Author |
Slovak forum (archive) |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@El esato komunita rastie ako po dazdi
briti budu mat po ftakoch
|
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Briti su nedostihnutelni, uz len preto, ze je ich vacsina a nepisu tam len briti.
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Pocuvaj mas ju tam.Ale je to nejake strange sa mi zda.ked som ti to poslal tak ma to nechalo pisat vlnu wave.Maju to vtej amerike asi schujene sa mi zda.Vsak im nebudem tie vlny prepisovat furt,
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Tak mozeme byt aspon druhi, teda prvi inonarodni. ;)
This message was posted from a Nokia |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
ked xcem napisat post musim sa preklikat vzdy az na spodok stranky?nie je ma to nejaka finta?
This message was posted from a WAP device |
|
Nic mi nedoslo. Inac je to cele divne. Aj minule mi to pisalo, ze som dal nespravne heslohned na to som neexistoval a potom som sa nakoniec prihlasil a zakazdym som daval to iste. Zatial mi dosla len jedna sprava od jacqua a to bolo vsetko. Nemozem si tam nejak pridat ani tvoj kontakt.
|
|
Chod cez xhtml a nie cez wml. Potom staci stlacit 2 na odpoved a 0 na poslednu stranku a 1 je na index fora.
|
Vies co som spravil,isiel som do tej sivej kvetiny,a z hora som ti poslal spravu.kym to obehne zemegulu,sa nacakas.Musim to mat aj ako email lebo to nemam.Iste si pochopilze to meno je blud.
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@El za posledny tyzden sme pridali 2*tolko ako oni,takze sanca je |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
ak xhtml je wap2 tak som tu cez to. vdaka za pomoc
|
@boto Ono to ma fungovat okamzite, ale mozno je chyba v mojom ICQ kliente. Mam pod prispevkom zeleny kvet?
@7wcsnurka No ale nadej si nerob. Mne stacilo aj top20. :roll?
|
bolo by dobre spravit nocnu a dennu smenu :)
|
@Branimir Ked das wap.esato.com, tak mas na vyber okrem ineho aj discussion forum a pod tym mas na vyber bud cex wml alebo xml/xhtml alebo tak nejak to je. Proste si daj cez to xhtml. Este je eventualne na vyber html light, ale to ta nemusi zaujimat.
|
sak hej, je tam xhtml a v zatvorke wap 2.0
Daj si wml uvidis aj gule,na xhtml prdel vidiet.Az ti nebude robit reflash postov tak si vycisti klietku na wap.
Mu radis plano ne @ dobre.
|