| Author |
Slovak forum (archive) |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Chlapi ja som Slav. Preto tu hovorim aj srbo-chorvátsky. Bolo zemplensky,nepacilo sa, bude rusky. A neviem? Vy ste odchovanci imperial kap. Chcete len uscinu. Doporucujem, kollar Slavy dcera, ale neofikat ale citat.
This message was posted from a T610 |
|
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Marina by bola lepsia nie? Kua su to grcy. Tak Dr. X. Crement - Dost bylo kokotu, to je dielko! :-D
This message was posted from a K700i |
Atlisko,nenadavaj tu. Bud slusny.
This message was posted from a T610 |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@Atlis,boto ma pravdu aj Ty mas pravdu :D @arrow v3 ako uz Atlis napisal je stara znama vec roll ..a nieje vyrobena ako tech.delo ale luxusna mala imidzovka :) skus ju porovnat z SL65 hehe...ak chces motko piilu tak A780,MPx220 :)
This message was posted from a WAP device |
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
Videl kua, vsak sme sa hadali aj ohladom displeja, co si nepamatate?! Len som sem dal linku, nech sa snurka potesi.
|
Taq dobre teda Marina. Marina. Marinu vidiet vo Vlaste a Vlastu v Marine a obe prcat vo vedno,toz tuzba moja jedina. Chlapi dnes som ochranoval tu na fore. Zo zufalstva som napisal ze mi nevadi ani mala pamat ani to ze po 12 hod nevidim cas zmeskaneho hovoru. Inac som sa rozhodol kupim k 700c.To ako vyraz loyality k rodnej strane. Zuzu som dnes poslal na kontrolny den do KM,uz mi 2x volali co je to za Xantipu.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Juuuuj Misko uz som si spomenula! Ale je to pekny fon... Mat tych 800 Euro co kolko to stoji, tak o nej pouvazujem alebo radsej o Z1010?
Boto ja nenadavam, ale to je nazov knihy - Dost bylo kokotu, Kokoti jsou vecni a Vzpoura kokotu... Citali ste to niekto? Je to pecka!
no cellphone... |
@No hura
Heh, konecne vikend sa chysta.. aaa.. idem ja do Slovanetu asi.. v robote ma to dnes velmi nebavi, i ked.. mam rad, ked sa niekomu poserie PCcko.. dnes sa takej milej, novej kolegynke
PS: Nema niekto Kamenak 2 na DVD, resp. v DivX??? Vkuse ma tu s tym otravuju .. kuwa.. |
jasne arrow,uz si spominam,len nemchapem ako by si do takej tenkej placky este nieco napchal? a ten disp furt neviem aky je,176×220 alebo 240×320? v600 bola o centimeter hrubsia a v3 ma taky isty hw 8)
@snurka: Displej ma 176x220 ale je rozmerovo vacsi ako na V500.
A co hovorite na megapixel od LG? T5100:
Vcelku coool  |
@Snurko,bol ti ohlaseny koniec.Inac viete ze s normalnou dvd napalovackou nenapalite 7 titulkovany film.Ja mam ale dvd multi write a palim vsetko.
aky koniec? myslis ten oltcitov thread? :D
Ale nic,to len kecam.79 ake su tie LG,pocul som,ze slabe.Ja potrebujem fon,ktory sa mi bez problemu spoji s pocketom a s notebookom cez resp aj wife a aby mal hranu.Bez hrany ani krok.
@boto a vies ze Sojuz nerusimij vyprasil zelenych amikov 3:1? :D
Dobra sprava.Skoda,ze aj mobili nevyrabaju.Kupil by som si.Tak to mi zostava moto.
|
|