Author |
Slovak forum (archive) |
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
@boto odbehol som si do najblizsej budky skontrolovat ci nie som zuzka...fuha...s velkou ulavou ti oznamujem ze som stale chlapec. Ale ak sme uz dvaja ...treba sa zamysliet,botko moj zlaty... |
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Teraz ki som tomu nerozumel ale nevadi. Mal som indície a hlavne obavy ze sa sem vklinila pod ruskom hmly a tmy moja vlastna chot.Ale ked si bol v tej budke a vravis nie. Verim Ti. Nevies náhodou po francuzky alebo taliansky.
This message was posted from a T610 |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@hai Ak sa nemylim, tak ty si z Blavy. Vedel by si povedat ako sa dostanem z vlakovej stanice (z centra, tam ako je ten most, co ukazuju aj v reklame na kosmodisk) na Farskeho ulicu. Chcel by som dostat do obchodu Mobilyshop. Tu je aj mapa, kde sa to nachadza:
Dik.
|
@boto 4+3=7statocnych Mojko podla tvojej oblubenej farby a smeru by som skor ocakaval ,,ty negavaris po rusky,, .No porad mi ,,Nas grandfather from Zobor town,, kakaja jezika dla mna xaposaja,,? |
@elrond> Ozvi kedy prides a ja ta tam prepravim autom.Pripadne povedz co potrebujes a ja to tam zistim alebo vybavim.Jak je libo. |
Boha chlapi, dedo este nie som. Po f a t vie zena - moja. To som si overoval ! Nechcel som ta tym nasrat. Po rusky viem samo.
|
@hai Chcem si tam kupit P800. Maju ju tam za 15900 novu a 13500 pouzivanu. V mojom okoli stoji vsade okolo 27500, tak sa mi oplati dat 1000SK na benzin a usetrit tak v pripade novej 11600 - benzin = cca 10600 a v pripade starej 14000 - benzin = cca 13000,-Sk. To sa naozaj oplati, alebo poznas v Blave nejaky lepsi obchod?
|
@boto > Boto som splachovaci tzn. nenasieraci model obcana.Mam Ta rad,mozno viac ako Zuzka. Ale s nou si to vykonzultuj,mozno ju najdes v kuchyni.Ale mam pocit ze si chcel nieco poplatit...asi Ti kupim gingko gilobu. |
@el Je to vybehovy typ s velkou poruchovostou.Nedoporucujem.Pozriem ceny aj inych a poslem.Snad bude z coho vybrat.Napis co by Ta este zaujimalo okremP800. |
Zena robi nie je doma. To by som sa tu nehral. Boha s tym platením je to pravda ked som tam prcol tu zastavu. Len ako mozem cez mobil!
@boo Navrhujem picnic pod Zoborom.My zranicu ,Ty Chlast,zeny a ohen!!!!! |
|
@hai Chcel by som nejaky smartphone a najlepsie Sony Ericsson, takze jedine P800 alebo P900, ale kedze P900 stoji 30 litrov (tolko za mobil nedam), tak mi zostava jedine P800. Smartphone chcem, lebo mam Internet cez mobil (GPRS 1000) a chcem to vyuzivat aj mobilne a nielen doma na PC. Este som sa obzeral po Siemense SX1, ale tie tlacitka su strasne. To sa na tom neda, ver mi.
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
@boto - niekto sa Ti navaza do starkej by som povedal :-D
@Elrond - tak teda P800 for sure?
@hai - preco zralok?
This message was posted from a Z600 |
|
@Atlis For sure. Stahoval som si videa z Esato, ako sa robi na P800 od laffena a odvtedy sa neviem dockat. Dotykovy display je super a handwriting nema chybu. Nic neni rychlejsie. Tak isto aj videa na P800 sa daju pozerat, sice len 15fps ale da sa. Ak neveris, tak si to aj ty postahuj. Can't wait. Pytam sa mami aj viac krat za den, ze kedy chce ist do tej Blavy. Fakt sa uz neviem dockat.
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
:-D:-D:-D no tak to je mi jasne. Nejake videa som uz videl. ;-) a co urobis s T300?
This message was posted from a Z600 |
|