Author |
Finally. Bulgarian thread - Çà âñè÷êè áúëãà ðè! |
stangenov Joined: Oct 25, 2005 Posts: 26 From: Bulgaria, Varna PM |
Pepi, íàïðàâè âñè÷êî âúçìîæíî äà ñè âçåìåø íîâ òåëåôîí. Íåäåé ñè êóïóâà âòîðà óïîòðåáà, òåëåôîíà å õóáàâ è åäâà ëè àêî íÿìà ïðîáëåìè ùå ãî ïóñêàò â ïðîäàæáà , ïî-äîáðå ñè âçåìè îò ïðîìîöèÿòà íà Ìòåë 90 êèíòà ïúðâà âíîñêà è 24 ìåñåöà ïî 21 áåç ÄÄÑ. Òîâà å ìîÿòà ëîãèêà ....âèíãàè êàòî ñúì ðåøàâàë äà ñïåñòÿ íÿêîé ëåâ è ìè å èçëèçàëî ñîëåíà ïîñëå :)
K510i user |
|
Pepi Joined: Feb 02, 2005 Posts: 418 From: Bulgaria PM |
abe edno e sigurno 4e vtora ryka nqma da si vzema...ina4e to az o6te ne sym oprql do kupuvane 6toto sega mi e malko napregnato tuka rojdenni dni posle drugi "kulturni" meropriqtiq nakraq kato za venec mi po4va i vtorata sesiq, ama prosto ei taka da se osvedomqvam za cenata ot vreme na vreme  |
Tervel Joined: Jun 30, 2003 Posts: > 500 From: US, TX PM |
Hora, vie gledali li ste review-to na K800 sreshtu N80 na http://www.gsmarena.com ? Snimkite nai ot dolu izglezhdat kato che li sa praveni v Sofia s Vitosha in the background : http://www.gsmarena.com/3mp_test_nokia_n80_se_k800-review-79.php
Kude e tova tochno zashtoto az nemoga da si predstavia kude se namira tozi luna-park??
Eto i snimkata:
[ This Message was edited by: Tervel on 2006-04-30 07:33 ] |
tova e Sofia Land! haha snimali sa Bulgaria! mn qko haha!
vpro4em kogato ima6e snimki ot nokia N90 i K750 pak mi se stori 4e sa snimali sofia... |
Tervel Joined: Jun 30, 2003 Posts: > 500 From: US, TX PM |
Pepi, kude se namira tozi Sofia Land?
BTW - otkrih zashto snimkite na gsmarena.com sa v Sofia:
http://www.whois.net/whois.cgi2?d=gsmarena.com
Nikoga i ne znaeh che tozi site e na Bulgarin! |
bbaev Joined: Aug 04, 2005 Posts: 198 From: Sofia, Bulgaria PM |
tervele, ñîôèÿ ëåíä ñå íàìèðà â íåïîñðåäñòâåíà áëèçîñò äî íîâîòî àìåðèêàíñêî ïîñîëñòâî (áóë. Í. Âàïöàðîâ).
Nokia N95 freak |
Muko Joined: May 03, 2006 Posts: 9 From: Bulgaria,Radnevo PM |
Çäðàâåéòå.Òîêó-ùî ñå ðåãèñòðèðàõ â Finally. Bulgarian thread ìíîãî ìè õàðåñà ñàéòà,à è îñâí òîâà ñúì ðåøèë äà ñè êóïóâàì W900i è ÷åòà äîñòà îò âàñ èìàò âå÷å òîçè íåâåðîÿòåí òåëåôîí.È òàêà èñêàì äà ïîïèòàì êàêâî ùå ìè êàæèòå çà íåãî (Êàòî åêñòðè,âúìîæîñòè,ñúïîñòàâêà ñ äðóãè òåëåôîíè è îùå äðóãè èíòåðåñòíè íåùà çà íåãî) íà ìåñòà ãî ïèøå W900i íÿêàäå ñàìî W900 èìàò ëè ðàçëèêà èëè âñåêè ñè ãî ïèøå êàêòî ìó õðóìíå.×åòîõ íÿêàäå ÷å èìàëî ðàçëèêà ì/ó Áåëèÿ è ×åðíèÿ ïàíåë (áåëèÿ áèë ñ ïî-êà÷åñòâåíà èçðàáîòêà):-? ïðåäâàðèòåëíî áëàãîäàðñêî.Ïàê Ùå Ïèøà.
|
ami ot nas tuk samo XoXo i rumen imat W900 mai mai pyt te ne sa pisali ot dosta vreme mai mai...
ina4e e golqm telefon, ako ima6 pari i merak napravo si go vzimai  |
XoXo Joined: Sep 28, 2004 Posts: 94 From: Sofia, Bulgaria PM |
@Muko
w900i и w900 е едно и също... Бял не съм виждал на живо, но ми е трудно да си представя какво би могло да е по-качествено в изработката... Телефона е много добър, ако не те притеснява механизма на отваряне ти препоръчвам да се оборудваш с такъв...
t68 -> s700i -> w900i -> iPhone |
Áëàãîäàðÿ çà îòãîâîðà âè.
Ìè íåçíàì êîå ìîæå äà ìó å ïî êà÷åñòâåíîòî íà áåëèÿ àìà òàêà ñúì ÷åë è àç ñå ÷óäÿ àìà ñè âèêàì äà ïèòàì.XoXo áè ëè ìè íàïðàâèë åäíî ðåâþ íà W900 ÷å ÷åòà è íàâñÿêàäå âñå ðàçëè÷íè íåùà ïèøå.Áëàãîäàðÿ ïðåäâàðèòåëíî.roumen ako èìà æåëàíèå è òè äàé íÿêâî èíôî çà òåëåôîíà. |
XoXo Joined: Sep 28, 2004 Posts: 94 From: Sofia, Bulgaria PM |
@Muko
Ревю на w900 има в началната страница на Esato... Съжалявам, но не мога да отделя време за такова нещо... Върши ми перфектна работа, а аз съм доста претенциозен... Дано това ти свърши работа
[ This Message was edited by: XoXo on 2006-05-08 18:26 ] |
Äîáðå ÕÎÕÎ íÿìà ïðîáëåìè.Ùå ïîãëåäíà íà÷àëíàòà ñòðàíèöà. |
À å õîðà êàêâî ñòàâà çàùî íèêîè íå ïèøå âå÷å â òîçè ôîðóì?Ïðåäè ìàé ìàé ïîâå÷å õîðà ñà ãî ïîñåùàâàëè?:) |
prav si do skoro bbaev stangenov i roumen68 bqha dosta aktivni ama ne6to naposledyk ne se pi6e mnogo mnogo...
ta taka az da popitam hora otkyde moga da si vzema originalno handsfree za k700??? predi nqkolko meseca mi se skysa vtoroto handsfree koeto be6e kopie na orginalnoto i si bqh dovolen i ot dvete. togava maika mi mi kupi nqkvo stranno podobie na telefonen kabel koeto sviri super slabo, sega za rd-to mi priqteli mi vzeha novo koeto e po4ti sy6toto kato originalnoto, sys znaci i nadpis Sony Ericsson ama pak e sy6tata rabota - kato se ka4a v tramvai i ne 4uvam ni6to....sega sym re6il sam da si kupq handsfree ama otde moga da go namerq da e kato horata? |
bbaev Joined: Aug 04, 2005 Posts: 198 From: Sofia, Bulgaria PM |
Pepi, Muko, ïðàâè ñòå, îò äîñòà âðåìå íå ïèøà òóê, íî íå çàùîòî íå èñêàì, à ïðîñòî íÿìàì âðåìå...
Èíà÷å ÎÐÈÃÈÍÀËÍÎ õåíäñôðè ñïîðåä ìåí å íàé-âåðîÿòíî äà íàìåðèø åäèíñòâåíî â Ãåðìàíîñ. âÿðíî, öåíàòà å ñúâñåì äðóãà, íî ïîíå îòãîâàðÿ íà êà÷åñòâîòî. ïî÷òè 100% èìàò. íå çíàì çàùî, íî ìè ñå ñòðóâà, ÷å îðèãèíàëíè àêñåñîàðè ñå íàìèðàò ñàìî â Ãåðìàíîñ. àêî íÿêîé å âèæäàë íÿêúäå äðóãàäå - äà ñâèðêà!
àéäå ïîçäðàâè è äàíî ñå ïîñúæèâè òîçè òðåä ìàëêî...
Nokia N95 freak |
|