| Author |
Slovak forum (archive) |
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
No uvidime.. do prdele..
|
|
|
Zef Joined: Jul 22, 2004 Posts: 14 From: *Lipany*Presov*Kosice* PM |
A79:kasli na to.Nokia si zobrala spickoveho managera z Coca-Coly,budu lepsie veci napr:smartlight bez OS ;-)
This message was posted from a T610 |
Uvidime.. pokial sa Nokia zobudi z tej biedy, ktora je teraz ubehne dalsie obdobie viazanosti..
|
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
hehehe Ty si kon Zef
Si myslim,ze im prd pomoze  |
smartphone bez OS Zef neficis Ty nahodou na niecom?
@A79 maximalne zastavi prepad trh. podielu  |
No napriklad dve nokie za cenu jednej,o 25%objemu viacej :-D
OK. Zef ty si fakt cislo.. Idem ja do prec.. majte sa..
|
alebo keby highendy predavali za cenu lowendov  |
Ak hned nevyhodi designerov tak je to o nicom.Neficim na nicom akurat vietor fukal od juhu a to oregano z tej pizzerie ;-)
Idem pozerat svetovy pohar,dufam cesi vyhraju  |
Idem aj ja.Budem cestovat a zas by som sa uklikaval ako keby som mal parkinsona ;-)
Cafte
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@Zef Pokym nevyzdraviem, samozrejme. Nemaradim zo srandy.
Apropo Nokiacola. Teraz o 2.5 litra za cenu 2litroveho u n nehrozi, skor naopak.
|
Ing FijoK Joined: Jul 22, 2004 Posts: 3 From: Zvolen, Slovakia PM |
No, kukam hockey. Neviem, ako tam chcu nasi hrat :ta: :roll:
This message was posted from a WAP device |
@Elrond:chcel som len vediet ci mas pred sebou nejaky horizont alebo je to vo hviezdach.*Chod za Galadriel a kuknite do toho lavora*
;-)
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Lokaji,ohlaste sve pani,ze prijel Antonio Seruto.Ma smutek neprijma.Chlapi mozno mi neuverite ale najlepsie na mojej Zuzane je to ze je dcerou farara.Samozrejme nie katolickeho ale reformovaneho.To ale nic nemeni na fakte ze je to najvacsia bezboznicka aku poznam.Od 18 rokov nebola v ich kostole,dvakrat pripita ostala kostol v Juznych Cechach,pri cyklistike.A ani na chlapov,a teraz dufam,NEBOLA nema.Zuzu som spoznal v Eurocampe v spolocnom stane s jej synovcom.Ked som ju chcel v noci oprcat ten chalan zacal kricat ze tam niekoho znasilnuju,tak mi pre istotu drbla s esusom po hlave.Odvtedy sme boli kamarati,ale nikdy sme po sebe nesiahli.Zo Zuzou som prezil snehovu burku v Krkonosiach,atomovy spad Cernobylu v chate pod Borisovom v 86,srandu v Sirokej vezi a neviem co.Proste boli sme kamarati asi 4 roky.Poznali sme sa velmi dobre lebo kamarati sa pred sebou nepretvaruju ako milenci.Nakoniec sa nam cela horska partia pozenila a rozbila.Ostali sme 2 ks.Ja a neznasilnena Zuza.Bolo mi jasne,ze ked si nezoberiem Zuzu budem stary mladenec. Preto som Zuzu pozval na bezky na Skalky a tam som jej odhalil moje strategicke plany.Celu pytackovu rec som ukoncil tym ze by mala co najskor nieco odrodit a tak by sme si mali hned zasexovat.Zuze sa moja rec zapacila az na tu poznamku o okamzitej prcacke.A povedala " no pockaj pipacku ty si ma uz raz ocikal,pamatas sa,tak osemenena od teba nechcem byt". Ale tu skoru svadbu schvalovala ved co sme sa poznali.Nasa dohoda je jasnym dokazom ze najlepsie manzelstvo vznika z nie lasky ale z porozumenia.Oklamali sme rodicov,ze chodime spolu 2 roky,hoci sme sa tyzden predtym dohodli.Bolo zrejme aj na Zuzane,ze biologicky dozrela a ozaj potrebuje rodit inak neviem preco by klamala.
Svadba ktoru sme planovali do 2 tyz bola nakoniec o 2 mesiace.Bola to mala svadba za tu dobu sme neobehali vsetkych co sme chceli pozvat.Zuza po akte drzala taku sivu krabicu.Co to mas pytam sa.Hovno Ta do toho.Dufam,ze nie sprcgumy ja jej na to. A ona ti sibe.
Pocul nas moj stryko,ktory nas viezol v aute,potom vsade roznasal ze si budeme bohovsky rozumiet.Ano mal pravdu.Krabicu Zuza hodila pod stol a polozila si na nu nohy.Ked isla tancovat tak ju dala svojej mame.Oni dve tu noc neboli ani raz spolu na parkete.Raz mala tu krabicu zuza raz svokra.Uz asi o jednej chcela Zuza vlastnu svadbu rozpustit.Nikto nevedel preco.Vsetci sa smiali ze nevesta sa tesi na svadobnu noc.Ja som ale vedel ze v tom to nebude.Nakoniec sme sa domov dostali asi o 3,00 nad ranom.Zuzu som preniesol cez prach dveri a hovorim jej,teraz ta uz mozem celu ospermovat vsak si moja zena.Zuza sa len divne pousmiala a povedala,"pockaj syncek" a vytiahla tu skatulu.Skatula bola plna penazi,10,20,50,100 KCS.To bolo z tych troch dedin kde jej otec viedol mse bozie.Ludia sa jej vyzbierali.
"tak co hovori,ideme prcat alebo pocitat".Samozrejme sme pocitali az do rana bieleho.Napocitali sme 17 248 KCS.Uz po tejto svadobnej noci som vedel ze sme sa tak dlho hladali az sme sa nasli.
Pamatka na Frantu Vranu
Mohla si si klidne sedet na stangastu lavice
v hospode primo vedle byt po moji pravici.
V taxiku se cestou domu na mi telo naladit
Po Lezakach jak Lidice ho vyhladit.
Musim si te pripoutat,mam strach ze by sme skoncili
tak necham stopu na kozisku cincili. |
|
|