| Author |
Romanian Forum |
george77 Joined: Apr 13, 2003 Posts: 2 From: romania PM |
Adica eu sant de vina ca o sa-ti cheltui banii pe telefoane de fite? |
|
|
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
esti glumet ! cheltui pt ca merita...m-am convins...
|
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
@ george: cand te cauta omu' ai un sibgur post! hahah Cand ne-am vazut aveai 3, ce naiba ai scris redundant de ti le-au trimis astia in garbadge thread?!
@ restul: dupa ziua de azi, ma indoiesc ca or sa va mai curga balele dupa un P900!Io unu' m-am lecuit! In Decembrie s700 scrie pe mine, chiar daca o sa coste vreo 600$ sau asa!e P900, frate, ca e nebunie cu S-ul ala..sau chiar si K 700, check it out
" They say i'm sick; they`re right, it's called 'Terminal Boredom!' " Follow me on twitter.com/bogramaRead my Symbian UIQ 3.0 reviews at Juvo's |
george77 Joined: Apr 13, 2003 Posts: 2 From: romania PM |
Habar n-am! Oricum post-urile de pe general sunt f.vechi. In legatura cu noile aparitii intr-adevar arata bine rau, insa ... nu sunt smartphonuri! In schimb cel cu camera de 1.3mpix e chiar extrem de interesant dat la capitolul "cameraphone"! |
asa e ,s700 e singurul care m-ar interesa, dar nu e smartphone, asa ca nu prez interes mare pt mine.P1000 va avea la fel: 1.3 mp cu flash, 262k culori, etc(900 euro).Deci eu raman fan P series. Rulez. Pentru restul, tot respectul pt Sony pt noile aparitii. Mai ales BT Media Viewer.
|
asa e ,s700 e singurul care m-ar interesa, dar nu e smartphone, asa ca nu prez interes mare pt mine.P1000 va avea la fel: 1.3 mp cu flash, 262k culori, etc(900 euro).Deci eu raman fan P series. Rulez. Pentru restul, tot respectul pt Sony pt noile aparitii. Mai ales BT Media Viewer.
|
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Bt media viewer?What is that? Pacat ca nu le-au pus card,ca puteau foarte bine,dar 32Mb sunt ceva  |
|
La ce face S700 chiar nu ma intereseaza daca e smartphone sau foolphone
" They say i'm sick; they`re right, it's called 'Terminal Boredom!' " Follow me on twitter.com/bogramaRead my Symbian UIQ 3.0 reviews at Juvo's |
BT media viewer e o kestie mica cu bluetooth care o bagi in mufa scart de la tv! Si asculti muzica de pe tel, vezi pozele si filmele, etc. Merge cu orice tel bt de la sony!Ce zici? Si cat un communicam din cate vad io ca marime... E beton! E pe undeva pe site la coming soon!
|
|
Erhhhmm, pretty useless to me ...
se pare ca o sa mananc ceva coliva....ati murit cu totii
|
syscrash Joined: Nov 14, 2003 Posts: 177 From: romania, buzau PM, WWW
|
d la mine n*o sa apuci lol. P900?
This message was posted from a WAP device |
|
Mda..daca pe nimeni nu intereseaza asa cum se intampla inainte, ca sa-i faci?
pai nu imi explic shimbarea asta...nu e greu sa scrii 2 randuri,sunt mereu kestii noi legate de tel. Mai ales acum ca s-au lansat ceva softuri beton pt p800/p900. Bogdan a murit de tot!
|
|
Sunt cu totii ocupati...eu intru aici in fiecare zi dar chiar nu-mi place sa vb singur.Sunt activ pe forumurile ...interesante
|
|