| Author |
Romanian Forum |
syscrash Joined: Nov 14, 2003 Posts: 177 From: romania, buzau PM, WWW
|
Conditii pt a deveni esato guru: 1.cel putin 2tel. Se
2.>500 posturi
3.cunostiinte solide in domeniu(ex: cate fante temp in upload are gprs clasa10)
Se incadreaza cineva? =)
This message was posted from a T65 |
|
|
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
eu...dar nu am 500 posturi. In rest stiu mai multe despre tel decat orice dealer gsm(vezi batutii in cap de la Orange).
|
|
Aici ai dreptate. Sunt niste idioti! Habar n au! Ps. Petrutms ramane afacerea?
ramane, am trimis pm ca am dat faliment . Acum intru de pe tel. Noroc cu wap unlimited.
|
|
Miar placea sa work in timp fac la ceva gsm. Ce ziceti ang astia? A lucr cineva?
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
Eu...sucks big time.Oriunde dar nu va bagati in CS...din pacate astea-s singurele posturi libere,munca de jos.Am fugit
" They say i'm sick; they`re right, it's called 'Terminal Boredom!' " Follow me on twitter.com/bogramaRead my Symbian UIQ 3.0 reviews at Juvo's |
|
Cs? Ce e si de ce naspa? Cati bani luai?
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
Customer Service la Connex. 130$ pt 4 ore/zi. Inainte sa te uluiesti, iti spun ca muncesti de 500$ in alea 4 ore..si va sugerez sa va depuneti un CV pt o experienta personala. Daca treceti de teste, o sa intelegeti la ce ma refer.
" They say i'm sick; they`re right, it's called 'Terminal Boredom!' " Follow me on twitter.com/bogramaRead my Symbian UIQ 3.0 reviews at Juvo's |
|
Fii si tu mai explicit-detalii!...
|
ce faceti fratilor ati murit sau doar nu mai aveti ce discuta?
webdeveloper - www.ionutzp.evonet.ro |
skimba linku asa : [img]url[/img]
[ This Message was edited by: petrutms on 2004-02-18 18:30 ] |
|
tot nu merge. sper diseara cand citesc p[ostu asta sa fiu fericit ca a iesit afacerea
webdeveloper - www.ionutzp.evonet.ro |
george77 Joined: Apr 13, 2003 Posts: 2 From: romania PM |
Da chiar ca-i liniste pe aici! Nu se mai intampla nimic , nimeni nu are nici o nelamurire, totul e sub control! Ati vazut ca a reaparut unsekure*p800world! Acum se numeste P800stuff ! Apropo a descarcat cineva ultima varianta a PC suite? Eu da dar nu m-am hotarat inca sa o instalez! La fel si cu ultimul firmware de P 900! Pareri ceva?
|
george77 Joined: Apr 13, 2003 Posts: 2 From: romania PM |
A instalat cineva handy dates v.2.0 .Eu da dupa care am inlocuit dates.app cu cel furnizat si cu toate astea dupa o luna s-a inchis cerandu-mi parola!Acum functioneaza doar daca schimb data! Are cineva o alta varianta care functioneaza mai mult de o luna?
|
george eu sunt pus la curent cu toate...mai ales cand e vorba de prog(unsekure). Cat despre handy dates ia o vers crack de pe undeva. Se gaseste. Ultima vers de soft pt p900 nu e asa de reusita. asteapta pe urmatoarea. Eu inca nu mi-am vandut tel ca sa iau p900....f**k
|
|
|