Author |
Slovak forum (archive) |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
aj tak je to genialne,ako sa mozu ludia takto spojit nech su kdekolvek ;) poznate pojem dalekopis ? predchodcu faxu a IM ? na takom som zacinal ....
This message was posted from a WAP device |
|
Tea1 Joined: Sep 03, 2004 Posts: 0 From: Zvolen, Slovakia PM |
Prijemny dnik vsetkym A79: CS hravam s Filipom aj ja, to je sranda - myslim ze Filip je dokonca aj v dakom klane. R. Burns rally: Ja som hrala iba demo ale na PS2 a tam je to slabe. Grafika dobra ale efekty su o nicom. ale mnohi vravia ze medzi PC a PS2 je velky rozdiel. Filip ma wrc3 a to je vyborna hra.  |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Na vojne som bol spojar, tak poznam vsetky mozne sposoby. Sme sa spajali aj s Afrikou a naj bolo, ze mi sme si zakazdym postavili antenu a tak. Ahoj Tea.
Idem sa najest, takze off.
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
@el mas podobne naroky na kl.podmienky ako ja ;) nie si nahodou z PE ;)) neviete o nejakej AoE pre W2003 ?
Boa kto tu spominal Egypt??? radsej bud ciho  |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@nazdar &chalaniska
Ayindyie |
|
Som z PE. Ja mam Age of Empires Gold pre pocket pc 2003.
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Quote:
|
On 2004-09-05 12:06:11, Branimir wrote:
a nie som Botov brat,takze je to pravda. boto xodi na dovolenky do juhosky, ale urcite tawm ma vlastnu jaxtu,nie?
This message was posted from a WAP device
|
| v chorvatsku som bol 2 na dovolenke.Ele budem tam chodit castejsie.Ano,mam tam jachtu v Punate.Ono to nie je az tak drahe okolo 0,5 mil euro,som si myslel ze viac.Ale prijemne ma prekvapili,tak som jednu kupil.Nie je v tom EGYPTe nie bezpecno. Sa mi tam bali ist do tej Hurghady.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
Pozeram, ze si z Novak. Tam by som aj kamenom dohodil. Aj na TIS som tam chodil. Kolko mas ty rokov?
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Hosi Vy ozaj poznate Sturmovika, Flankera ci dokonca Lock-On??? Fuuuuha? Kua, ja som o Sturmovika prisiel, ale dnes si ho idem zobrat od kamarata, uz sa tesim na Jak-9, najlepsia masina v celom simulatore. Peto cital si moj odkaz ohladom T3?
no cellphone... |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
tea nejaka si ostra,nie je zajtra pomdelok?
|
Hej cital. V com je potom chyba. Ved maserovi to ide, len on ma prvy fw na K700.
Vyrastal soom na F117, Baronovi, potom F22ADF, F18 Korea, F16, Falcon 4, IL2, Lock-On (ten mam, ale este so ho nehral) a este som hral jeden s bombarderom ale bolo to velmi tazke, ale naucil som sa to. Potom este drtim vesmirne, ale to je uz o inom.
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
boto volaj ma sibyla
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Quote:
|
On 2004-09-05 11:56:25, Branimir wrote:
do pda sa da vrazit simka a faxat cez gprs?
This message was posted from a WAP device
|
| Aj ti ide na niektorych typoch,pikoliku.Ale lepsie je to spojit s mobilom cez alebo irda s pda. je tu aj bt siet popisana.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Nie ostra, ale pred dvomi tyzdnami som sa stade vratila a ty si spomienky prebudil vo mne Ozaj ludia ako skoncil hockey? Zaspala som pri telke  |
|