| Author |
SErbian forum- Srpski forum |
djole89 Joined: Jul 26, 2004 Posts: 428 PM |
How sexy! ;-)
This message was posted from a K700i |
|
|
maki101 Joined: Feb 12, 2004 Posts: 207 From: SErbia PM, WWW
|
sale, bas su simpaticne ove zmijice , i ja sam veliki ljubitelj zivitinja
pa evo i od mene par slika sa motivom "Let's be friends"
samo nemojte mnogo da se raznezite
Zaboravio sam najbolju:
[ This Message was edited by: maki101 on 2004-09-26 15:03 ] |
|
Potskok izgleda veoma interesantno sa ovim rogicem,
a cuo sam i da je najotrovnija zmija u evropi, jer tacno Sale? |
Pa evo da vidite da i ja volim prirodu, ali da fotografisem, ove slike sam slikao u Botanickoj Basti sa mojim Olympus C5060 Wide Zoom aparatom.
Sta kazete???? Stavio bih vise, ali ih uploaduje citav sat jer su jako velike iako sam ih smanjio na 1280x960, inace bile su 2592x1944.
[addsig] |
|
Djordje lepe fotografije,
i ja imam nekoliko slika slikanih Olympisovim digitalnim aparatima, skinuo sam ih sa njihovog sajta:
 |
|
Nego Djordje s obzirom da imas dobar digitalni aparat i dobre telefone ajde napravi po jedan kratak review o telefonima.
Stavi po par dobrih slika, navedi prednosti, mane pa da se i mi malo blize upoznamo sa njima iz prve ruke.
Sta mislis? Ne mora da zuris. |
Nemam slika, sem ako ih ja slikam, a za to ce biti potrebno dosta, jer sledece nedelje tesko da cu imati slobodnog vremena, pa mislim da ce biti za weekend sledeci.
|
OK Djordje, kao sto sam reko stvarno nemora da zuris,
ali napravi dobre fotografije (ne mora da budu vece od VGA),
i stavi svoje misljenje o telefonima. |
|
Moze jedan za sledecu nedelju a drugi za onu tamo ili jos kasnije, a stavi i zajednicke fotografije. Pa eto da unapredimo jos malo ovaj nas lepi forum :-D
This message was posted from a Nokia |
Imam 4 telefona iz tri klase, necu da vam kazem koji, ali cu da kazem da su to dve Nokie i dva SE (vec znate koja). Yao, samo da vam kazem da je pocela da se odlepljuje i nalepnica '>>online' sa strane... Smrc :cry: :-(
Vojo Joined: Feb 21, 2004 Posts: 26 PM |
Dobro je DJORDJE!!! Sta se hvalis!!! Znamo mi da ti imas mesecni prihod od 3000eura, a bratu nemozes da kupis kredit od 200din!
This message was posted from a T300 |
|
Djordje ma ja bih te nalepnice i tako odma skinuo, posebno onu Quck Share, tolko i od mog kredita a nisam kuci :-(
This message was posted from a Nokia |
Nisu to moji sve telefoni! Ja imam 2 telefona i nista vise, a sto se tice mojih prihoda davno smo zavrsili smo tu pricu! Maki je trazio, ja cu to uraditi sa dva svoja telefona i jos sa telefonima koji mi budu pri ruci! Bice pet telefona, setio sam se da jedan moj drug ima interesantan telefon za opis. Znci 3 nokie i dva SE (mozda i tri, ako nadjem jos jednog druga).
Darko1290 Joined: Aug 29, 2004 Posts: 11 From: Belgrade, Serbia. PM |
Vojo jel ti bas ne mozes sebe da obuzdas?
|
Vipera ammodytes Joined: Sep 22, 2004 Posts: > 500 From: Serbia PM |
Maki u pravu si poskok je najotrovnija zmija evrope spada u porodicu vipera kao i sarka,za razliku od zmija koje napadaju nervni sistem koje nastanjuju afriku i ameriku njegov otrov napada krvne sudove i posledice se mohu menjati konkretno jednu zenu je ujela sarka 5 godina je bila slepa odjednom joj se vid vratio ali su joj otkazale noge! Inace u nasoj zemlji ima jos i smukova,belouski,smukulja ali one nisu otrovne!
This message was posted from a T610 |
|
|