| Author |
Romanian Forum |
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Mie mi-au cerut pentru P800,14 euro fara T.V.A.,iar la Connex (Valea Cascadelor) 10$ fara T.V.A. |
|
|
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
pai e pomana, de ce nu iti faci? eu am dat 600 mii...dar merita.
|
judge Joined: May 21, 2003 Posts: > 500 From: Romania PM |
Guess what I bought...
This message was posted from a Z200 |
syscrash Joined: Nov 14, 2003 Posts: 177 From: romania, buzau PM, WWW
|
@judge plz schimba ca e un chin sa treci d el p wap, plus ca suntem mai multi d 5
This message was posted from a T65 |
Felicitari judge pt. achizitie
Cred ca thread-ul va fi dedicat mai mult lui P900,avand in vedere,ca numarul utilizatorilor de P900 a crescut vertiginos.Pentru moment raman la P800. |
|
z200 de ce ti ai luat asa ceva? in afara de design nu prea stie multe! plus ca tu esti bussiness man.!
webdeveloper - www.ionutzp.evonet.ro |
judge Joined: May 21, 2003 Posts: > 500 From: Romania PM |
Am luat doua de fapt. Initial m-am gandit sa ii fac un cadou blondei mele, apoi m-am hotarat sa iau unul si pentru mine.
This message was posted from a Z200 |
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
Cat ai dat pe ele? Le-ai luat la liber?
" They say i'm sick; they`re right, it's called 'Terminal Boredom!' " Follow me on twitter.com/bogramaRead my Symbian UIQ 3.0 reviews at Juvo's |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
maine sunt in buc. oameni buni.Ne vedem toti?
|
Te astept cu masina ( o Dacie,nu-ti face iluzii ) la 6:15  |
|
www.gaura.3x.ro/os/catalog/index.php !!
webdeveloper - www.ionutzp.evonet.ro |
|
Ma dezamagiti ca nu ati zis nimic de intalnire si ca nu ati stabilit nimic inca cu toate ca e sambata deja. Zicea George sa ne vedem al rest lui, cel putin asa stiam locul( daca era dragut sa numeasca locatia ) ...zic sa va grabiti si sa stabiliti ceva daca e...as veni.
" They say i'm sick; they`re right, it's called 'Terminal Boredom!' " Follow me on twitter.com/bogramaRead my Symbian UIQ 3.0 reviews at Juvo's |
george77 Joined: Apr 13, 2003 Posts: 2 From: romania PM |
Thalia se numeste si este in zona Tineretului , Cuza Voda 147.Tel.meu este 0744641969.Daca va hotarati sunati-ma sa stiu si eu cate persoane vin si la ce ora! |
Un meniu,cer prea mult ?
Intreb,pentru ca este cea mai proasta perioada a mea de 5 ani de zile incoace  |
|
Bogdan, ne intalnim sa stam de vorba si sa ne incercam muschii -urilor ,nu sa mancam si sa bem! Binenteles ca o discutie se uda cu berica...nu multa, ca uite ce ger si viscol e afara...cred ca George e de acord cu mine, nu?
E o perioada proasta pt toata lumea,pe praful asta
@George: cred ca pe Bogdan il sperie ideea de "restaurant". Curaj! Care te suna?
Bogdan, daca il suni tu, posteaza aici sa stim ce si cum..poate pui o intalnire pe acolo, prin zona la metrou la tineretului cu 5 min inainte sau direct la rest daca va hotarati.Eu vin oriunde...
|
|