Author |
Slovak forum (archive) |
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
@Atlis a na mna u ste zabudli,mna uz nikto nechce?
|
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
@Afrodite-nikto na Teba nezabudol! Ved org. Stretko!
This message was posted from a Z600 |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@Afrodite Ved si bola v praci. Nehnevaj sa na nas. Atlis Ti to urcite nejako vynahradi? Ako bolo v praci?
[ This Message was edited by: Elrond on 2004-04-21 12:29 ] |
@Elrond - tak to urcite... Este som v praci,dnes odtialto utekam,lebo sa ide na nakupi.
Waauu,takze stretko,to sa budem mat boooooohovo, budem asi jedina zenska medzi Vami chlapmi.
Do Slaka ja si musim nieco kupit,na to stretko......
|
|
@Elrond - aky??? Ma nestvi budem ziarlit! ;-) Kurami ako Ty som presiel niekolkokrat. Takze viem vocogou. S Af to do BA mame blizko, takze len treba povedat a dojdeme. Aspoń sa pochvalis s phounom.
|
@Atlis A preco by si mal ziarlit? Fon este nebudem mat. Este len vtedy by som si ho siel kupit, tak by ste mohli ist mozno so mnou do Petrzalky. Musim tam brnknut, ci ho tam maju a ci stary alebo novy, ze kolko si mam pripravit.
@Afrodite To by si mala. Alebo mozno ani nie. Vyprovokujes nas a potom bude musiet Atlis naozaj ziarlit. Inac stale cakam.
|
@Elrond - dnes svoj slub splnim....Naozaj...
Takzye Ti je teraz lepsie?  |
|
@Elrond - povodne si napisal !Aky! bolo v praci... Jo? Nemal by byt problem tam ist. Si myslim. Ja na nu nebudem na stretavke ziarlit... Budem pysny ;-) Ten link ide, ale zas to nejde stiahnut. Vecer to stiahnem. Som zvedavy ci dojde aj dedushko, ked tolko slubuje. Hm...
|
@Afrodite Je. Ale je to iba momentalny stav. Za chvilu to moze byt uplne ine. To na tom najviac nenavidim a bojim sa ist na ten COFAX, ze keby ma ta zacalo boliet, tak by som sa tam asi zblaznil. Preto si nosim so sebou tabletky proti bolesti. Ale tie pomahaju az za pol hodinu a dovtedy su to muky.
|
|
@Atlis Jo mal, ale ked som to zbadal, tak som si to opravil. Prave pocuvam Uragan.
|
|
S tym stahovanim to nejde za to, ze to potrebujeme MIME types a z wapu to bez toho nestiahnes. Celkom som na to zabudol.
|
|
@Elrond - no tak to je fasa, sa ti zije! Tahas prachy z poistovne a pocuvas hefty pre vlastne potesenie. Kokso komu je lepsie? Vsimol si si ze nech hai aj af pisu hocikde obom im to pocita vsetko? Kua to je fér? Nakoniec budem mat najmenej postov :-(
@Atlis - taaak toto!!! Ani nebudes musiet a pysny to budes urcite.To viem!!! Za 40min odchadzam na autobus.... Juchuuuu....
@Elrond - a ako prides na stretavku?A keby si aj prisiel nebudes moct pit,ked sa budes dopovat tabletkami.... To neni dobro...
|
|
@Atlis Ze. Vsimol som si to. Ak Ta to sere, tak napis moderatorom nech im odpocitaju prispevky . Ale vazne. Zda se ze ty, co sa zaregistrovali ted v poslednom mesiaci, tak sa im to neodpocitava.
|
|
@Afrodite - nehovor? Ja tu musim cakat este do 45 a potom 130 km/h smer Galanta. ;-)
|