s win pocket 2002 fungovalo. El ma ale win pocket 2003.A ako pocujem aj palm na to ide.
|
|
Dost ma to sere, hlavne ked cakam na prichod toho noveho Asusu. Mozno sa to vyriesi, bud to vyriesi Errorsoft alebo
no cellphone... |
co teraz vyde pda? asi od do
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@boto som ten thread na mm ale nic tam nieje
Ayindyie |
|