Author |
Slovak forum (archive) |
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
Heh.. o to ani nejde.. ale uz som sa dve noci nevyspal.. nejde ani tak o surfovanie, ale Counter Strike a ine ficoviny.. a... zase to ma vyhodu, cez den mam pokoj od frajerky
|
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Mna counter nebavi, takze v pohode. Ma to svoje vyhody aj nevyhody. |
Ani mna to najskor nebavilo a stale sa v tom viacmenej nevyznam, ale uz som sa celkom rozohral.. ale.. heh, co je to v porovnani s dakou F1 po nete??!
|
|
Mna by F1 po nete bavila, len s GPRS si moc nezahram. Skusal som NFS-Underground, ale ten ping bol strasny, ale vyhral som zopar zavodov. Po nete ma najviac bavil Quake. V counteri dlho cakas, ked ta zabiju.
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Gambleri! Ja by som si zahral po nete nejaky letecky simulator. Ale malokoho to bavi. :-(
This message was posted from a K700i |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
VT 2003/ 2004 rulez
This message was posted from a WAP device |
Jo, NFSU chcem vyskusat, ale este som sa k tomu nedostal.. to by so si uzil.. vcelku Quake je OK, ale zase od Q je podla mna lepsi Unrel Tournament.. rusi maju velmi dobre servre + hlavne su namakany, tam ked si clovek chce zahrat, tak sa zapoti.. ale je jeden server, kde sa hraju majstrovstva.. a tam neviem ci sa pripajaju iba ti, co to este nehrali alebo ja som taky dobry Ale v UT mam nahratych strasne vela hodin.. vsak ked v robote mi nic ine okrem toho neslapalo, co som mal robit?!
Citali ste recenziu na Z1010????
EDIT: Branimir: UT2003 je slabota, povodny bol lepsi.. ale 2004.. uf uf
[ This Message was edited by: A-79 on 2004-09-05 10:38 ] |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
atlis poznas Pacific heroes?to ma bavilo ale to nie je klas. simulator ,je to strasne jednoduxe a preto aj hratelne
|
@Atlis Mna to velmi bavi. IL2 zboznujem.
UT je este lepsi. 2003 ma velmi bavil.
|
@all: Od dnes sa da stiahnut Richard Burns Rally!!! Tesime..
|
nexcem sa hadat ale 2003 a 2004 je to iste,akurat nove tipy hier a vozitka...
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
Atlis,mna bavia simulatory,teraz mam Sturmovika,len som ho este nespustil ;( tento wap je bohova vec-sedim na streche a na wape a vsetci sme happy ;)
|
Tento net je dobra vec + ppc + world maxi + Z600
|
@Branimir: Ja neviem, mne sa 2003 az tak moc nepacil a v 2004 je viac vylepseni.. a, je tam aj vacsia zabava.. i ked, suverenne najviac sa zabavim pri povodnom, prvom, kultovom UT..
Oltcit.. heh, len si daj pozor aby si nespadol.. sice, aj v nemocnici je GPRS
|
|
Este Colin 4 ma velmi bavi.
|
|