| Author |
Slovak forum (archive) |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Slovaci,nie som spokojny. Atlisek vyhral cosi na Affro zaujimave partie. A nenaladoval ju v tom tu. Inac iste mate mlade frajerky preco sa tu s nimi nepochvalit. Spravme miss Esato sk. Dufam ma nebudete povazovat za stareho zvrhlika. :-D
This message was posted from a T610 |
|
|
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
Boto: No jo, udelame miss .. a urobme aj mr.. hodime sem svoje fotky a budeme znakovat od -5 do -1
Idem off.. pridem
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
A co tak nejaky bar alebo krcma s telkou?
Co sa tyka zmien iPAQu, tak je rychlejsi a niektore veci lepsie funguju. Jednoznacne nemozem lutovat, ze som to flashol. Uz len vyskusat K700, ale to len on/ona vedia, kedy znovu pridu.
|
|
Si stary zvrhlik.
Co ta to napadlo?
|
@El: No jo, tiez dobry napad, len uz neviem ci este niekde v BB je velka obrazovka. Vsetky BARy /:lol:/ boli zrusene, shit
This message was posted from a WAP device |
|
Nemate ziadne? No my tu v PE mame len dva s velkou obrazovkou, ale ja aj tak pozeram doma. A s normalnou telkou sa neuspokojis? Alebo ku kamosom sa Ti nechce?
|
@El: uz viem kam pojdem! Na oslavach SNP je velka obrazovka :lol:
Ale nie, Zuzka ide fotit na kupalisko, cize bejvak volny! :-) F1 bude doma.
|
Tak predsa len v pohode doma.  |
@El: Jo, vsade dobre, doma naj. ;-)
|
Mas aj pivco, alebo budes na sucho?
|
Quote:
|
On 2004-08-29 11:49:56, A-79 wrote:
Tak ja sa netesim. Bol som vyhosteny z domu, pretoze moja Zuza ide niekoho fotit a urobila si o5 z bytu fotoatelier.. shit
No nic, necham nahravat a budem citat http://www.f1.sk, co uz.. do ZV sa mi nechce ist a k susedou uz duplom nie
|
| Synu nic ma do toho,ale robis chybu.Hned si jej mal jednu osolit.Teraz si zvykne a bude to len horsie a horsie.Vidim ze vy mladi si neberiete k srdcu moje 20 rocne manzelske skusenosti .Uz som Vam tu hovoril ze "zenu ked zbijes to ako keby si rolu pohnojil" alebo "zenu mozes hocikedy zbit ona vzdy bude vediet za co to je". Elrond sice namietal o slabochoch ale ja s nim nesuhlasim.Manzelstvo to je ako podnikanie alebo sluzba v statnej sprave.Je to ziskani kompetencii a prav.Pokial prehras jeden suboj budes prehravat dalej.Nie ze by ste tie zeny mali bit ale treba im poriadne nahucat,zahnat sa a robit poriadne nasrateho a nakoniec im to povolit.Ale musia vediet ze to nemaju zadarmo. Nie ze by som bol v tom nejaky frajer,ved aj na co s mojou Zuzou (ona sa tak vola) som spokojny a keby som aj nebol aj tak mi to nepomoze. Po 20 rokoch a este jej budem nieco vycitat?
Minule sa mi zdalo ze uz tak odusevnele sa mi v posteli neoddava.Ci to bolo unavou stredneho veku (ma uz 40) alebo zistenym ze som zacal fikal jej kamaratku (zhodou okolnosti tiez Zuzanu) pocas jej nepritomnosti to neviem ale iste viem ze to nebolo ono. Ako som tak pozeral web na tejto velkej toshibe zavolam ju "Zuzka pod si nieco vybrat zo sexshopu".Myslel som ze sa naserie a nieco do mna a do tej toshibi hodi.Ale ona mrcha nic prisla ku mne objala ma okolo krku a hovori mi ukaz co tam je.Hovorim penis vibrujuci,penis nevybrujuci,penis high tech a neviem este co este.Nakoniec to dopadlo vybrala si saty za 4000 SK a nocnu koselu za 2000 Sk. A dodala vsak Ti mas este penis dobry. Boha ale ja som namietal na tu sumu a nie na to ze si nekupila to potesienie. Tak a teraz mi chodi spat do postele s nocnou koselou z bordelu. Saty si dala trochu presit lebo mali vystrih az na kundu.Inac OK az na tie ceny. |
|
A ty si zacal pisat romany. Inac treba ozivit ten tvoj mangelsky zivot.
|
To nie su romany ako pise moj britsky friend sammy alebo scot.To su len doporucenia.Ozaj sme to kupili z www.ilaskanie.sk/shop chodte tam ta nocna kosela je OK.
A pak ji zvlyk drze a hrube. |
|
Ja by v zivote tolko nedal. Robis reklamu na laskanie?
|
Nie je nerobim.Vsak ani ja by som za to tolko nedal.To je len poucenie,ze ked zenu zoberies do pekla tak si odtial zoberie alebo si tam najde co potrebuje.
A dze Snurka,vcera bojoval?
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
|