| Author |
Slovak forum (archive) |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Quote:
|
On 2005-09-11 23:05:20, mimula wrote:
...a veruze aj ja idem a sama sorac, ty sa ani neopovaz navrhnut Mireka,resp. seba
|
|
idem ja po tazkom vikende a este tazsom konci vikendu....
You'll never get a second chance to change the first impression.  | |
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
dobru sorac |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
aj tebe petko... nech ti to rychlo ubehne...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
ODCVAK bre ranko banda
This message was posted from a K750 |
|
dobre rano
@fijok nemusel si odcvakavat, ved nikto nezamkynal pokial viem
|
|
taaak a idem spat. dnes mi to aj rychlo uslo, vcelku fajn nocna az na par popalenin, ale to sa zahoji. dobru noc
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
Quote:
|
On 2005-09-12 06:56:15, Elrond wrote:
dobre rano
@fijok nemusel si odcvakavat, ved nikto nezamkynal pokial viem
|
|
hehe co chces od lame@moda
tak dobro utro, SS/skorosvokra/ je u lekara , ja uz doma,pojdem ju neskor zobrat,terazky ranajkujem s kocurmi,prave skusaju viazat uzly na snurke/nie Wcsnurke /myslim na topankach vcera som si tak z chuti sadol na stolicku a zabudol som ,ze som ju odtiahol/to ta senilita asi /,tak ma boli laket ,ako som nan pristal No dnes vari zabudujem to zrkadlo do steny,dorobim drev. obklad,vybrusim.... hmmm. je to piplacka,ale ked clovek robi pre seba,vari to neodflakne,hmm 
[ This Message was edited by: oltcit on 2005-09-12 06:17 ] |
What does not kill me, makes me strengthen  |
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
bre ranko....
....a aj bru noc..
Najde sa nejaka mila dusa, co mi donesie do prace redbull? ...zevraj vikend je na oddych, no nejak som to nepostrehol  |
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
Quote:
|
On 2005-09-12 01:51:00, sorac wrote:
Quote:
|
On 2005-09-11 08:32:00, hai wrote:
Quote:
|
On 2005-09-11 01:09:00, sorac wrote:
ste sa tu nejako rozpisali...
haiko a boto, by ste sa uz mali uviest do normalu...
|
|
...sorky,nevidis suvislosti...co sa bota tyka:ked ti horelo v penazenke sa len spytal v mziku,ze kolko a kam..v nudzi poznas priatela,nech vyzera hocako....
...skor by si mal normalizovat u seba...tym ze pritiahnes bubaky nemusis naozaj zbohatnut a obavam sa ze ani stastie a radost zo zivota tu nenajdes...ale si si strojvodcom svojho stastia a ja ti uprimne a zo srdca trimem palcoke
|
|
hai, na seba som nenarazal... viem kde so a co som.. a vel krat to nic moc nie je...
narazal som na to,ze pred casom aj ty a aj boto ste pisali super..teraz dalo stagnujete...
ale kazdy to vidi inac....
sorac..
|
|
...sorky,rozplietam obruc svojej karmy,je to krasne ale narocne,preto neplytvam pismenami,ale kto sa potrebuje dostat na vyssiu duchovnu uroven som tu vzdy k dispozicii,spolocne zvladneme viac a vyssie ciele....ovsem chce to mysliet srdcom!
...dobre si otvoril ingi,hanba vartasom,ze nepribuchli,ale na to mame automatickeho ticheho vratnika ...uspesny tyzden
P.S:...vidis olcit,to slovo ta predsa dostihlo...opatrne posunovat a aj vyslovovat  |
Quote:
|
On 2005-09-12 09:03:00, hai wrote:
P.S:...vidis olcit,to slovo ta predsa dostihlo...opatrne posunovat a aj vyslovovat
|
|
he ? senilta,servilita ta furt drzi ? tak prepac ak sa ta to dotklo,ale jednoducho som vtedy nemal den a chut na nejake dristy
duchovno je pekna vec,ale tiez to netreba prehanat a osobne som velmi alergicky na akekolvek vymyvanie mozgu, a vtedy som to tak citil a preto som aj tak reagoval ako som reagoval.
ps. co to sem nedam
aaa podarilo sa konecne/to asi ta haiova karma zabrala
tak este jeden
Orange World

[ This Message was edited by: oltcit on 2005-09-12 08:34 ] |
[quote]
On 2005-09-12 09:20:00, oltcit wrote:
Quote:
|
On 2005-09-12 09:03:00, hai wrote:
P.S:...vidis olcit,to slovo ta predsa dostihlo...opatrne posunovat a aj vyslovovat
|
|
he ? senilta,servilita ta furt drzi ? tak prepac ak sa ta to dotklo,ale jednoducho som vtedy nemal den a chut na nejake dristy
duchovno je pekna vec,ale tiez to netreba prehanat a osobne som velmi alergicky na akekolvek vymyvanie mozgu, a vtedy som to tak citil a preto som aj tak reagoval ako som reagoval.
hai:...citko,asi to naozaj chce pizzzu,kavu a srdecny dialog aby sme sa SFAZOVALI....dost ta ovladaju emocie....vymyvanie mozgov???skus skrotit svoje ego a emocie a uz ta to nikdy nepostihne
[ This Message was edited by: hai on 2005-09-12 12:28 ] |
...sitko a pozdrav pohladkanim odo mna macicky...  |
Quote:
|
On 2005-09-12 09:41:00, hai wrote:
...sitko a pozdrav pohladkanim odo mna macicky...
|
|
hehe , zrejme vies ze hladkanie maciciek ukludnuje ich aj hladkajuceho
ps: povedali,ze dakuju
posediet si mozme,len nesmies trepat o duchovne pred vypitim dvoch litrov vina,potom uz mozes
What does not kill me, makes me strengthen  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
clovek sa zobudi o desiatej, zapne esato a toto ho tu caka ... pani existuju aj PM
[ This Message was edited by: Branimir on 2005-09-12 09:13 ] | |
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|