Author |
Cesko-Slovenske forum |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
kremilku,co nam to tady delas,kluku.
no jo udelat to par let do zadu,by jsme te arrestovali na par let.
paroubek ,neparoubek
probuh,ted jsem to videl vsechno.
je to vsechno na kriminal
kdybys umel prepsat sendera post na jmeno sorac,by si mne potesil
[ This Message was edited by: boto43 on 2005-11-15 22:15 ] |
|
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
...botik, klidek a nohy v teple to chce...  |
Shitt Joined: Oct 30, 2005 Posts: 1 From: Czech Republic PM, WWW
|
Vitejte lidicky. konecne cesky koukam, ze vam ta diskuze moc nejde. ja tu jenom schanim par vecicek pro web http://www.se.ic.cz . Tak zdar |
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
...ty, pocuj shitte (dost divne takto niekoho volat,ale vybral si si to sam), tiez by si sa mohol pripojit do konverzacie a potom by to tu tak nestalo... |
|
no zapojit se do diskuze není špatný nápad jenom to chce nahodit nějaký téma. A co se týká té předzdívky, tak já si to nevymyslel  |
kremilek Joined: Jan 04, 2005 Posts: 12 From: Czech Republic nyni UK B-ham PM |
Tady se uz probiralo cokoliv...Zkus neco ty. Trochu te zachranilo to double t . Takze to muze byt cokoliv. Jo tu prezdivku mas v rodnym liste??? Ahoj Mimulko... Jak je tam u vas uz mate snih? Nam tady asi pred tremi dny napadnul asi jeden mililimetr. Byla koulovacka... Zatim |
boto43 wrote:
kremilku,co nam to tady delas,kluku.
....Ja nic ja muzikant to voni...
[ This Message was edited by: kremilek on 2005-12-01 09:23 ] |
A jako dukaz vam sem dam fotku jak tu krasne snezilo... To jenom aby jste videli,ze nekecam... |
|
No tak to gratuluju ke sněhu, tady (na západě) jsou jenom zbytky zmrzlýho sněhu. už se těšim na hory No já bych navrhnul se bavit o mobilech, poslední dobou se ji objevilo hodně. (SE W900i, ALC S853, N 6233, N9300i)... a obkuď vůbec všichni jste?? je tu někdo, kdo žije například v Americe??? |
No ja se muzu podelit o vlastni zkusenosti s W800i... Na mlokie moc nejsem. Jinak jsem skoro ze Zatce a momentalne jsem v UK.
[ This Message was edited by: kremilek on 2005-12-01 21:09 ] |
|
No mě by spíš zajímalo, jak se žije v UK. To seš tam za prací, nebo na dovolený?? Jinak já se můžu podělit s K750i a webem http://www.se.ic.cz na kterým pracuje parta vyznavačů SonyEricssonů  |
Jo tak na tom webu uz jsem byl,ale je to tam samej Shitt,Shitt....Tu v uk uz dovolenkuju pres rok...A zije se tu stejne jako vsude na svete. Pokud nemakas tak na (shit). A ty jsi z vodkad?
Money,money,money must be funny...connection s vami domaci(home) internet a fici 10000/384...Proud owner of W800i...FS loox n520  |
|
No já sem původně z Lokte nad Ohří a teď jsem na intru v Rokycanech (kousek od Plzně)Kdyžtak se někdy domluvíme na ICQ
|
Domluvit se muzeme i klidne tady...Trochu neco k tomu phounu...Cekam na novy fw jak na smilovani bozi.
Money,money,money must be funny...connection s vami domaci(home) internet a fici 10000/384...Proud owner of W800i...FS loox n520  |
|
Pročpak?? Se ti seká nebo co? Já jsem si zase on-line aktualizací vymazal češtinu z telefonu, tak používám angličtinu a abych řekl pravdu, tak když mám v ruce telefon s češtinou, tak se v něm ani nevyznám  |
|