| Author |
Slovak forum (archive) |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
sto eto za hovadinu, ze mi nejde otvorit last page?
I saw the man who can change my destiny... He stood in the mirror. |
|
|
Stanka Joined: Jul 21, 2005 Posts: 0 From: Tatry PM |
Fijok,ahoj...mne to robi uz par dni...az kym nepride dalsi prispevok, neotvori to...??? |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
jaksi im to blbne. uz som aj laffenovi o tom pisal, ze ked je full page, tak sa objavuje ghost post ale doteraz to nespravil a ani neodpovedal
inac raz to uz robilo a vtedy aj na isty cas zmizlo slovak forum a takisto sme prisli o pocet zobrazeni. mali sme ich menej ako prispevkov 
[ This Message was edited by: Elrond on 2005-10-10 19:47 ] |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
to si pamatam, vtedy som tu uz bol... mne to uz tiez robi par dni
I saw the man who can change my destiny... He stood in the mirror. |
Elko, vies,ze v poslednom case na Teba casto myslim?:-) vzdy,ked si pustam to, co si mi poslal, si na teba spomeniem:-) si rad,vsak? chi |
|
no ani nevies ako Stanka, xi xi tebe sa to velmi paci, ze?
@infy no vtedy som sa aj zlakol, ze nam to tu zmazali. uz som im chcel vynadat
|
....mne sa to paci este viac:-) dufam, sa Ti necka:-) |
|
kua aj ja chcem daco... el jj, vtedy sme mali nervy na dranc... btw. nevie, ci sa mi to len zda, ale laffen okrem obcasneho pridavania avatarov robi velke h... tranquil ta odkaze na laffena masseur detto o ostatnych modoch ani neviem ze nieco robia.. GOwin a arnoldc su len v tom ich filipinskom fore... zabudol som na niekoho?
EDIT: na Cytecha.. toho som tu tiez davno nevidel, a ak hej tak je vo svedskom fore
[ This Message was edited by: Ing. FijoK on 2005-10-10 19:57 ] |
|
nj. ono je pravda, ze najviac tu robia len ti dvaja, aspon z nasej stranky. ostatni vsetci chrapu. laffen robi, naposledy nam omylom vymazal podpisy. ale vazne, musi daco robit. napr. ani na fonoch moc nevidno ze martin daco robi, vidno to az ked nieco spravi. no a ja ani nehovorim. ja uz ani nepisem ze tam volaco spravim, iba niekedy, ale to ozaj malo, ked ma uz niekto nasere, alebo uz mam s tym kopu prace. ale v poslednom case ma vzdy predbehnete alebo cumim na to ako puk, ze tam nemam pravo a vtedy len napisem ss aby si to dotycny upravil. a raz som kua jednemu presunul dva prispevky co sa pomylil a on si to zas upravil na zle. som uz mal nervy, ti poviem
|
|
Mas recht. Mna naposledy tak jemne vytocil Mulano. Odvtedy sa tam ani neukazal, ale vobec mi tam nechyba, podla mna ani desatina jeho postov nemala ideu.
This message was posted from a K750 |
|
no nic idem ja spat, ak ma brakin pusti.
@b2 uz mozem, please
|
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
Quote:
|
On 2005-10-10 21:24:58, Elrond wrote:
no nic idem ja spat, ak ma brakin pusti.
@b2 uz mozem, please
|
|
jj
takze video je uplpadnute u ella .. ma 80MB
fijocku vsimol si si ake gule som sem doniesol ??
[ This Message was edited by: brakin on 2005-10-10 20:38 ] |
kdeeeeeee steeeeeeeeee vsetciiiiiii????????? |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
Quote:
|
On 2005-10-10 21:50:20, Stanka wrote:
kdeeeeeee steeeeeeeeee vsetciiiiiii?????????
|
|
.. no kazdy doma .. a ty ? |
jaaaj, Branko:-) |
|
|