Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
nejaky chalan s prezyvkou.
@b2 co mas kopirak? 
[ This Message was edited by: Elrond on 2005-09-26 23:02 ] |
|
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
.. on fakt nieje cisty mam 100 chuti mu tam, nieco napisat, ale on to blokne, to skor pockam do zajtra, sa dohodnime na daku 20 hodinu a vpadneme tam vsetci a spravime mu tam TAAAAAKYYYYYY bordel, ze ho z toho klepne
@boto co ty na to pravnym ockom ??? je to jeho sukromie alebo nie ? kedze tam ma verejnu diskusiu a nema to zaheslovane (cili verejne)
..ale sak on je pako, tak napise tam ze aby sme pisali a ked piseme tak nas deletol
.... |
... jo sefe, dajak, nepatrne som to asi odklepol ale uz som to edd ... del sa to nedalo
asi som stlacil CTRL + ENTER a ono to asi odoslalo
|
|
nj, zda sa ze vymazavat sa uz len da ked tvoj prispevok je posledny. predtym ty islo do 30min a teraz asi uz len takto
|
Quote:
|
On 2005-03-08 00:56:21, brakin wrote:
a hlavne citajte dalej page 3 a 5 looool
|
|
no coment
|
|
Quote:
|
On 2005-09-27 00:06:27, brakin wrote:
no cement
|
|
co ti dosiel? 
[ This Message was edited by: Elrond on 2005-09-26 23:10 ] |
..no nic idem uz naozaj, BOSS caf .. (inac svieti mi: to You have 1 new private message) a nic tam nemam
zajtra 20.00 najazd kobyliek OK ?
....... ........
... ty smejde 
[ This Message was edited by: brakin on 2005-09-26 23:12 ] |
|
potom to nejak zdokumentujte, kedze vtedy budem workovat.
dobru noc brakin
|
|
dobru noc
|
maneser Joined: Oct 27, 2004 Posts: 4 PM |
admin Napísal:
Milí čitatelia,
žiaľ, cez víkend som musel diskusiu skryť, keďže som tu mal nevítaných hostí. Písali príspevky, ktoré nijako nesúviseli s obsahom stránky kvetan.sk, navyše v nich bolo plno vulgárnych výrazov. Chcem zdôrazniť, že táto stránka je súkromným majetkom, a platia pre ňu všetky vlastnícke práva. Čiže tak, ako si do bytu nepustíte neželaných ľudí, ani tu nebudem tolerovať "škodlivé" príspevky. Týka sa to najmä vulgárnych výrazov, urážok, reklamy, či pokusov zneužiť tento priestor na vlastné záujmy, nesúvisiace s obsahom stránky kvetan.sk. Teraz diskusiu opäť sprístupňujem verejnosti, ak sa ale bude situácia opakovať, budem nútený sprísniť pravidlá diskusie, napríklad zavedením povinnej registrácie. Dúfam, že to nebude nutné, a "neželaní" hostia pochopia, že tu sú fakt neželaní .
Ďakujem za pochopenie.
Uplne suhlasim s vycistenim,co sem ma kto liezt a otravovat vzduch ,no nie ? Chceme sa tu bavit o cistych idealoch,pozitivnych veciach a vsetci ktori nam to tu budu narusat nemilosrdne vymazeme,pripadne i budeme zalovat ! vazeni, nemylte si demokraciu s anarchiou,bordel pardon za vyraz,ale najlepsie vystihuje podstatu problemu ktory tu vznikol,si robte na chatoch a na markize ape v tejto svatyne cisteho ducha urcite nie ! kto nie je s nami,je proti nam,a ako taki patria na smetisko dejin.vivat demokracia,smrt narusitelom..... drz sa kveto,nedaj sa. |
Stanka Joined: Jul 21, 2005 Posts: 0 From: Tatry PM |
som sa pobavila teraz:-) |
Quote:
|
On 2005-09-27 00:50:25, Stanka wrote:
som sa pobavila teraz:-)
|
|
Je ti niečo smiešne ?
pretoze.....
Zaslal: Pi Sep 2005 04:31:31 Predmet: Píšte, píšte, píšte...!!!
Nechcem, aby sa z tejto stránky stal môj monológ. Preto som tu vytvoril priestor, kde môže každý napísať, čo cíti a čo si myslí. Výmena emócií a názorov môže ľudí výrazne posunúť dopredu, tak neváhajte:-)))
narcista ? tod otazka,honit nebo holit ?
[ This Message was edited by: maneser on 2005-09-26 23:56 ] |
ano:-) |
Quote:
|
On 2005-09-27 00:55:46, Stanka wrote:
ano:-)
|
|
odpovedajte prosim celou vetou,co ste mali zo slovenciny?  |
vacsinou to bolo za dva, ale to len preto, ze som nechcela byt najlepsie,tak som sa dohodla s profkou,ze mi prihorsi.. |
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|