| Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@boto Porad nejaky dobry midi player do ppc. |
|
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Quote:
|
On 2004-09-04 09:59:53, Atlis wrote:
Ahojte decka! Zdravim aj urazeneho dedka (vlastne by mal byt rad, ze mu venujeme tolko pozornosti ;-P). Boto, napadlo Ta, ze ako statny zamestnanec som plateny z tvojich odvodov? Nechci vediet aky bol moj minulorocny prijem. Prislo by Ti mdlo
This message was posted from a K700i
|
| nepreslo cenzurov
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-09-04 10:16 ] |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Boto, opat si mylis dojmy s pojmami. Firma tvojho svagra, ci ako to mate zarobila, respektive skor mala tebou preklamovany rocny obrat. Ja sa bavim o TVOJOM cistom zisku, vyplate alebo si to nazvi ako chces. ;-) Ale ako hovoris, nebudem sa o tom hadat so senilnym, chorlavym a ''nemohucim'' starcom ;-) ved ja Ta mam rad!
This message was posted from a K700i |
Quote:
|
On 2004-09-04 10:46:19, Atlis wrote:
Boto, opat si mylis dojmy s pojmami. Firma tvojho svagra, ci ako to mate zarobila, respektive skor mala tebou preklamovany rocny obrat. Ja sa bavim o TVOJOM cistom zisku, vyplate alebo si to nazvi ako chces. Ale ako hovoris, nebudem sa o tom hadat so senilnym, chorlavym a ''nemohucim'' starcom ved ja Ta mam rad!
This message was posted from a K700i
|
| no tak sa pochval mi na to cakame,soplosko.Ale starsim by si mohol mat uctu.len aby ti affro neusla,mam pocit ze si tu s niekym lepsie rozumiem ako s chujom hadavym.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
;-) nehovor. A nenadavaj mi prosim.
Je teplo. Treba si lahnut pod klimu. Ja uz lezim. Dufam mas doma? Rich atl@sek.zv. Musim koncit, zena ma nahana prasit tie 100 l koberce. Koniec koncom je to jedno vonku klimu nemam. Ale na rok si to tu ohradim a dam tam klimu. Bohuzial jediny konatel vo firme som ja, svagor ma nieco ine. Tak pa chlapcek.
This message was posted from a T610 |
|
No je to uspech, to vsetko co mas. Uznavam. V 44-roch rokoch. Ja mam 23. Chcel som len dokazat, kto je chvalenkar. ;-) skus si precitat par postov dozadu a pochopis. Cmuk pusa.
Si myslim ze si tak jedine zavistlivec. Preto tu ti trepem. Ozaj loadni klimu alebo mam ja. :-D ze som tu chvalenkar to viem. ;-) ale len co som spoznal teba. Inac mam novy mercedes. Mozem load, na znacke mam boto- uh. Asi len ja by som si to dal. Kedy budes mat aj ty.
Quongo Joined: Jul 29, 2004 Posts: 1 PM |
Atlisko,dal som tam aj daku graficku-ale iba 64mb-taku aku si poradil.
Bednu na pc som si vybral-predna maska-nokia:-D nokia 5410-ked som to videl-musel som to mat-ved aliena ma kazdy!
Buduci tyzden to mam doma-vraj...
|
Ok Quo!
Boto - ja by som docela prijal foto tvojej tvare, nech viem, s kym to mam docinenia... Alebo sa hambis? Myslim, ze ano. Nepochybujem o tom, ze by kazdy z nas kludne ukazal svoju tvar, okrem teba. Pochval sa, dokaz ze nie si stary makkys. Nemas na to ze boto? Teraz na mna spustis tisice nadavok o soplosoch a podobnych, ale si neschopny urobit tu najjednoduchsiu vec na svete a ukazat sa. Mozes mat aj miliardy boto, ale vzdy budes ten isty posera. ;-) Mame len dve moznosti, vyhras Ty alebo ja?
Si vyhral. Vies co radsej pomoz affro, rano jej bolo zle. Si lahko provokovatelny ako pit bull, si iste dobry strazny.
|
Klidek hosi. Take it easy.
|
|
Peto neboj, vies ze mi sa s nasim boto vzey natahujeme. Ja som len chcel aby sa boto konecne ukazal a on to vzdal bez boja. Je to dobry chlap. Rad by som ho spoznal. Inak boto, nie som strazny...
no cellphone... |
Jaky klidek. Ma nasere zoberiem ochranku behneme do ZV vezmeme mu affro,note,k 700. Affro dame el, note sn, k 700 zef. Konecne nieco znarodnime a rozdame.
Inac co takhle up load vtaka. Ale je to zbabelec.
|
@boto Ty mas blbe napady. Na com bezis?
|
|
|