Author |
Slovak forum (archive) |
sajo Joined: Apr 18, 2005 Posts: 0 From: Ziar nad Hronom, now UK - Newb PM |
...branik...ja neviem ale dneska som ako znovuzrodena, celu noc som nespala a ako sa povie sama so sebou som sa rozpravala a riesila co a ako ...poviem ti, ze ma to uz davno takto nedraplo...
...nuz hosani pekny den vam prajem idem nieco porobit ...  |
|
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
Doyle... vies zistit aku mas verziu FW v Z1010?
Sajka: ahoj a ahoj |
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
..pozeram,ze nikde nikoho,ale aj tak som sa prisla rozlucit,kedze za nejaku hodinku odchadzam a o nete budem moct len snivat...
...uzivajte si to tu...  |
nechooooooood

[ This Message was edited by: A-79 on 2005-09-14 12:20 ] |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Tak ma teraz v cykloservise riadne vytocili, najskor som s mechanikom vyberal suciastky co chcem pomenit ca za 4000, jaska za pol hodky to bude hotove a potom mi zahlasi ze to bude hotove az v pondelok. Ze bud berem bike a dojdem s nim v pondelok bo ho tam necham. Kukam jak puk, vravim rano som sem volal,bolo mi povedane ze mi to spravia na pockanie, ebem sa tam 15 km na biku cez kamzik a teraz mam ist elektrickou domov? Prisiel veduci servisu ze maju vela roboty, ze ten co som s nim volal tam nie je, resp. su tam v4etci ale si nikto nepamata... A nerobia vynimky. Ja ze existuje este jedna moznost, pockat kym mi spravia garancny servis, to musia na pockanie a vsetky veci co som vybral si mozu ulozit nas5 do regalov. Za 5 minut bol s5 a ze za hodinu to bude hotove... Tak teraz hodinu cakam a pisem sem, aj ked viem ze to nikoho nezaujima, ale mne rychlejsie cas ujde :D
This message was posted from a Nokia |
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
B1,hlavne ze si sa vynasiel  |
B1 super ... si |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Inac tito ludia v cikloobchodoch maju tazko v pecku. Su to mladi chalani caka ich predlzeny vikend a v posledny den v robote maju v pecku. Sak uvidim co mi na oplatku spravia na biku tie curwy :D Co porabas haiko? Nie je nejaky byt v raci na obhliadku?
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
no robote mi hovor becko tu sa to sype auto za autom,keby som mak aspon ukolak,ale takto sa narobim a mozno aj prerobim v tom zmatku
What does not kill me, makes me strengthen  |
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
Quote:
|
On 2005-09-14 13:51:20, Branimir wrote:
Inac tito ludia v cikloobchodoch maju tazko v pecku. Su to mladi chalani caka ich predlzeny vikend a v posledny den v robote maju v pecku. Sak uvidim co mi na oplatku spravia na biku tie curwy Co porabas haiko? Nie je nejaky byt v raci na obhliadku?
This message was posted from a Nokia
|
|
...nieco ti kuknem,dame kavu?. |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
[ This Message was edited by: boto43 on 2005-09-14 13:52 ] |
 |
Tu chybu som spravil zamerne, ze ktory rypak sa toho chyti :) no kto to asi bol? Nas rypak botik :D
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
bicykel , bycikel the best is kolo , nem@pomylis
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Neznasam a nechapem jednu vec.. ked je niekto nasraty.. a vybija si zlost na niekom inom.. resp.. preco ked je hocikto nasraty tak si to vybijaju vzdy na mne?! Vsak do mna sa toho az tak moc nevmestiiiii!!!!!
Idem domov.. CU |
|