Author |
Slovak forum (archive) |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
... sakra ... |
|
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
...prace... |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Jo dpc. Do prace musim ist, ale ak pb da tak dnes poobede idem do tatier na 3 dni :)
This message was posted from a Nokia |
Tak pekne B1. Mozes ist kuknut S.  Kua, zaspal som az rano o tretej. Mame pondelok a uz ma otravuju. Toto bude o5 den.  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Ja uz pol hodinu cestujem do prace. Z tejto MHD ma drbne :x sipe vsetko zalezi od toho ci mi vykoristovatel podpise dovolenku... Bo pridem ze som chory a beriem si nahradne volno... Ty sa nenechaj vyprovokovat. Kto ta najviac otravuje mu rob zlotu :) restartuj mu na dialku komp, pripadne mu vymaz data z disku :D
Vsak prave o tie data ide Ale nie, xlapovi odisiel disk, data mam ale nemam este novy disk a on vkuse chodi, ci je to uz hotove. Kua kua. . Je mi divne, chcem spat a vobec ma to tu dnes nebavi. Ale chcem vypadnut dnes skor z roboty a ist sa trosku poflakat, do ZV, do... aj dalej  |
Tak vykoristovatel ma pustil, nie je robota, tak mu len tak zaziarili ocka, ze jasne :) sipe, brakin, idem cez bb. V bb budem okolo 16:00 brano mozme spachat tu nalepku?
... pri*ebana armada ! (tak takto som este nebol vytoceny) sak ma *ebli do sluzby |
Si mesiac gule valas a este sa rozculujes? Ufam ze si chytil aspon 4 obdenky za sebou :D Takze z nalepky nic? Dpc :(
... brano, ja nemam problem ist do sluzby, sak to su peniazky a neroztrham sa tam. Lepsie v sluzbe nez v robote.
len problem bol v tom,ze ja som mal sluzbu naplanovanu na 25.9. (aj v kalendari to mam tak poznacene) ale daky vol mi to zmenil a ani to nedali vediet B1 tu nalepku tu budem mat (asi) tak ked budes dade v ZH tak mi cinkni a poviem ti kde som. sak to ti mozem aj teraz. sluzbu mam tam kde je civilny vstup na letisko. takze sa musis dostat tam kde su prilety a odlety. |
Oki dohoda. Ty teda dnes o 14 nastupujes, ti to fakt mohli dat vediet. Ja som uz vypadol z roboty, idem sa este vylebedit domov a o takej 14 vyrazame
Brakin, ty dnes nejdes domov?
Branimir: No, to sa teda postretame.. kazdy niekde inde  |
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
...sakra, mam vybitu baterku na aute!!! a preco??? nechala som zapnute radio tak takto sa zacina moja jazdecka kariera...
...inac, cavte  |
caf mimula to s tym radiom nie je tvoje vina.... radio nemoze vystavit baterku... jedine ze by slo 2 dni v kuse ...
http://www.zlyprezident.sk/ |
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
...asi tak brani... slo |
|