Author |
Jugoslovenski forum |
stewie Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Croatia PM |
@djordje
Tenks
Drago mi je sto to cujem...
[addsig] |
|
Vojo Joined: Feb 21, 2004 Posts: 26 PM |
Sve je moguce samo da je mobtel snizio cene za gprs nije
This message was posted from a T300 |
croatia Joined: Aug 06, 2003 Posts: > 500 From: zagreb croatia europe PM |
opet se svadjate hebo vas pas hehe,ovako edge definitivno nije 3g to je tek korak blize prema 3g,edge podrzava prijenos podataka brzinama oko 220kbits u downloadu i 120-130kbits u uploadu,3g ide brzinama do 385kbits,edge je samo poboljsani gprs koji je 2,5g edge je recimo 2,75g!naravno najvaznija novost na 3g je video call mode koji bi bio nezamisliv uz danasnji gprs jer je ipak malo spor!! i moram priznati voji ako ima 11,5 godina da se dobro razumije za te stvari ja sam se u njegovim godinama igrao rubikovom kockom pozdrav svima posebno kusturin p.s. kusturin sto se ne javis kad si u zg? |
djole89 Joined: Jul 26, 2004 Posts: 428 PM |
@croatia: Voja, bre, laze! On je garant stariji i od tebe i od mene! Nece jedanastogodisnjak da pljuje drzavu u kojoj zivi i tako da zajebava! Sa 11 godina samo idioti nemaju drustvo ili nemaju sta da rade pa idu na Esato! Voja je mator, mozda cak ima i preko 50 god!
This message was posted from a K700i |
Da cujem tebe koje si god. pa cu ti reci koliko sam ja mladji ili stariji od tebe. A ko pljuje po drzavi, ja samo kazem da tesko onom ko zivi u ovoj drzavi. |
Ne bi da se mesam al ako imate nesto da resite,resite to preko privatnih poruka.Sreca sto moderatori ne govore srpski...
This message was posted from a T68i |
Ko pljuje po drzavi, ja samo kazem da tesko onom ko zivi u ovoj drzavi, a dosta je ljudima izbora, a ti be hteo znaci prevremene izbore, sacekaj malo sace jesenji izbori pa cemo tu glasati. |
Ja sam Vojo 80-to godiste. Imam 24 godine
Tako sam nesto i mislio, ipak sam ja najmladji na ovom topicu. A ostali koje su god?
Jebem ti tvoju buducnost. Mlad si, nemas para ni za kredit, a jos + sve, pesimista si.
Nema nam spasa, barem ne u ovoj drzivi, a utkud mi pare za kredit, sta ces moj jedini prihod je kladionica, tako da i ono sto imam malo para potrosim na kladinicu a od dobitka ni traga ni glasa.
@djordje
E jesi probao da povezes k7 sa pc-em preko bt-a? Interesuje me OBEX Folder Browsing.Pogotovo da li moze da se radi direktno u windows exploreru?
This message was posted from a T68i |
PEPA Joined: Aug 18, 2004 Posts: 0 From: SRBIJA PM |
Jel neko testirao brzinu gprs-a na 063 mre i. Ja sam dobijao rezultate oko 1-5 kbs i to bi trebalo da je bedno, zar ne? Sve ovo je sa t230. Mo e li br e?
This message was posted from a T230 |
@ivan: jesam, ja samo i preko BT i povezujem. Mozes da radis preko Win Expl, ali sve zavisi od proizvodjaca. Ja imam BELKIN i on moze.
U vezi brzine, ja stalno ulazim u web, preko mobilnog i BT (mobilni mi sluzi kao modem na kompjuteru). Kad udjem imam konstantnu brzinu od 115,2 kbps. A naravno, kad ulazis u GPRS, brzina zavisi od telefona, napr. sa EDGE telefonom mozes da ulazis sa ogromnom brzinom.
Da li se to tebi isplati da umesto fiksnog koristis mob. za povezivanje pc na net.
This message was posted from a Nokia |
|