Author |
Slovak forum (archive) |
sajo Joined: Apr 18, 2005 Posts: 0 From: Ziar nad Hronom, now UK - Newb PM |
...no tak to je len na tebe mojo... ale ak to ma byt na silu, tak to nerob... pa |
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
ahoj a uzdrav sa nam
neboj, na silu by to nebolo
|
|
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
dobre ranko nam .... sa mi neste do roboty ... , nejake napady ???
http://www.zlyprezident.sk/ |
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
Nechoj .... |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
... podme na marodku ... Ani mne sa nechce workovat, totalne mrsky den |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Tovorisci vperiod,nebojatsia truda i roboty
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
bre ranko. mne sa taky nechce do roboty, ved komu by sa uz len chcelo. a vsak dnes to uz nejak prezijem a zajtra sup ho do nr to tam rozbit.
|
|
uz konecne nabehlo (pre tych co tu neboli, tak esato malo vypadok)
|
|
ppc experts: hosi, neviete o niecom ako spb pocket plus a multi ie? totizto ked mam ten plugin od spb v ie, tak mi niekedy zamrzne ppc ked dam otvorit link v novom okne a taktiez to niekedy mrzne pri ukladani obrazku. s multiie to sice nerobi, ale uz 2x sa mi stalo ze s pouzivanim multiie mi po nejakom case zrazu zmizol address bar z ie, tak hladam inu alternativu k ie. neviete o niecom?
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Som zabudol ze dnes mame v praci skolenie z jedneho 3D programu. Uz tu zaspavam zzz
This message was posted from a Nokia |
|
tak ked zaspis nechrap aby si sa neprezradil a ked ta zobudia, nie ze vykriknes nejaku blbost  |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
nazdarek
@el sice ppc experts nejsu,ale mam multiIE a zo spb 2.5/na 3.0 sa mi nepacia male ikony i ked program je sviznejsi aki 2.5/ pouzivam akurat rozsirenie do today,nic ineho,na task manager a rozsirenie OK tlacitka mam Magic buton, na IE multiIE s kombinaciou s NF.A nema problema;) kombinacia MultiIE a rozsirenie na PIE od SPB sa bije niekedy,nepouzivat !! |
|
no spolu ich nepouzivam. vzdy som jeden vypol. len neviem preco mi ten address bar zakazdym zmizne. proste raz som pustil ie a address bar bol zrazu fuc, tak som obnovil zalohu a ani nie po tyzdni mi to zas spravilo, tak som multiie vysupol a zas aktivoval ten plugin. a vcera mi uz stihol aj zamrznut, tak hladam nieco ine. netfront neratam, to je iny prehliadac.
|
|
idem workovat, cafte
|
|