Author |
Slovak forum (archive) |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
@boto43 - VUML - vulkanizovany marxizmus leninizmus? ;-) len jedna vec... Ako si to stihal frajere? Tri vysoke skoly... Hodne toho nakecas dedku co?
This message was posted from a Z600 |
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Uz aj o komunizme sa tu vypravate? Boha jeho, to nemate lepsie temy? A ked som uz pri temach, tak si Atlis uz nieco vytvoril?
This message was posted from a T300 |
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
@Elrond-skoda,myslela som si,ze mi ukazes ovladac.Hi,hi...vsak si robim srandu.Inak ako zijes? @Andrew-hallo,kde si!Zijes chlape?
This message was posted from a Nokia |
|
Bolestivo a zaneprazdnene. Niet sa cim chvalit. A ty co, len slubujes a nic. Stale cakam :-D
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Bohatstvo chlapi,to nie sú vs ale kurzy. MLP na vojne,Vuml k riadiacemu pracov.,institut v Moskve bol za odmenu/trest/ ale hlavne za výmenu. Radsej mi povedzte ci mozem nahrávat z tv na dvd writer v notebooku alebo ci na to potrebujem dvd recorder.
|
@Elrond-dnes vecer natom zapracujem.Inak krasne rano,ja ho pekne vooobec nemam... Do slaka...
This message was posted from a Nokia |
|
Dobre ranko a prijemny slnecny dnik vsetkym. @boto Ak mas tv tuner, tak sa to da. Niektore to dokonca podporuju v real time. @Afrodite Tak sa uz tesim. A preco nemas pekny den?
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
@Elrond - my sme s Af asi prepojeni. Takze mame obaja pekne zkurveny den. Dnes mam chut sa poriadne ozrat.
Chlapi to je hovno ako som bol vcera nasraty. Ta puca lekárka povedala,ze ten tlak mám z toho ze som dobre ziveny a nie z roboty. Ale idem uz nieco robìt.
This message was posted from a T610 |
|
Ale preco tu ma dnes kazdy zly den? Ved slniecko svieti, vtaci spivaji, tamhle se nekdo topi, a hele, tamhle se nekdo topi.
|
|
Prisiel som Vas zdrbat. Prestante pisat s diakritikou. To sa vobec neda citat. Neviem, ci Vam to ide, ale mne nie. Uz to tu raz bolo pisane. boha jeho.
|
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
@afrodite Uz som tu. Som Ti chybal?:-) Bol som "trosku" zaneprazdneny.
@all co ste vsetci taky mrzuty:-l, ved je taky pekny den
Teraz ki budem vyzerat ako debil. Co je to ten tv tuner? To asi nemam. Boha politicky institut mam ale toto neviem.
This message was posted from a T610 |
@Elrond - preto mam zly den,lebo sedim v praci zavreta v kancelarii a slniecka si vobec neuzijem.
Aspon ty si ho uzi aj za mna...
@Andrew - ano chybal.A co take ta zamestnalo?Snad nie je daka vyvolena na obzore?
@Atlis - zlatko,nerozculuj sa,ja som nahnevana dost...
@Bot - nemam sajnu co je to tv tuner...  |
|
@Afrodite Ja furt trcim doma, tak si ho tiez moc neuzijem.
@boto43 TV tunner je nieco ako graficka karta. Spojis si ju s antennou, alebo kablom a mozes pozerat televiziu aj na pocitaci. Ja mam napriklad MSI TV@nywhere MASTER
|
|