Author |
Slovak forum (archive) |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Ja mam bt on mozes ma blue jacknut,ked ti len to chyba k stastiu.
This message was posted from a T610 |
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@boto43 Ide o to, ze bluejacking je sranda. Treba to vyskusat. Uvidis, ze sa zasmejes nad reakciou ludi.
|
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
@elrond> ...tusim som tam dal ,,chat,, alebo ,,forum,,...presne si uz
nepamatam.K tomu chrbatu;trocha sa venujem alternativnej medicine
a diagnostike takze mozeme pokecat;na zaciatok mi sendni tvoj
cely datum narodenia aby sme vedeli odkial vietor fuka....
@atlis> City Band amaterske pasmo na 27Mhz FM,AM,SSB fonicky
pokec a chat...zaujimave...tukni googla ,,CB,, nieco pocitas.A pust
ku klavesnici aj Atlisku Afroditovu.  |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
@hai - freq. hopping, ALE? Radiove siete? CB je pre deti. Vo volnom case som v praci robil s 125 - 1kW digitalne riadenymi radiostanicami... Utajovace, kryptovanie, data... My sa ale bavime o mobiloch, jestli se nemejlim... Pliz, be so kind, and stop pissing me off ;-)
This message was posted from a Z600 |
Chlapi,ja som vas chcel len potesit,ze sa lahko dam blue jacknut. Ale vazne, ja uz mam bt vo fone prerobeny na wi - fi. Mna by ste museli vajfnut. A nikoho tu neocikavam. Akurat to nefunguje.
|
Boto nelizol si si trosku viac stalinovych slz? Znie to fasa, ale je to ptakovina. A wajfol by som Ta notebookom... ;-)
Kurv chlapi, sci - fi tu nie je povolene? To som nevedel. Aky mas notebook,lebo si prave vyberam. Stary mam uz odpísany.
|
O tyzdeń dojde - Asus L5800C - kva tym cislom si nie som isty... Ale hej. P4 - 2.4 GHz, 512 MB RAM, 60 GB HDD, DVD combo, grafika 64 MB ATI Radeon - nezdielana... Sak kukni na nete. Tazsi, ale super nahrada za desktop. A za tu cenu, no nekup to! A ty co xces?
Teraz mam Gericom prave zo Zvolena - Smart. Ale to su tupci,s nimi som si uzil. Polroka mi nefungoval usb. Teraz rozmyslam len o toshibe. Mam toshibu ten maly a som spokojny. Kto predava v Sr asus?
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
Taky notebucik mi sa aj mne pacil, aspon by som bol naozaj mobilny, ale ja by som bral s centrinom kvoli vydrzi.
Notebook nie je prave k mobilite najlepsi.Pre mobilitu je lepsi handheld alebo este lepsi tablet pc.Handheld je pomerne lacny a ide na tom skoro vsetko co na notebooku..Len musis mat k tomu pc. Ja mam 2 handheld y - PC pocket Tos 740 ,Epoc - Symbian Ericsson MC 218 ..
This message was posted from a WAP device |
|
@Andrew - ani nevies ako sa neviem dockat, ale na Centrino sa vykasli, je to obaber so slabym vykonom. Chcel som Asus N2400M - 1.6 GHz, 2,2 kg, podobne parametre ako ten druhy, ale je tam uplne debilny chipset (centrino je cely paket, nic s nim neurobis), graf. vykon centrina sa neda porovnavat s desktopovym procakom. Aj tak Ti ani nebude bezat na ceste na plne gule... S dobrym power manazmentom dosiahnes podobnych vysledkov, ale budes mat stale kam hrabnut... Ale C. dojde dych.
@boto - nie je zo SR ;-)
Predajcu ma aj v SR len neviem kto je autorizovany. Ja som o nahrade uvazoval Acer Aspire 1700. S Asusom by som bol opatrny neviem aky maju servis. Z dovodu servisu uvazujem len Toshiba, HP,Sony.
Centrino je dobre do Tablet pc. Ja presadzujem vsade Tos M 200.
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@hai A naco Ti je datum narodenia. Z toho aj tak nic nezistis, co sa tyka zdravotnej oblasti. Len by si vedel, kedy som sa narodil a co by si mal z toho?
|
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
Ahoj chlopi moji,dakujem Vam vsetkym za narodeninove priania.Ste zlatucky,ten den bol krasny nikdy nan nezabudnem,krasnym mi ho totiz spravil Atlis,je to totiz uzasny chlap.Ospravedlnujem sa,ze som sa iba teraz ozvala.V novej praci to totiz nemam lahke,treba si zvykat.@Boto - dite bude co nevidet,sme usilovni ako vcelicky.
This message was posted from a Nokia |
|