Author |
Slovak forum V.2 |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
caute.
to je to posledne co by som cez dovcu robil.  |
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Ja som uz odviezol 2 fury na dom. Terazky idem do firmy, mame vianocne posedenie, bude kapustnica, zakusky
http://www.zlyprezident.sk/ |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
A ja cucam vase dane s nohami na stole
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Toz chyba sedet s nohama na stole. B1 nesedi ale snazi sa a vysledok sme videli vcera. Woldcid mal pravdu s uvodom dna - dellat
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Mnami, kapustnica je fajna, uz ma prikvacila k wc dosje boto mas pravdu, treba na sebe stale pracovat, snazit sa o nieco, len od teba to znie ako podjebavanie
http://www.zlyprezident.sk/ |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
Jj dellat,akurat sledujem jak odfajcievaju tzv. Plavajucu podlahu,no na sk by pohoreli mladenci,hm
What does not kill me, makes me strengthen  |
Jo hosi, len makajte, budu vacsie dane, a ja vacsiu mzdu
Juj ale som hnusak
|
Tak hosi mozem povedat ze 6151 posuvam mladej, k610i je hodne lepsia co sa tyka pisania a ovladania wapu, super tam funguju skratky, jedna vec ma mrzi ze nokia ma aj edge, a wap ma rychlejsi, ale to som neskusal este 3G, ale zas kalendar ma nepochybne lepsi, a tel zoznam je tak pol na pol, nokia ho ma ale da sa zvyknut aj na SE este poskusam co mi bude leprie sediet
|
Jj dellat,akurat sledujem jak odfajcievaju tzv. Plavajucu podlahu,no na sk by pohoreli mladenci,hm
Taaak plyn.Sporak zapojeny,akurat nieje gas na celej road aj Brcko dostal new windscreen odsejpa to
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
b2,na teba az tak dani nieje skoda,ale na zelenu,uradnicku byrokraticku prizivu typu atlisa jednoznacne |
de je to boto,mam chut na flame..
Ayindyie |
Quote:
|
7wcsnurka wrote:
b2,na teba az tak dani nieje skoda,ale na zelenu,uradnicku byrokraticku prizivu typu atlisa jednoznacne
|
|
Robkooo
|
oltcitko,ako sa spojazdnuje plynovy okruh ziaricov napojeny na elektromagneticky ventil prepojeny z termostatovou jednotkou? mame v robote vsetko zapojene a kurenie nende btw potrebujem len radu,pripadne odbornika s reviziou..
Ayindyie |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
snura here som.
pytaj soudruhu co xces znat o infrazaricech,ja umim vse .
az chces revizi vod plynu,no problem
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|