Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
bru noc
|
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Quote:
|
On 2005-09-14 07:13:00, boto43 wrote:
ing.brano sa nejak nema do zenenia ani so zabkou tak nevim.dla mna najprv by sa mal ozenit potom rozviest a zas len ozenit.neviem preco tak uz nekona.
osobne mam pocit ze na jednotlivu akciu by sa dali ti mladici vsetci presvedcit.
|
|
clovek rano vstane a toto ho tu caka
boto si
btw v sobotu idem na svadbu ... zabkina sesternica sa vydava ... to zas bude reci a vy kedy? kedy ma spravite babkou ... tak drzte palce aby som to bez ujmy na mojej osobnej slobode zvladol
http://www.zlyprezident.sk/ |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Quote:
|
On 2005-09-14 07:13:00, boto43 wrote:
mila stanka,naozaj ma velmi zarmucuje,ze nie je koho pojat za manzela.je to ale zaroven i nadejne.
takova mlada,heska inzinierka by mala mat cosi aj odrodene uz a nevraviac uz ani o bohate rozvinutom sexualnom zivote.
tazko ale bejka honiti,kde neni.
kto s esata - elrond - mlady, boto,oldcid-stary,ing.fijok by bol ideal ma to i v nicku,ale ma teju.ing.brano sa nejak nema do zenenia ani so zabkou tak nevim.dla mna najprv by sa mal ozenit potom rozviest a zas len ozenit.neviem preco tak uz nekona.
sorac nie je ing ako si postrehla,ale to by nebolo az tak zle.ze pry aj sex manager v uk , tak teda bacha na neho.
no moc som ti nepomohol,ale hadam este sip nie je tak zakoreneny u milej,snad ani brakin.
osobne mam pocit ze na jednotlivu akciu by sa dali ti mladici vsetci presvedcit.
|
|
konecne stary dobry boto...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
sajo Joined: Apr 18, 2005 Posts: 0 From: Ziar nad Hronom, now UK - Newb PM |
...ranko ranecko sa praje...  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
cafte Saja, Sorky, uz si dostal ufam vsetko
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
@arrow slubene info:
veduca pani Veronika 0905522044 over si volnost ,lebo na weekend maju mat nejaku akciu s Hungarmi.orient. cena 700 pre dve osoby za noc bez ranajok,ranajky 70,zariadenie je na urovni a ceny dobre
uf eurovodicak vybaveny,za tri minuty som bol v PD,predbehol som 20 ludi co tam cakalo,sorry,hanbim sa ,ale mimoriadna situation by ma mohla omluvit....za tri tyzdne ho mam vyzdvihnut...
ps. nasho Murka asi zrazilo auto,cely je dobity,na zadne labky nemoze dostupit,dufam ze sa z toho vylize,ale aspon prezil skusku dospelosti/ta spociva v prejdeni cez cestu/ chudacik nas
What does not kill me, makes me strengthen  |
...branik...
...oci to mi je luto, ale skuska to bola riadna ti poviem pre Murka...  |
citko i my ufame ze sa z toho vylyze ...
tak dnes sa uz hadam konecne odhodlam ist cez celu blavu do toho cykloservisu ... esteze som kukol otvaracie hodiney ... ze od 11:00 ... aj ja chcem taku pracovnu dobu
[ This Message was edited by: Branimir on 2005-09-14 09:53 ] |
Quote:
|
On 2005-09-14 10:47:31, sajo wrote:
...branik...
...oci to mi je luto, ale skuska to bola riadna ti poviem pre Murka...
|
|
to je ten najvacsi loptos,dostal priucku,nevypada ze by mal nieco zlomene,tak to hadam rozchodi.
tak zarezavam,zatial veget,prave som dostal upresnenie,ze prevozne cisla funguju stale nadalej, :idea: uz viem ako kupim auto
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Quote:
|
On 2005-09-14 10:26:11, Branimir wrote:
cafte Saja, Sorky, uz si dostal ufam vsetko
|
|
jasnacka..vcera mi smska o tom dosla... dikes...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
...zivot je naozaj nadherny ale moze byt este krajsi a Murko si to iste zapamata...  |
sajka ma aku melancholicku naladu ... s kym si bola v noci ???
oki sorky, nzc ja d
oki majte sa tu zatim, vyrazam do smogovych ulic blavy, ked budem cakan kym mi spravia bike sa ozvem ... len ci tu dakto bude
Quote:
|
On 2005-09-14 10:56:46, sajo wrote:
...zivot je naozaj nadherny ale moze byt este krajsi a Murko si to iste zapamata...
|
|
yes tak,tak
@sorky ako ? dnes som na oltcite nasral par vodicov na tzv."lepsich" autach
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
Oltcit: diky moc za info Ono asi to vyzera, ze sa tam pojde az dalsi vikend
Elrond: N6681 sa neda odblokovat.. je tam situacia ako s 6630....
|
no nejak mam full parking,idem workovat
|