| Author |
Romanian Forum |
george77 Joined: Apr 13, 2003 Posts: 2 From: romania PM |
Evident ca despre o asemenea varianta vorbeam doar nu despre demo-ul lor. Nu m-am referit la ultimul firmware pt P 900 ci la ultima varianta dePC Suite. |
|
|
judge Joined: May 21, 2003 Posts: > 500 From: Romania PM |
Sorry ca n-am mai scris dar nu mai am timp aproape deloc. M-am angajat la o firma teapana de avocatura si ma cam alearga astia. Deja am fost in audit la Resita de doua ori...
@madmilkmn: am vazut PM. Multam de oferta. M-am angajat cum am spus mai sus si astia au deja site.
Sper sa reusesc sa mai imi fac cumva timp sa intru pe aici. Mi-ar parea rau-rau sa nu mai am timp de Esato... |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
vad ca nu ai murit ! Vezi ca in 2 sapt in weekend vin in Buc. Am vb si cu Bogdan si ar fi ceva sa ne adunam toti pe undeva....numai sa ne gasim. Ce zici?
|
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Omu' vine cu "afaceri" asa ca sa-l primim cum se cuvine
Nici eu nu prea mai am timp
Deci peste 2 saptamani organizam o "afacere"!
Petrut vii tu cu arsenalul? |
syscrash Joined: Nov 14, 2003 Posts: 177 From: romania, buzau PM, WWW
|
@judge ok oricum am alta afacere.
This message was posted from a T65 |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
ce intelegi tu prin arsenal?
|
george77 Joined: Apr 13, 2003 Posts: 2 From: romania PM |
Daca sunt in Bucuresti si n-aveti nimic impotriva ne putem intalni la mine la restaurant .Oricum eu sunt tot timpul cu laptopul dupa mine asa ca o instalare sau niste copii de softuri chiar nu prezinta probleme.
|
|
Clubul SE Px00! Lol. Altii mai au si trb-glumeam
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Imi place tipu'
Auzi:ce arsenal?Hmm
Iar madmilkm,ce faci frate de esti asa de ocupat cu munca si alte afaceri,ca-mi dai impresia ca eu unu' as fii in concediu ? |
|
Tre sa intr si la fac + alte alea. www.p800.as.ro
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
Adresa asta ce e ?Asta cu P800.Bogdane, parca aveai si tu una la care lucrai impreuna cu petrutms..sau asta este? Sau este concurenta? hihih
Cat despre intalnirea aia , cand aveti de gand?In mai? Sa nu fie pe 1 sau asa ca o sa fiu plecat la..mare
" They say i'm sick; they`re right, it's called 'Terminal Boredom!' " Follow me on twitter.com/bogramaRead my Symbian UIQ 3.0 reviews at Juvo's |
|
Nu! E doar un proiect pt scoala si d showoff. Ce parere aveti?
|
Ce faceti fratilor?
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
Au murit pt patrie, nu vezi?Si cand stai sa t gandesti k toti au Orange&Wap Unlimited )) hihih
" They say i'm sick; they`re right, it's called 'Terminal Boredom!' " Follow me on twitter.com/bogramaRead my Symbian UIQ 3.0 reviews at Juvo's |
agemo Joined: Feb 25, 2004 Posts: 10 From: Romaia PM, WWW
|
Va salut. Am aterizat si eu pe aici.. chiar nu ma asteptam sa gasesc atati romani pe esato. /Cristi - Orange Wap-unlimited (ab)user.
This message was posted from a WAP device |
|
|