| Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
A to ta napadlo po tolkych rokoch? Si blazen a skusaj si to niekde inde. Chod do krcmy, tam mas kopu jedincov na tvoje skusky.
|
|
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
No dobre.Ale sopliak si tu jedine,ty elrond.Uvedom si to,som vo veku vasich rodicov.Ja som ho ani teba neprovokoval.A naco by som.Som na vas bohovsky nasraty,uz lutujem ze som sa dal s vami tu do tohoto bordelu. A boha stebou mi to nejde.Neviem sa dostat do tempa a neviem ta urazit.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
Soplosom by som sa nenazval, ale som este mlady, ale ty sa tak spravas ako soplos. Ved si dospely, tak sa tak aj spravaj.
|
Quote:
|
On 2004-09-04 16:27:00, Elrond wrote:
A to ta napadlo po tolkych rokoch? Si blazen a skusaj si to niekde inde. Chod do krcmy, tam mas kopu jedincov na tvoje skusky.
|
| Daju mi po hube,nemyslis.Cele dni sa nemam s kym pohadat.Zo zakaznikom nemozem,zo zenou to be revivovala ona.Co mi ostava.Do krcmy nechodim,ale idem na kavu.Ozvem sa odtial,zatial sa zaktivuzujte. Vies co asi mi chybaju kamarati,ja som ich mal plno,ale ked som zacal robit toto tak som stratil vsetkych.Ale to je aj s vekom.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
Preto ta tam posielam. Sa potom necuduj ak nemas ozaj kamosov. Toto nema nikto rad.
|
No ale nemozem sa spravat ako dospely ked sa bavim z detmi. To nejde. To ty este nechapes. A atliska -strazmajstra treba obcas udupat to aby mu nenaprsalo do nosa. To tiez nechapes. Ale nechaj me to @ tak. Nie nemyslim, ze ste sopliaci. A co affro youngest. Ste mlady muzi treba vam zeny. ;-)
This message was posted from a T610 |
|
Presne toto som od teba ocakaval, ze napises. Ale kto Ti povedal, ze sa tak mas spravat? Ved sa spravaj normalne. |
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Do kelu, este keby bol tak zrozumitelny navod. Toto len skusam, prosim nekamenovat... ;)
This message was posted from a Nokia |
A co vsak sa spravam dobre. Si prorok. :-( lepsie ako ty. A co ta affro yst. Odveziem ta tam. ;-)
Zef Joined: Jul 22, 2004 Posts: 14 From: *Lipany*Presov*Kosice* PM |
@zdravim Elrond
@vitaj Hawker
@boto ty stary bolsevik,takych ako ty poznam dost.Zneuzivali stary system,zneuzivaju aj novy.Pred dvoma tyzdnami si nemal na vyplaty svojim robosom ,kupujes perly osadene v zlate,mercedesy,klimu na zahrade.Nemyslim zeby Atlis potreboval nejake uzemnenia,skor to potrebujes ty.Vies zacinat treba od seba.Liecit si svoje komplexy takto by som ocakaval od dochodcu.Nato si este mlady :-)
p.s-na tu tvoju s.r.o. sa kuknem
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
Cauceky. Zef bud pozdraven ako mas?
This message was posted from a T630 |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Vitaj Hawker! Nazdar hosi. Cau boto, ako Ti visi? Serte na hadky. Ved je krasny den!
This message was posted from a K700i |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@Hawker servus ak vies britcinu.no problem a ak nie,este sa zapotis  |
Quongo Joined: Jul 29, 2004 Posts: 1 PM |
Kua,kua,hosi,zas som cely den kosil travnik :-(
Inak,preco mi pocet prispevkov nedavno zacal od zaciatku?
@El-ty mas dvd rw-v poho idu skopirovat dvd z pozicovne?
@Hawker sevas;-)
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
A&A sa prikapcali svorne ako mangelia  |
|
|